Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

BR. Rio de Žaneiras / Rio de Janeiro

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Serialai, kad kai kurie iš jų koks kičinis iki tragikomiškumo hyperemocionalizuotas šlamštas bebūtų, vis dėlto yra paremti tų šalių kultūra, realijomis ir iš dalies tikrai (atmetus visas tas meiles seiles) atspindi tų šalių gyvenimą. Pabendravus su tų šalių žmonėmis, ar tuo labiau, kaip temos autorius - pabuvojus ten realiai, tai tikrai jaučiasi.

    Beje, pamiršau pridurti iš savo internetinio bendravimo, kas tų šalių žmones stebina Lietuvoje:

    - Labai stebėjosi tuo, kad aš, būdamas toli gražu ne iš turtingųjų klasės, sėdžiu prie kompo ir naršau internete. Brazilijoje tokia "luxury" kaip internetas - ne kiekvienam.
    - Stebėjosi tuo, kad lietuviai turi savo kalbą - atseit, Europos šalys per mažos, kad kiekviena kalbėtų savo kalba (žiūrint iš Lotynų Amerikos perspektyvos, kur daugybė šalių ir 2 pagrindinės kalbos, ko gero, tai visai suprantama).
    - Stebėjosi, kad aš, baigęs ne prestižinę, o paprasčiausią provincijos mokyklą, gana neblogai moku anglų kalbą. Be to, dar ir baigiau mokyklą nemokamai. Nes pas juos, arba moki nemažus pinigus ir eini į prestižinę mokyklą, kur moko visus (tarp jų ir tą pačią anglų kalbą) normaliai, arba eini į mokyklą beturčiams, kur mokymo kokybė apgailėtina, ir kasdien muštynės, narkotikų prekyba, netgi ginklai ir t. t.
    - Iš to paties - labai stebėjosi, kad aš, būdamas neturtingas ir baigęs paprastą mokyklą, studijuoju. Nes Brazilijoje aukštasis mokslas irgi ne kiekvienam pagal kišenę ir galimybes.
    -Stebėjosi, kad Lietuvoje galima daugmaž ramiai vaikščioti kur nori. Yra, aišku, pavojingesnių rajonų, bet netgi mūsų Naujininkai pas juos būtų kaip ramybės oazė...
    - Labai susižavėjo Lietuvos merginomis O man labiau dėmesį traukia brazilės (baltos arba mixed) - ryškesnės, išraiškingesnių bruožų. O lietuves matau kasdien, man jos kažkaip nothing special

    Žodžiu... Daugybe atžvilgių, Lietuvoje gyventi tikrai nėra taip blogai. Lotynų Amerika tikrai yra ta vieta, kurioje gyventi nenorėčiau, nors aišku, joje irgi yra skirtumų - tokios šalys kaip Argentina, Čilė ar netgi Kuba (negaliu nepaminėti ) yra gerokai ramesnės ir nėra tokios turtinės nelygybės, iš kur ir kyla susipriešinimas, nusikalstamumas ir t. t.
    Paskutinis taisė Tomizmas; 2016.05.30, 23:53.
    Snowflakes will attack U <3

    Comment


      #42
      Neseniai teko atsisveikinti su vienu brazilu isvykusiu i tevyne galbut visam laikui. Pries isvykdamas pardave brangu laikrodi ir iphona nes nera prasmes ten ju veztis ir rizikuoti netekti rankos ar pan. Dziaugesi, kad grizus namo pagaliau tures istatyta langa bus kaip sakant vienas geresniu namu faveloj tik siek tiek neramu kad tai gali pritraukti ivairaus plauko nusikaltelius.

      Comment


        #43
        Tikrai sudomino šis Tomizimo pasiūlytas palyginimo kampas. Kažkaip visuomet esu linkęs viską vertinti iš lietuvio perspektyvos. Niekada nesusimąsčiau priešingai. Iš asmeninės patirties nepasebėjau, kad internetas ar kompiuteris būtų retenybė, bet lūšnynuose jų ir neieškojau

        Dėl kalbos, kai pasakiau kad iš Lietuvos, išpūtė akis tada bandžiau nupasakoti kas tai yra, o jie man ir sako "baik, nepasakok, neįdomu" vos iš koto neišvirtau

        Visa kita tiesa, tik vieno nesuprantu. Brazilijoje yra merginų užpakalio kultas. Toks pat stiprus kaip Europoje krūtinės. Todėl jos ten deda silikoninius implantus ir t.t. ir atrodo labai neįprastai (man - baisiai): lieknos merginos su tokio dydžio užpakaliu, kad galėtų saulę užstoti!
        Paskutinis taisė jagas; 2012.08.22, 21:04.

        Comment


          #44
          Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
          Pasirodo, kiek daug mes turime, tik ne visada įvertiname, nes lyginamės tik su geresniais, pamiršdami, kad yra daugybė už mus gyvenančių ŽYMIAI prasčiau, skurdžiau, nesaugiau ir neramiau.
          Tiesa. Ta pati bandau paaiskint ir visokiems kitu valstybiu BVP seriantiems migrantams, kurie bando destyt kaip blogai Lietuvoje.

          Comment


            #45
            #6 poste, paskutinė nuotrauka labai graži, be to įsižiūrėjus į debesį gali įsivaizduoti žmogaus veidą. Na bent jau man išėjo tai pamatyti. Beje Ačiū už nuotraukas.

            Comment


              #46
              Parašė jagas Rodyti pranešimą
              ...Kelio ženklai reikalauja matematinio išsilavinimo

              ...
              Draudžiama Parkuoti (esp. Estacionar) automobilį 90 laipsnų pozicijoje.
              Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
              Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

              Comment


                #47
                Įdomus pastebėjimas: į Cukraus kalvą kelia puikus keltuvas. Bet jis nepigus (~50 Rs)


                Bet tuos pinigus galima sutaupyti

                Comment


                  #48
                  Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
                  (esp. Estacionar)
                  O gal - port.

                  Comment


                    #49
                    Rio 2016: Vasaros olimpinės žaidynės

                    Taigi, kątik praūžus Londono vasaros olimpinėms žaidynėms, kuriose Lietuva sugebėjo puikiai sublizgėti, viso Pasaulio akys pamažu krypsta į 2016 metų olimpinį miestą - Rio de Žaneirą. Šį miestą 2009 metų Spalio 2 d. olimpinis komitetas Kopenhagoje išrinko verčiausiu rengti žaidynes.

                    Oficialus žaidynių tinklapis rio2016.com

                    Žaidynės vyks 2016 m. rugpjūčio 5-21 dienomis

                    Olimpinių žaidynių šakų išsidėstymo planas:


                    Renginių vietos:

                    Deodoro arena - dengta fechtavimosi arena, statoma Deodoro rajone (Rio vakaruose). Numatoma statybos kaina - 41 mln. dol.


                    Olimpinis baseinas - Rio pietvakariuose, Barra da Tijuca rajone įsikūręs, 38 mln. dolerių kainuosiantis plaukimo kompleksas, planuojamas baigti statyti 2015 metais. Didžiausias žiūrovų skaičius - 18 000.


                    bus daugiau...

                    Comment


                      #50
                      Rio 2016: Vasaros olimpinės žaidynės (II)

                      Maracanã stadionas - 1950 metais atidarytas futbolo stadionas, po renovacijos talpinsiantis 85 000 žiūrovų. Olimpinių žaidynių metu čia vyks atidarymo ir uždarymo ceremonijos.


                      Olimpinis Joao Havelange stadionas (port. - Estádio Olímpico João Havelange) - stadionas, atidarytas 2007 metais. Talpina 46 931 žiūrovą, kainavo 192 mln. dol. Čia vyks olimpinės atlektikos varžybos.

                      Comment


                        #51
                        Žiauru! Rupūžės, nukopijavo vamzdį!!!
                        https://www.google.lt/maps/@-22.9194...maGw!2e0?hl=lt

                        Comment

                        Working...
                        X