Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

FR. Gaisras Paryžiaus Dievo Motinos katedroje / Feu de Notre-Dame de Paris

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Tomizmas
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą

Apie ką tu čia?
    Taigi po kiekvieno panašaus įvykio būna pilnas internetas visokių teorijų, "kas tai padarė". Šitas gaisras irgi ne išimtis. Nesistebiu kad viduramžiais degino raganas ar rengdavo žydų pogromus be įrodymų - ir dabar padarytų tą patį, jeigu kas duotų valią. Svarbiausia kad įrodymų nereikia - "mes ir taip žinom".

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė Creatium Rodyti pranešimą
    Ar aš vienas prie altoriaus matau neišsilydžiusias žvakes?
    Jos tikriausiai plastikinės.

Komentuoti:

• Creatium
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Viduje gaisro nebuvo, sudegė tik medinis stogas ir įgriuvo dalis skliauto.
    Tai jo, bet mane vis tiek stebina, kad žvakės išsilaikė. Atrodytų, kad karštis turėjo prasiskverbti.

Komentuoti:

• RokasLT
    replied

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė Creatium Rodyti pranešimą
    Viduje gaisro nebuvo, sudegė tik medinis stogas ir įgriuvo dalis skliauto.

Komentuoti:

• Creatium
    replied

Komentuoti:

• Kavasiakas
    replied
    Įspudingai ir stebėtinai neblogai atrodo vidus : https://imgur.com/gallery/60ccfTG

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Jau atsirado, kas perems atstatymą.

French billionaire pledges €100m to rebuild Notre-Dame as flames finally brought under control

French president Emmanuel Macron visited the site on Monday night and announced that an international fund will open on Tuesday.

And late on Monday night French billionaire Pinault - husband of actress Salma Hayek and CEO of the company that owns fashion houses Gucci and Yves Saint Laurent - pledged his donation.

In a statement sent to AFP the CEO of the Kering group, which owns Gucci and Yves Saint Laurent, said the money towards "the effort necessary to completely rebuild Notre-Dame" would be paid by the Pinault family's investment firm Artemis.

Komentuoti:

• index
    replied
    Žiūriu tiesiogiai per BBC, atrodo viduramžiškai. Stogo visiškai neliko, tikėtina, kad įgriuvo skliautai, ugnis įsimetė į vieną iš bokštų, bet bent jau ten ją atrodo sekasi gesinti. Reikia tikėtis, kad pastoliai neįgrius.

Stogas turėjo būti iš labai seno, labai sauso medžio, todėl degė labai greitai.
    Paskutinis taisė index; 2019.04.15, 21:49.

Komentuoti:

• FR. Gaisras Paryžiaus Dievo Motinos katedroje / Feu de Notre-Dame de Paris

Notre Dame dega, realiai sedegė visas vidus
Working...
X