O "AKROPOLIS" bus didesnėje teritorijoje nei bažnyčia ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių "Akropolis"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jo jis bus iki Siauliu baldu ir iki IrisoParašė Vaidele Rodyti pranešimąO "AKROPOLIS" bus didesnėje teritorijoje nei bažnyčia ?
Comment
-
NusikalbejaiParašė Garnett Rodyti pranešimąJo jis bus iki Siauliu baldu ir iki Iriso
, nes salia siauliu baldu parduotuves ~1ha zemes yra pardavinejama ir priklauso tikrai ne akropoliui
LKA
Comment
-
taj tu nori pasakyti kad akropolis bus tik baznycios teritorijoje, man atrodo kazka supainiojaiParašė Drag4s Rodyti pranešimąNusikalbejai
, nes salia siauliu baldu parduotuves ~1ha zemes yra pardavinejama ir priklauso tikrai ne akropoliui
Comment
-
Faktai apie projektąParašė Garnett Rodyti pranešimątaj tu nori pasakyti kad akropolis bus tik baznycios teritorijoje, man atrodo kazka supainiojai
Sklypo plotas 2,68 ha
Bendras prekybos ir pramogų centro plotas 42 tūkst. m²
Automobilių stovėjimo aikštelė 860 vietų
2,68 ha grubiai imant 150x200 metru plotas.
42 tūkst. m² mazdaug 210x200 m plotas. Vadinas bus ne vienas aukstas nes kitaip i 2,68 hektaro netelpa.
Galai kaip ir sueina. Jei butu iki IRISo tai cia milziniskas dydis, kokio Siauliams tikrai neprireiks.
Paskutinis taisė mdz; 2007.03.18, 12:57.
Comment
-
Jei dar nebuvo vat kelios didesnes "nuotraukeles"
Renderiai paimti is http://www.3dbug.com/ autoriaus Zilvineeelis darbai. TIkiuosi nesupyks, kad cia papostinau.

Comment
-
berods kažkur buvo rašyta kad bus požeminė aikštelė, kas butų tikrai neblogai. be to, sklypas nors ir didelis, nemanau kad užtektų jame vietos parkuoti antžeminiu būdu.Parašė dts Rodyti pranešimąrenderiai trbt skirti tik pastatui isivaziduoti, nes aikstele tai visiskai neprotingai padaryta+maza
bet manau kad pastums i kazkuria puse pati pastata ir tradiciskai bus aikstele pries pc
Comment
-
Šiukšlių apstu...Parašė Paulius Rodyti pranešimą
Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąSniegui nutirpus taip būna...
Ištisus metus toks pat vaizdas su šiukšlėmis ten...Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Kodėl "humaniškai"? Greičiau "komerciškai" - tas pačias plytas bus galima dar kartą panaudoti. Ūkiškas požiūris.Parašė LinS Rodyti pranešimąten ta pastata griauna, bet jau labai "humaniskai" ir letai plyta po plytos
bet jau ekskavatorius stovi toks nemenkas gal jau ir brutalia jega panaudos 
Kad ši vieta apleista, sakyčiau nelabai tikslu. Čia praeina labai daug žmonių, šiame lauke vyksta koncertai (bet kažkodėl jau senokai negirdėjau, kad būtų toks surengtas). Bet kai vyksta, tai beveik visas šis laukas būna aptvertas tvora, tad reikia pirkti bilietus... Arba klausytis sėdint balkoneParašė simas Rodyti pranešimąmatosi is foto apleista vieta
Tik šiukštų daug matosi nuotraukoje dabar... nutirpus sniegui....
... kai sužaliuoja žolė, tų šiukšlių kaip ir nematyti.... Vizualiai atrodo švariau ir estetiškiau....Parašė vizas Rodyti pranešimąIštisus metus toks pat vaizdas su šiukšlėmis ten...
Comment
-
Kas žinot, gal jau pradėjo griauti tą seną pastatą?W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment

Comment