Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panevėžio universali "Cido" arena

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Baigiama statyti Panevėžio arena

    Panevėžio universalioje sporto arenoje jau pradėtas montuoti dviračių trekas. Montavimo darbus atlieka daug tarptautinės dviračių trekų projektavimo ir statybos patirties turinti Vokietijos kompanija "SportBau".
    http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=82127

    Comment


      Tas pats pranešimas, tik platesnis:
      http://www.sportas.lt/lt/naujienos/k...ntuos_sportbau
      I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
      Parama Siaurojo geležinkelio klubui

      Comment


        trekas manau ištikro pritraukas sportininkų ne tik iš lietuvos, bet kitų artimų šaliu
        Neišmeskite spalvų

        Comment


          panevezys ir taip augina gera dviratininku karta dabar bus proga tobuleti geresnemis salygomis

          Comment


            Na ką chebra..išėjau iš darbo PST, daugiau naujų fotkių NEBEBUS
            Dar gal vėliau kelias senesnes įmesiu..

            Comment


              Tai ko pabegai? PST negavus darbo Kauno arenoj ussidarineja?

              Comment


                Girdėjau gandus, kad arenos darbininkai per daug nesiskubina dirbti ir darbas vyksta principu vienas dirba du žiūri, kaip dirba.
                P.

                Comment


                  Parašė vap Rodyti pranešimą
                  Girdėjau gandus, kad arenos darbininkai per daug nesiskubina dirbti ir darbas vyksta principu vienas dirba du žiūri, kaip dirba.
                  cia tuos gandus turbut skaitei krepsinis.net jeigu nori pamatyt kaip jie dirba tai atvaziuok i Panevezy ir pamatysi jog darbas ten vyksta labai gerai pagrinde dirbama arenos vidui o juk vidaus is lauko nematome

                  Comment


                    Tuos gandus girdėjau iš žmogaus dirbančio arenoje, o ne krepsinis.net
                    Sakė, kad dalis gerai dirba, bet yra dalis, kur dirba nesiskubindami ir net nebando sutilpt į laiką.
                    P.

                    Comment


                      Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą
                      Tai ko pabegai? PST negavus darbo Kauno arenoj ussidarineja?
                      man rodosi kad PST yra didziausia apyvarta turinti statybu bendrove
                      Neišmeskite spalvų

                      Comment


                        Panevėžio arenoje – „Siemens“ arenos maitintojų patirtis
                        http://www.seven.lt/lt/naujienos.html
                        UAB "Seven entertainment"

                        Panevėžio arenoje – „Siemens“ arenos maitintojų patirtis
                        Panevėžio areną valdanti didžiausia Baltijos šalyse pramogų verslo kompanijų grupė „SEVEN entertainment“ pasirašė penkerių metų sutartį su UAB „Taurakalnis“ dėl maitinimo paslaugų teikimo Panevėžio arenai. Skelbtame arenos maitinimo konkurse iš viso dalyvavo keturios įmonės, veikiančios Vilniuje ir Panevėžyje.

                        „Konkursą laimėjęs operatoriuis jau trečius metus sėkmingai dirba mūsų valdomoje „Siemens“ arenoje ir per šį bendradarbiavimo laiką įrodė, kad sugeba nepriekaištingai tvarkytis greito maitinimo taškuose, baruose, aptarnauti net 42 VIP ložes ir iškelti aukščiausio lygio furšetus bei banketus. Džiaugiamės, kad dabar „Taurakalnio“ profesionalumą galės įvertinti ir Panevėžio arenos svečiai. Bendros investicijos į maitinimo paslaugų sektorių Panevėžio arenoje sudarys daugiau nei 1 mln. litų“, - sakė įmonių grupės „SEVEN entertainment“ generalinis direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

                        Maitinimo įstaiga „Taurakalnis“ savo profesionalumą įrodė „Siemens“ arenoje vykusių SEB banko, Omnitel, RST ir daugelio kitų stambiausių Lietuvos kompanijų organizuotų verslo renginių metu, kuriuose teikė furšetinį aptarnavimą tūkstančiams svečių.

                        „Malonu, kad „Taurakalnio“ ir SEVEN įmonių grupės bendradarbiavimas bus tęsiamas ir Panevėžyje. Prisidėdami prie profesionaliai valdomų arenų veiklos, siekiame užtikrinti, kad maitinimo paslaugos būtų teikiamos maksimaliai kokybiškai. Be to, naujos arenos dėka mes sukursime apie 100 naujų darbo vietų panevėžiečiams“, - sakė „Taurakalnio“ rinkodaros skyriaus direktorė Monika Čereškaitė.

                        Jau šį rudenį duris atversiančioje Panevėžio miesto arenoje šiuo metu įrengiami 6 greito maitinimo taškai, 4 barai ir 16 VIP ložių. Konsultuojantis su užsienio specialistais arenoje suprojektuotos modernios virtuvės, jose bus montuojama šiuolaikiška įranga, kurią tiekia kompanija „Metos“ (Suomija). Išskirtinis Panevėžio arenos bruožas – platus maisto asortimentas. Arenos lankytojams „Taurakalnis“ pasiūlys mėgautis ir greitais užkandžiais, ir pilnaverčiais patiekalais.

                        „Įvertinę trejų metų darbo „Siemens“ arenoje patirtį, Panevėžyje stengsimės tobulinti klientų aptarnavimą –įrangos išdėstymą keisime taip, kad galėtume dar sparčiau aptarnauti klientus Be viso to, esame pasiruošę savo paslaugas siūlyti ne tik arenos svečiams, bet ir Panevėžyje įsikūrusioms kompanijoms – bet kurioje miesto vietoje galėsime surengti furšetą ar banketą“, - sakė M. Čereškaitė.

                        Beveik kiekvieno „Siemens“ arenoje vykstančio renginio metu „Taurakalnio“ darbuotojai išpilsto apie 6 tūkst. bokalų alaus, lankytojams pateikia daugiau nei 1000 porcijų įvairių užkandžių.

                        Panevėžio arenos lankytojų aptarnavimu rūpinsis 80-ties žmonių „Taurakalnio“ komanda. Esant reikalui aptarnaujančio personalo skaičius gali būti didinamas. Planuojama, kad per pirmuosius arenos veiklos metus vyks 60 renginių, kuriuose turėtų apsilankyti apie 150 tūkst. žmonių.

                        Moderniausią apskaitos ir valdymo sistemą arenoje diegia įmonių grupė „UCS“, kuri panašias technologijas pritaikė „Siemens“, Šiaulių ir Rygos arenose. Įmonių grupė „UCS“ yra viena žinomiausių kompanijų svetingumo (hospitality) sektoriuje, diegiančių specializuotas kompiuterines apskaitos sistemas maitinimo ir pramogų įstaigose Baltijos, Vidurio ir Rytų Europos šalyse.

                        Comment


                          Parašė vap Rodyti pranešimą
                          Girdėjau gandus, kad arenos darbininkai per daug nesiskubina dirbti ir darbas vyksta principu vienas dirba du žiūri, kaip dirba.
                          Turėčiau tave patikslinti..jeigu tu matei PST darbininkus sedinčius pastoviai (o ne kitus iš likusių apie 20 arenoje dirbančių firmų) tai jie sėdi todėl kad PST darbininkai baigė beveik visus darbus arenoje..liko tik sudėti apdailą išorės ir plyteles aplink areną (laiptai ir priekinis parkingas), o visą kitą atlikinėja kitos firmos (suskaičiavau jų apie 24)..būtent dėl to ir išejau is darbo nes arenoje nebera ką daryti..

                          Comment


                            dts net is milžinišką apyvartą turinti firma gali būti nuostolinga... Bet manau PST toli gražu šis pasakymas netinka... Nors kiek žinau visose didžiausiose kompanijose susijusiose su statybomis jaučiamas labai rimtas štilius...
                            Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

                            Comment


                              Šiuo metu negaliu pasinaudoti pateikta nuoroda, gal ir tenai viskas išsamiai buvo pasakyta, bet vakar ir Verslo žiniose buvo gana daug rašyta apie areną. Dar kartą patvirtinta, kad visi darbai arenoje bus baigti spalio 24 d. Olimpinio standarto dviračių treko montavimo darbai užtruks iki rugsėjo 18 d, tuo metu kiti vidaus darbai neįmanomi. Ir galutinė statybų samata pasieks 116 mln Lt.

                              Comment


                                Tai kaip suprantu vidaus darbai negalimi tik pačio treko teritorijoje, o visi kiti galimi..

                                Comment


                                  Parašė Rydik Rodyti pranešimą
                                  Tai kaip suprantu vidaus darbai negalimi tik pačio treko teritorijoje, o visi kiti galimi..
                                  "Dabar Panevėžio universaliojoje sporto arenoje montuojamas I kategorijos 250 m ilgio olimpinio standarto dviračių trekas. Šie darbai užtruks iki rugsėjo 18 dienos, tuo metu kiti vidaus darbai, pasak mero, neįmanomi. Montavimo darbus atlieka Vokietijos kompanija "SportBau", montavusi velodromą ir Pekino olimpiadai". VŽ, 2008 08 19

                                  Comment


                                    Tik man atrodo, kad tos maitinimos įstaigos arenoje neturės daug darbo.. ;]] Galėtų padaryt, kad tarkim ne varžybų metu galėtų priimt išalkusius ir ištroškusius gyventojus. Nes pas mus nebus tiek varžybų ir renginių kaip, tarkime, Siemens'e, manau. :]

                                    Comment


                                      Panevėžio arena jau turi vadovą
                                      http://www.delfi.lt/news/economy/rea...hp?id=18231910
                                      www.DELFI.lt
                                      2008 rugpjūčio mėn. 21 d. 11:54


                                      Panevėžio arenos generaliniu direktoriumi tapo 34 metų amžiaus Dainius Visackas, praneša arena valdanti „Seven entertainment“. D. Visackas iki šiol beveik 9 metus dirbo UAB „Švyturys – Utenos alus“ pardavimų vadovu. Jis buvo atsakingas už viešbučių, kavinių, restoranų aptarnavimą bei „Siemens“ ir Šiaulių arenas.

                                      „Tarp pagrindinių darbų – arenos kolektyvo formavimas ir statybos darbų priežiūra, glaudžiai bendradarbiaujant su Panevėžio miesto savivaldybe bei darbus atliekančia bendrove PST. Artimiausiu metu baigsime derinti ir pasirašyti sutartis su saugos paslaugas arenai teiksiančia bendrove ir alaus tiekėjais“, - sakė D. Visackas.

                                      Panevėžio arenoje per pirmuosius veiklos metus planuojama surengti ne mažiau 60 renginių, kuriuos aplankys apie 150 tūkst. žiūrovų. Tarp planuojamų renginių – ir dviračių sporto varžybos.

                                      Comment


                                        eidamas pro sali padariau viena foto

                                        Comment


                                          nelabai gražu, kad kopijuojam šiaulių arenos fasadą, bet nieko... ;D

                                          Comment

                                          Working...
                                          X