Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Daugiabučių namų statyba Šiauliuose

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Parašė Lauris Rodyti pranešimą
    Na, ten tikrai ne ledo arena bus. Ten bus statomi kotedžai: http://www.alvalsta.lt/first/parduod...ject_id=224381
    Mano darbai deviantart'e

    Comment


      #62
      Pagaliau ir čia prasidėjo darbai .Iškirto medžius, pradėjo tvorą tverti.

      Comment


        #63
        Mes zinom :-DDDDD
        Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

        Comment


          #64
          Ei, galvojau, pasakysiu karštą naujieną.... Bet pasirodo, jūs jau žinot. Išties vienas ''fontanas" ir jo prieigos aptverta aukšta tvora. Vakar buvo tamsu, nedaug matėsi, bet regis darbai vyksta sparčiu tempu

          Comment


            #65
            Parašė Šiaulietis Rodyti pranešimą
            Ei, galvojau, pasakysiu karštą naujieną.... Bet pasirodo, jūs jau žinot. Išties vienas ''fontanas" ir jo prieigos aptverta aukšta tvora. Vakar buvo tamsu, nedaug matėsi, bet regis darbai vyksta sparčiu tempu
            Smagu girdeti,kad darbai jau ir ten prasidejo.Reiks nulekt paziuret,gal pafotkinsiu.
            Mano darbai deviantart'e

            Comment


              #66
              Iš statybvietės du sunkvežimiai (bent jau mačiau du) veža žemes kažkur. Kas krito į akį, tai tie sunkvežimiai gana neblogai atrodo, pakankamai nauji. Tad gal kokia rimta kompanija apsiemė šį projektėlį Bet žemių ant Dainų gatvės tai pribarstė nemažai. Tikiuosi, manosios mašinikės tie sunkvežimiai neužkabins

              Comment


                #67
                Tas statybos plotas gana didokas :-) tik neaisku kur autoMASINOS stoves :-) greiciausiai pora aukstu po zeme :-D
                Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

                Comment


                  #68
                  Straipsnis iš Šiaulių naujienų apie Dainų gatvėje statomą daugiaaukštį



                  Manau reiktų pakoreguoti temos pavadinimą ne Lyros, o Dainų gatvė, o bulvara pakeisti i pvz: pėsčiųjų taku ar ka nors panašaus, manau bulbaru vadinam vieną Šiaulių vietą, esacią centre

                  Comment


                    #69
                    Kazin kokios kainos bus tu butu?

                    Comment


                      #70
                      Geros naujienos!!!

                      Comment


                        #71
                        Na darbai ten "nesnaudzia" tikrai juda i prieki Ish fotosesijos su FruityLoopsas
                        Paskutinis taisė liutass; 2006.10.25, 15:36.

                        Comment


                          #72
                          Šiauliai prinoko naujiems daugiabučiams

                          2006 m. Spalio 16 d.
                          Nijolė KOSKIENĖ


                          Kitąmet Šiauliuose naujakuriams bus pasiūlyti rakteliai nuo naujų daugiabučių, koledžų ir pirmojo naujos statybos devynaukščio. Statytojai tikisi, kad žmonių, galinčių už kvadratinį metrą mokėti po 3500 litų, o už kotedžą — iki 600 tūkstančių — tikrai rasis. Apskrities rajonų centruose daugiabučiai dar nekyla, tačiau ledai juda.

                          Ateinančiais metais — šimtai naujų butų

                          Pietiniame Šiaulių rajone rugsėjo mėnesį pradėta pirmojo po nepriklausomybės atgavimo devynaukščio statyba. Prie Dainų tako, neveikiančių fontanų kaimynystėje, iki kito rudens turėtų iškilti 51 buto namas su požeminiu parkingu. Užsakovas, „Putokšnio“ dukterinė įmonė “Auslita“, įsipareigojo sutvarkyti vieną iš dviejų fontanų — jo vietoje bus įrengta žaidimų aikštelė vaikams.

                          Žaliūkių gatvėje statomas penkiaaukštis 48 butų namas su penktame aukšte per du aukštus besitęsiančia mansarda. Užsakovas, šiauliškė bendrovė „Berneda“, įrengti butus ketina iki kitos vasaros. Su apdaila kvadratinis metras ploto šiuose namuose kainuotų apie 3500 litų.

                          Ginkūnuose kyla dviejų daugiabučių gyvenamųjų namų kvartalas „Gluosnis“, šiuo metu statomas pirmasis korpusas, pabaigtuvių vainiką ketinama kelti ateinančių metų vasarį. Jau pradėti kasti antrojo korpuso pamatai. Būstų rinkoje statytojai — šiauliškė bendrovė “Pamūrė“ — ketina konkuruoti patrauklia kaina. Bendrovės tinklapyje skelbiama, kad buto kvadratinis metras be apdailos šiame name kainuos apie 2750 litų.

                          Bendrovė „Šiaulių titanas“ jau rengiasi trečiam projektui. Stanislovas Valius, bendrovės vadovas, patvirtino, kad “Šiaulių titanas“ jau įsigijo žemės sklypą miesto centre kur kitąmet pradės statyti 150 butų namą. Jis pirkėjams bus pasiūlytas ateinančių metų pabaigoje ar 2008-tųjų pradžioje. Kaina — iki 3000 litų už kvadratinį metrą su apdaila.

                          Perka ir užsienyje dirbantys šiauliečiai

                          Šiauliškė nekilnojamojo turto projektus įgyvendinanti firma „Eriadas“, šiemet pastačiusi namo ir kotedžų kompleksą Vytauto— Rokiškio gatvėje, šalia kelia antrąjį trijų aukštų korpusą, kur kitą liepą bus įrengti 26 butai. Įmonė lygiagrečiai vykdo ir kitą projektą — stato 18 butų keturių aukštų namo su komercinėmis patalpomis bei aštuonių dviaukščių ir triaukščių kotedžų kvartalą Dvaro gatvėje.

                          Pasak Donato Jurevičiaus, „Eriado“ vadovo, kotedžas su parkingu kainuos apie pusę milijono litų. Kompleksą ketinama pastatyti iki ateinančios liepos.

                          Šiauliškė bendrovė „Alvasta“ buvusiuose mokytojų kolektyviniuose soduose netoli statybinių medžiagų prekybos centro “4 vėjai“ planuoja statyti 10 kotedžų su keturių arų sklypais bei 16 privačių gyvenamųjų namų su nešlaitiniais stogais uždarą kvartalą. Pirmieji kotedžų gyventojai, planuojama, čia galės įsikelti jau kitą pavasarį. Pasak Vaclovos Bartašienės, firmos “Alvasta“ komercijos direktorės, kotedžas šiame rajone kainuotų iki 600 tūkstančių, privatus namas — iki 800 tūkstančių litų. Pasak V. Bartašienės, daugiausiai šiuo kvartalu, sąlyginiu “saulėlydžio kvartalo“ pavadinimu, domisi jauni žmonės ir užsienyje dirbantys lietuviai, kurie čia ketina grįžti gyventi.

                          Paklausa yra, bet eilės nestovi

                          Linas Juozaitis, nekilnojamojo turto „Oberhaus“ Šiaulių skyriaus vadovas, tvirtina, kad Šiaulių rinka naujiems daugiabučiams pribrendo. Nors paklausa yra, tačiau naujų butų trūkumo dar nesijaučia ir žmonės eilėse prie naujų daugiabučių nestovi. Priešingai negu Vilniuje, kur butai perkami dar nepastatyti.

                          „Oberhaus“ agentūros duomenimis, spalio mėnesį senos statybos buto kvadratinio metro kaina (miegamuosiuose rajonuose) artėjo prie 2000 litų, tuo tarpu naujų butų statybos kaina yra apie 3000— 3500 litų už kvadratinį metrą su apdaila. Tačiau kai kurie senos statybos, bet gerai įrengti butai butai Šiaulių centre, pasak L. Juozaičio, jau parduodami gerokai brangiau už naujos statybos — po 4000 ar 5000 litų už kvadratinį metrą.

                          „Susidomėjimas naujais butais didėja, bet lėtai“, — sakė Valdemaras Guzaitis, korporacijos “Matininkai“ Šiaulių skyriaus vadovas. V. Guzaitis sako, kad paklausa butams didėja, kai įrengti ne tik butai, bet sutvarkoma ir aplinka.

                          Rajonuose — pirmieji daigai

                          Neseniai Kelmėje aukcione parduoti du sklypai daugiaaukščių namų statybai nekilnojamojo turto agentūrai iš Marijampolės.

                          Apie tai, kad yra norinčių statyti daugiabučius Radviliškyje, tvirtino ir Radviliškio rajono savivaldybės architektūros ir statybos skyriaus vedėjas Alfonsas Vilčinskas. Rajono savivaldybė iki ateinančio pavasario planuoja patvirtinti žemės sklypus daugiabučių gyvenamųjų namų statybai ir rengti aukcioną. Anot A. Vilčinsko, Radviliškis naujiems daugiabučiams jau pribrendo, čia yra jaunimo, norinčio ir turinčio galimybių gyventi gerame bute.

                          Naujojoje Akmenėje už 80 tūkstančių litų gyvenamąjį keturių aukštų namą įsigijo šiose apylinkėse investuojantys ispanai, turėdami planų čia įrengti prestižinį namą stiklo liftais.

                          Joniškyje vietinė bendrovė „Šiaurės vilkas“ įsigijo nuo tarybinių laikų nebaigtą statyti daugiabutį. Vilius Kaikarys, bendrovės generalinis direktorius, sakė, kad po dvejų metų čia bus įrengtas 48 butų namas. Ar investicija apsimokės, verslininkas pasakyti negalėjo. “Jei naują statyti — neapsimokėtų, seną baigti — žiūrėsim, kai pastatysim“.

                          V. Kaikario manymu, rajonų centruose statyti daugiabučius dar neapsimokės mažiausiai dešimtį metų, kol čia gyvenančių žmonių pajamos neprilygs dabartinėms Vilniuje ar kituose didžiuosiuose miestuose gyvenančių žmonių pajamoms.

                          Pakruojyje apie ketinimus statyti daugiabutį dar nesigirdi.


                          Iki kito rudens Dainų gatvėje šalia pėsčiųjų tako turėtų iškilti pirmasis po nepriklausomybės atkūrimo devynaukštis Šiauliuose.


                          Devynaukščio statytojai Dainų pėsčiųjų gatvėje vietoj neveikiančio fontano įrengs vaikų žaidimų aikštelę.


                          Ginkūnuose kylantis dviejų daugiabučių kvartalas „Gluosnis“ žada konkuruoti naujų daugiabučių rinkoje žemesne kaina.
                          straipsnis is www.skrastas.lt
                          W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                          Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                          Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

                          Comment


                            #73
                            Sitas Devynaukscio projektas tikrai zavus.. ir visai salia manes.. Net keista kaip viduri rajono atsirado tiek vietos tokiam pastatui..

                            Comment


                              #74
                              Parašė Andas Rodyti pranešimą
                              Na darbai ten "nesnaudzia" tikrai juda i prieki Ish fotosesijos su FruityLoopsas
                              Taigi sakiau kad varna reikejo vidurine foitkint o ne krastine DDDDDDDDDDDDDDDD
                              Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

                              Comment


                                #75
                                Žaliūkių 71, Šiauliai

                                Projektas nusipelnes atskiros temos. Nera jis isskirtinis nei dydziu nei auksciu (5 aukstai) ir pan. Tiesiog tai garsiausiai nuskambejes ir vienas is nedaugelio dabar Siauliuose statomu daugiabuciu. Projektas nusipelne labai daug kritikos, nes pastatas statomas salia elektros magistrales, kuri, kaip atrodo laikrasciams turetu pakenkti naujakuriu sveikatai. Siaip daugiabutis turi neblogas alternatyvas, nes rasis per 100 m nuo naujosios Siauliu arenos. Aukstabalio gatveje, kuria kerta Zaliukiu gatve be arenos nepatvirtintais gandais dar turetu sdygti ir viesbutis, ir stadionas (manau geriau zino osiz ir FruttyLoopsas). Pastatyta jau didzioji dalis statinio.
                                Daugiau info: www.zaliukiu71.lt


                                Virsuje keturkampis - Zaliukiu 71
                                Apacioje keturkampis - Arena
                                (teritorijos nevisai tikslios. Jei radot kur - parasykit)

                                Comment


                                  #76
                                  Daugiabučių namų statyba Šiauliuose

                                  Šiauliai prinoko naujiems daugiabučiams

                                  2006 m. Spalio 16 d.
                                  Nijolė KOSKIENĖ


                                  Kitąmet Šiauliuose naujakuriams bus pasiūlyti rakteliai nuo naujų daugiabučių, koledžų ir pirmojo naujos statybos devynaukščio. Statytojai tikisi, kad žmonių, galinčių už kvadratinį metrą mokėti po 3500 litų, o už kotedžą — iki 600 tūkstančių — tikrai rasis. Apskrities rajonų centruose daugiabučiai dar nekyla, tačiau ledai juda.

                                  Ateinančiais metais — šimtai naujų butų

                                  Pietiniame Šiaulių rajone rugsėjo mėnesį pradėta pirmojo po nepriklausomybės atgavimo devynaukščio statyba. Prie Dainų tako, neveikiančių fontanų kaimynystėje, iki kito rudens turėtų iškilti 51 buto namas su požeminiu parkingu. Užsakovas, „Putokšnio“ dukterinė įmonė “Auslita“, įsipareigojo sutvarkyti vieną iš dviejų fontanų — jo vietoje bus įrengta žaidimų aikštelė vaikams.

                                  Žaliūkių gatvėje statomas penkiaaukštis 48 butų namas su penktame aukšte per du aukštus besitęsiančia mansarda. Užsakovas, šiauliškė bendrovė „Berneda“, įrengti butus ketina iki kitos vasaros. Su apdaila kvadratinis metras ploto šiuose namuose kainuotų apie 3500 litų.

                                  Ginkūnuose kyla dviejų daugiabučių gyvenamųjų namų kvartalas „Gluosnis“, šiuo metu statomas pirmasis korpusas, pabaigtuvių vainiką ketinama kelti ateinančių metų vasarį. Jau pradėti kasti antrojo korpuso pamatai. Būstų rinkoje statytojai — šiauliškė bendrovė “Pamūrė“ — ketina konkuruoti patrauklia kaina. Bendrovės tinklapyje skelbiama, kad buto kvadratinis metras be apdailos šiame name kainuos apie 2750 litų.

                                  Bendrovė „Šiaulių titanas“ jau rengiasi trečiam projektui. Stanislovas Valius, bendrovės vadovas, patvirtino, kad “Šiaulių titanas“ jau įsigijo žemės sklypą miesto centre kur kitąmet pradės statyti 150 butų namą. Jis pirkėjams bus pasiūlytas ateinančių metų pabaigoje ar 2008-tųjų pradžioje. Kaina — iki 3000 litų už kvadratinį metrą su apdaila.

                                  Perka ir užsienyje dirbantys šiauliečiai

                                  Šiauliškė nekilnojamojo turto projektus įgyvendinanti firma „Eriadas“, šiemet pastačiusi namo ir kotedžų kompleksą Vytauto— Rokiškio gatvėje, šalia kelia antrąjį trijų aukštų korpusą, kur kitą liepą bus įrengti 26 butai. Įmonė lygiagrečiai vykdo ir kitą projektą — stato 18 butų keturių aukštų namo su komercinėmis patalpomis bei aštuonių dviaukščių ir triaukščių kotedžų kvartalą Dvaro gatvėje.

                                  Pasak Donato Jurevičiaus, „Eriado“ vadovo, kotedžas su parkingu kainuos apie pusę milijono litų. Kompleksą ketinama pastatyti iki ateinančios liepos.

                                  Šiauliškė bendrovė „Alvasta“ buvusiuose mokytojų kolektyviniuose soduose netoli statybinių medžiagų prekybos centro “4 vėjai“ planuoja statyti 10 kotedžų su keturių arų sklypais bei 16 privačių gyvenamųjų namų su nešlaitiniais stogais uždarą kvartalą. Pirmieji kotedžų gyventojai, planuojama, čia galės įsikelti jau kitą pavasarį. Pasak Vaclovos Bartašienės, firmos “Alvasta“ komercijos direktorės, kotedžas šiame rajone kainuotų iki 600 tūkstančių, privatus namas — iki 800 tūkstančių litų. Pasak V. Bartašienės, daugiausiai šiuo kvartalu, sąlyginiu “saulėlydžio kvartalo“ pavadinimu, domisi jauni žmonės ir užsienyje dirbantys lietuviai, kurie čia ketina grįžti gyventi.

                                  Paklausa yra, bet eilės nestovi

                                  Linas Juozaitis, nekilnojamojo turto „Oberhaus“ Šiaulių skyriaus vadovas, tvirtina, kad Šiaulių rinka naujiems daugiabučiams pribrendo. Nors paklausa yra, tačiau naujų butų trūkumo dar nesijaučia ir žmonės eilėse prie naujų daugiabučių nestovi. Priešingai negu Vilniuje, kur butai perkami dar nepastatyti.

                                  „Oberhaus“ agentūros duomenimis, spalio mėnesį senos statybos buto kvadratinio metro kaina (miegamuosiuose rajonuose) artėjo prie 2000 litų, tuo tarpu naujų butų statybos kaina yra apie 3000— 3500 litų už kvadratinį metrą su apdaila. Tačiau kai kurie senos statybos, bet gerai įrengti butai butai Šiaulių centre, pasak L. Juozaičio, jau parduodami gerokai brangiau už naujos statybos — po 4000 ar 5000 litų už kvadratinį metrą.

                                  „Susidomėjimas naujais butais didėja, bet lėtai“, — sakė Valdemaras Guzaitis, korporacijos “Matininkai“ Šiaulių skyriaus vadovas. V. Guzaitis sako, kad paklausa butams didėja, kai įrengti ne tik butai, bet sutvarkoma ir aplinka.

                                  Rajonuose — pirmieji daigai

                                  Neseniai Kelmėje aukcione parduoti du sklypai daugiaaukščių namų statybai nekilnojamojo turto agentūrai iš Marijampolės.

                                  Apie tai, kad yra norinčių statyti daugiabučius Radviliškyje, tvirtino ir Radviliškio rajono savivaldybės architektūros ir statybos skyriaus vedėjas Alfonsas Vilčinskas. Rajono savivaldybė iki ateinančio pavasario planuoja patvirtinti žemės sklypus daugiabučių gyvenamųjų namų statybai ir rengti aukcioną. Anot A. Vilčinsko, Radviliškis naujiems daugiabučiams jau pribrendo, čia yra jaunimo, norinčio ir turinčio galimybių gyventi gerame bute.

                                  Naujojoje Akmenėje už 80 tūkstančių litų gyvenamąjį keturių aukštų namą įsigijo šiose apylinkėse investuojantys ispanai, turėdami planų čia įrengti prestižinį namą stiklo liftais.

                                  Joniškyje vietinė bendrovė „Šiaurės vilkas“ įsigijo nuo tarybinių laikų nebaigtą statyti daugiabutį. Vilius Kaikarys, bendrovės generalinis direktorius, sakė, kad po dvejų metų čia bus įrengtas 48 butų namas. Ar investicija apsimokės, verslininkas pasakyti negalėjo. “Jei naują statyti — neapsimokėtų, seną baigti — žiūrėsim, kai pastatysim“.

                                  V. Kaikario manymu, rajonų centruose statyti daugiabučius dar neapsimokės mažiausiai dešimtį metų, kol čia gyvenančių žmonių pajamos neprilygs dabartinėms Vilniuje ar kituose didžiuosiuose miestuose gyvenančių žmonių pajamoms.

                                  Pakruojyje apie ketinimus statyti daugiabutį dar nesigirdi.


                                  Iki kito rudens Dainų gatvėje šalia pėsčiųjų tako turėtų iškilti pirmasis po nepriklausomybės atkūrimo devynaukštis Šiauliuose.


                                  Devynaukščio statytojai Dainų pėsčiųjų gatvėje vietoj neveikiančio fontano įrengs vaikų žaidimų aikštelę.


                                  Ginkūnuose kylantis dviejų daugiabučių kvartalas „Gluosnis“ žada konkuruoti naujų daugiabučių rinkoje žemesne kaina.
                                  straipsnis is www.skrastas.lt

                                  Parašė slasher Rodyti pranešimą
                                  Straipsnis iš Šiaulių naujienų apie Dainų gatvėje statomą daugiaaukštį



                                  Manau reiktų pakoreguoti temos pavadinimą ne Lyros, o Dainų gatvė, o bulvara pakeisti i pvz: pėsčiųjų taku ar ka nors panašaus, manau bulbaru vadinam vieną Šiaulių vietą, esacią centre
                                  Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
                                  Projektas nusipelnes atskiros temos. Nera jis isskirtinis nei dydziu nei auksciu (5 aukstai) ir pan. Tiesiog tai garsiausiai nuskambejes ir vienas is nedaugelio dabar Siauliuose statomu daugiabuciu. Projektas nusipelne labai daug kritikos, nes pastatas statomas salia elektros magistrales, kuri, kaip atrodo laikrasciams turetu pakenkti naujakuriu sveikatai. Siaip daugiabutis turi neblogas alternatyvas, nes rasis per 100 m nuo naujosios Siauliu arenos. Aukstabalio gatveje, kuria kerta Zaliukiu gatve be arenos nepatvirtintais gandais dar turetu sdygti ir viesbutis, ir stadionas (manau geriau zino osiz ir FruttyLoopsas). Pastatyta jau didzioji dalis statinio.
                                  Daugiau info: www.zaliukiu71.lt


                                  Virsuje keturkampis - Zaliukiu 71
                                  Apacioje keturkampis - Arena
                                  (teritorijos nevisai tikslios. Jei radot kur - parasykit)
                                  Paskutinis taisė Karolis!; 2006.10.26, 16:49.
                                  W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                                  Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                                  Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

                                  Comment


                                    #77
                                    Visgi Siauliuose butu paklausa labai nedidele. Gyvas pavyzdys - dvyniai salia arenos. Girdejau, kad praejus keliems menesiams po statybu galo ten nupirkta vos keleta butu (tiesa, antrasis pastatas nebaigtas). Vis daugiau siaulieciu is savo senu sovietiniu butu keliasi i individualius namus. Taip patogiau. Beje Siauliu verslininkai ar savivaldybe visai neturi uosles daugiabuciams gerai vietai parinkti. Todel isperkama dar maziau butu. Tai tik mano nuomone pagrista neoficialiais duomenimis. Atsiprasau jei paskleidziau netikra informacija.
                                    Paskutinis taisė Paulius; 2006.10.26, 14:20. Priežastis: Praleidau zodi "praejus"

                                    Comment


                                      #78
                                      Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
                                      Visgi Siauliuose butu paklausa labai nedidele. Gyvas pavyzdys - dvyniai salia arenos. Girdejau, kad keliems menesiams po statybu galo ten nupirkta vos keleta butu (tiesa, antrasis pastatas nebaigtas). Vis daugiau siaulieciu is savo senu sovietiniu butu keliasi i individualius namus. Taip patogiau. Beje Siauliu verslininkai ar savivaldybe visai neturi uosles daugiabuciams gerai vietai parinkti. Todel isperkama dar maziau butu. Tai tik mano nuomone pagrista neoficialiais duomenimis. Atsiprasau jei paskleidziau netikra informacija.
                                      Manau kad pasiziurek vakare kiek lempu viduje su uzuolaidomis ant langu sviecia...... gal kitaip girdesis...
                                      Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

                                      Comment


                                        #79
                                        Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimą
                                        Manau kad pasiziurek vakare kiek lempu viduje su uzuolaidomis ant langu sviecia...... gal kitaip girdesis...
                                        Supranti, FruityLoopsai, tau reiktu geriau isiskaityti i zinutes:
                                        Girdejau, kad praejus keliems menesiams po statybu galo ten nupirkta vos keleta butu

                                        Comment


                                          #80
                                          Na siandien suzinojau, kad mano tecio imones (priklauso ne jam. Ten tik dirba) dukterine firma (Auslita) yra Dainu 10a uzsakove. Siandien buvom kartu nueje paziureti. Plotas pakankamai didelis (24 arai). Viskas turetu kainuoti 8 milijonus litu. Paruosta vieta kranui. Sake, kad turetu ziemos gale jau baigtas, bat pagal mano primityvius skaiciavimus reiketu palaukti iki balandzio. Isgriautas fontanas - vietoj jo bus zaidimu aikstele. Na daugiau nieko nebeturiu pridurti. Vaizdine medziaga - jau greitai.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X