labai įdomu skaityti pasakojimą bei peržiūrinėt nuotraukas, išties didelis, didelis dėkui, John
tikiuosi ir aš kada nors aplankysiu tuos kraštus
tikiuosi ir aš kada nors aplankysiu tuos kraštus

Tiki karma, reinkarnacija. Filosofija, kad visi atsakymai ir ramybė yra tavo viduje, pasiekiama per meditaciją, žodžiu, kažkas panašaus
Be gal daug protingų minčių galima atrasti visoje budizmo filosofijoje.

Dristu spresti, kad nesigaili pasirinkes toki keliones marsruta, nes tavo nuotraukos parodo, kad buvo kur akis paganyti
Zodziu, dar karta dekui, John, uz foto ir su nekantrumu lauksim daugiau!!!
Kadangi čia pas mus LT dar neteko girdėt apie Tailandiečių restoranus, tai vat nieko ir nežinojau...
. Keistas toks projektavimas, nezinau, koks malonumas zaisti golfa kai visiskai salia virs galvos pastoviai kyla ir leidzias 747-ieji ir pan...
Visgi, nuodugniai susipažinus su šalies aprašymu ir iš anksto nusiteikus turbūt ir nebūtų taip baisu. Kada reiks pabandyt

. Man teko praleisti daugiau nei metus KL, malaizijoj, kur maistas irgi gan astrus. Pamenu, po keleto menesiu nuejus pavalgyt "normalaus" maisto i italiska restorana (buvo berods lakstiniai makaronai), maistas pasirode totaliai beskonis, kaip popieriu valgytum... bet idejus siek tiek cili (o ypac tu ypac mazu cili (malaizijoj jie vadinami cili potong)), valgyti galima
. Tiesiog burna pripranta, kad pastoviai kazkas svelniai (arba ne) dilgina gomuri...
Comment