Labai įdomu, tik gal reikėtų kiek mažiau tos Šiaurės Korėjos stiliaus propagandos, nes koktoka skaityti.
Nuotraukos, (iš)vystymo mastai - super.
Dėl užsilikusio turgelio - nieko keisto, kad jis liko. Ok, "valdžia" ar "verslas" pristatė dangoraižių, butų, bet tiems žmogeliams juk gyventi reikia iš savo pajamų. Na, nebent juos būtų galima uždaryti kur nors į "getą" arba išvežti į kokį nors provincijos kaimą. Kinijoj tai būtų realu, o ir problemos nebeliktų.
Nuotraukos, (iš)vystymo mastai - super.
Dėl užsilikusio turgelio - nieko keisto, kad jis liko. Ok, "valdžia" ar "verslas" pristatė dangoraižių, butų, bet tiems žmogeliams juk gyventi reikia iš savo pajamų. Na, nebent juos būtų galima uždaryti kur nors į "getą" arba išvežti į kokį nors provincijos kaimą. Kinijoj tai būtų realu, o ir problemos nebeliktų.
Aš taip mielai pats per Šnipiškes su buldozeriu pravažiuočiau, kad nieko neliktų, o ant Kalvarijų turgaus dar ir bombą numesčiau. Kiek būnu - nieko ten gero nematau, o ypač kažko saugotino. Spėju man tokie "gražesni" namukai tokių emocijų nesukelia. Pagal mane ten visą žemę reikėtų atlaisvinti modernaus miesto centro kūrimui.
). Nors gal tavo monitorius tamsokas? Maniškis gana smarkiai šviesus ir ryškus.
Comment