Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panevėžio projektai

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Audrys Rodyti pranešimą

    Skaistakalnio parke smarkiai plečiasi tik nuotykiu parkas ,, Orangutanas,, www.orangutanas.lt daromos naujos trasos vaikams ir suaugusiems, kitu savyvaldybės žadėtu projektu dar nėra vygdoma, nei viename parke, nei Senvagėje, nei Laisvės aikštėje, žodžiu Panevėžys gali dabar pasigirti tik tiek, kad yra tvarkomi keliai ir šaligatviai, nemažai padaryta, tai yra triju metu sutartis su Kauno keliais ir ju turima technika...Vienas kitas nedidelis dvieju ar triju aukštų daugiabutis ar kotedžiukas yra statomas ir dar bus statomi tiek Stetiškiuose, Tilvyčio gatvej, Parko g. ir dar ilgai bus laukiama Stoties-Utenos g. sankirtoj ir ilgai laukti reiks Jakšto g. Dar žadėjo rekonstruoti pėsčiuju tilta link poliklinikos......labai dar daug buvo visokiu projektu ir naujas triju aukštu pastatas Resublikos g. ir pastatyti naujus miesto riboženklius ir aikštelėmis ir dar daug daug kitu projektu kurie laukia savo eilės arba išvis kai kurie jau nieko nebelaukia....Tai tiek iš Panevėžio....
    Dauguma jūsų paminėtų projektų yra viešųjų pirkimų stadijoje, tad prašom kantrybės
    Neišmeskite spalvų

    Comment


      Panevėžyje išnyks dar vienas legendinis pastatas vaiduoklis

      Kadaise populiari Panevėžyje kavinė „Žalioji“ kitąmet turėtų atgimti – pastatas, prigludęs prie Panevėžio pataisų namų tvoros, remontuojamas.

      Jis priklauso „Vičiūnų“ verslo grupės dukterinei įmonei „Paribys“. Neoficialiais duomenimis, po pastato rekonstrukcijos, čia vėl gali pradėti veikti kavinė.
      Pateiktas rekonstrukcijos projektas

      Sklypas, kuriame yra rekonstruojamas buvusios „Žaliosios“ kavinės pastatas, yra Panevėžio miesto centrinėje dalyje, adresu P. Puzino g. 10., „Sausio 13-osios“ skvere.

      Šiuo metu sklype esantis pastatas yra nenaudojamas, apleistas, užkaltomis angomis.

      Pagal pateiktą projektą, kuris buvo derintas su Panevėžio miesto savivaldybe, pastatas rekonstruojamas užstatant antrą aukštą, apšiltinant ir apdailinant, bet nekeičiant buvusio pastato naudojimo paskirties.

      Rekonstruojamas pastatas – ant esamo pastato, išlaikant esamą pastato užstatymo kontūrą, projektuojamas antras aukštas.


      Pagal projektą, pirmo aukšto esama salė skiriama prekybai, joje planuojami laiptai į užstatomą antrą aukštą, kuriame taip pat bus prekybos salė.

      Likusi pirmo aukšto dalis, arčiau P. Puzino gatvės, prie kurios galimas automobilių privažiavimas, skiriama buitinėms patalpoms, sandėliavimui.
      Parduotuvės nebus?

      Bendrovės „Paribys“ vadovas Vytautas Andriuška naujienų portalui JP teigė, kad vietoje buvusios „Žaliosios“ kavinės prekybos centro nebus.

      „Geriausiai, kad jums pakomentuotų „Vičiūnų“ įmonių grupės atstovai“, – sakė V. Andriuška.

      Plėtoja verslą

      Pakomentuoti, kodėl ir kada bus suremontuotas apleistas buvusios „Žaliosios“ kavinės pastatas, sutiko „Vičiūnų grupės“ komunikacijos vadovas Mindaugas Snicorius.

      „Visai greta Panevėžio miesto centro esantis pastatas priklauso „Vičiūnų grupės“ dukterinei įmonei „Paribys“. Be pagrindinio maisto produkcijos verslo, „Vičiūnų“ įmonių grupė plėtoja ir daugelį kitų, tame tarpe ir nekilnojamojo turto, verslą. Panevėžio rinkoje matome tam tikrų perspektyvų, todėl džiaugiamės galėję pradėti šio, reikia pripažinti, lig šiol aplinkos nepuošusio pastato atnaujinimą, – teigė M. Snicorius.
      Po visapusio remonto P. Puzino gatvėje esančios patalpos bus pritaikytos komercinei veiklai. Darbus vykdysime etapais ir galutinai užbaigti planuojame per kitus metus. Kiti greta esantys pastatai „Vičiūnų“ įmonių grupei nepriklauso, bet tikimės, kad suremontavus mums priklausantį pastatą, kitų apleistų pastatų savininkai sukrus ir pradės gražinti savuosius.“

      https://jp.lt/panevezyje-isnyks-dar-...as-vaiduoklis/

      Comment


        Miesto pokyčiai – biurokratijos labirintuose
        SEKUNDĖ / INGA KONTRIMAVIČIŪTĖ / AKTUALIJOS / 2018.08.23 07:53

        Panevėžiečiams laukiant žadamo miesto esminio atnaujinimo, dėl permainų Savivaldybė remia ietis su vietinių paveldo sargų vadu.

        Nors Aukštaitijos sostinė negali pasigirti nei įspūdingu senamiesčiu, nei istorinių objektų gausa, Kultūros paveldo departamento (KPD) Panevėžio padalinys, vadovaujamas Arūno Umbraso, miesto Tarybos opozicijoje esančios Gemos Umbrasienės sutuoktinio, jau beveik penketą mėnesių nesutinka pasirašyti Savivaldybės pateikto miesto centrinės dalies detaliojo plano. Kol ant šio dokumento nėra visų reikalingų parašų, Panevėžio centro atnaujinimo darbai negali pajudėti iš mirties taško. Savivaldybė tvirtina, kad jei ne paveldo sargų užsispyrimas, autobusų stoties prieigų, mažų simbolinio senamiesčio gatvelių ir naujos autobusų stoties projektai jau būtų gerokai įsivažiavę, o daliai jų jau netgi skelbiami konkursai rangovams. Spalį miesto centras galėjo virsti viena didele statybų aikštele.

        Aklavietėje atsidūrusi Savivaldybė apginti ją nuo A. Umbraso šaukiasi visų, ko tik įmanoma – nuo Seimo pirmininko, premjero, ministerijų iki Valstybinės teritorijų planavimo ir statybų inspekcijos.

        Ar kultūros paveldo Panevėžyje sergėtojų vadas neperlenkė lazdos, demonstruodamas savo galią, susirūpino aiškintis Kultūros ministerija. Šioji nurodė KPD vadovams imtis tyrimo ir įvertinti, ar A. Umbraso veiksmuose „nėra galimų tarnybinio nusižengimo požymių dėl nepagrįsto vilkinimo derinant detalųjį planą Panevėžio mieste ir spręsti dėl jo tarnybinės atsakomybės“.

        Jaučiasi kaip pasakos Eglė

        „Jei darbai būtų ėjęsi, kaip tikėtasi, birželį jau galėjome turėti leidimus statybai, rugpjūtį skelbti konkursus rangos darbams, spalį pasirašyti sutartis su rangovais ir Panevėžio centre prasidėtų statybos“, – vardijo Panevėžio savivaldybės Teritorijų planavimo ir architektūros skyriaus vedėja Daiva Gasiūnienė.

        Anot jos, baigiantis rudeniui, Savanorių aikštėje, V. Kudirkos, Birutės, Perkūno ir kitose senamiesčio aurą išsaugojusiose centrinėse gatvelėse galėjo užvirti didieji darbai, finansuojami Europos Sąjungos.

        Tokią viziją, vyriausiosios architektės teigimu, Savivaldybė ir matė dar kovo pabaigoje teikdama KPD Panevėžio padalinio vadovui A. Umbrasui derinti miesto centrinės dalies detalųjį planą. Tik turint šį dokumentą įmanomas tolesnis centro rekonstrukcijos procesas.

        Tačiau lemiamo parašo iš paveldosaugininko Savivaldybei nesiseka išpešti iki šiol.

        D. Gasiūnienė ironizuoja, kad jaučiasi kaip ta Eglė iš pasakos, gavusi užduotį suverpti užkerėtą šilkų kuodelį, sunešioti geležines klumpes, iškepti ragaišį be rykų.

        „Dar prieš metus, pernai rugpjūtį, Kultūros paveldo departamentas išdavė sąlygas, kurias turėjome įvykdyti rengdami detalųjį planą. Nors jos buvo ganėtinai sunkios, Savivaldybė puolė vykdyti ir išpildė. Tačiau dabar departamentas pareikalavo anuliuoti jo pirmąsias sąlygas ir spaudžia, kad kreiptumėmės į jį dėl jau kitų sąlygų išdavimo. Jokio įstatymo nuostatos tokių viražų neleidžia“, – teigia miesto vyriausioji architektė.

        Anot jos, naujas KPD Panevėžio padalinio nurodymas – Savivaldybei pakeisti ne tik rekonstruoti numatytos centrinės dalies, bet visą miesto detalųjį planą. Tai biudžetui kainuotų ne tik didžiulius pinigus, pareikalautų žmogiškųjų išteklių, bet, kas blogiausia, tektų dar sugaišti marias laiko, kuris, senkant ES paramos įsisavinimo terminui, įgyja aukso vertę.

        „O kur garantija, kad šitas reikalavimas bus jau paskutinis?“ – architektė nebepasitiki A. Umbraso žodžiu.

        D. Gasiūnienė tikina nesuvokianti, kodėl paveldosaugininkui netinka Savivaldybės pateiktasis detalusis planas.

        „Ant mano stalo guli dar penkių sklypų mieste detalieji planai. Kultūros paveldo departamentas juos suderino, pasirašė ir neprašė pakeisti viso miesto detaliojo plano, o dabar kažkodėl to prašo. Negaliu atsakyti, kokios to priežastys“, – stebėjosi skyriaus vedėja.

        Aiškinsis kaltus

        Dėl nesusišnekėjimo su KPD Panevėžio skyriumi, pasak D. Gasiūnienės, stoja net trys ES finansuojami projektai. Savivaldybė, neturėdama centrinės miesto dalies detaliojo plano, vis dėlto pradėjo rengti jos sutvarkymo techninius projektus. Tačiau kol paveldosaugininkai ant plano neuždėjo savo parašo, ir šie tėra niekiniai: Panevėžio centrinę dalį iš esmės pakeisti turintys projektai, regis, atsidūrė aklavietėje. Ten pat – ir didžiulį ažiotažą sukėlusi Savivaldybės vizija Savanorių aikštėje pastatyti naują autobusų stotį.

        Dėl A. Umbraso veiksmų raštus krūvai institucijų pasirašęs laikinasis Panevėžio meras Aleksas Varna prisipažįsta nebematęs kitos išeities, kaip išjudinti įstrigusius projektus.

        „Reikia situaciją greičiau išsiaiškinti, nes laikas dega. Negalime projektuoti, pirkti rangos darbų. O Finansų ir Vidaus reikalų ministerijos mus vis spaudžia greičiau skelbti konkursus, pasirašyti sutartis su rangovais. Toks ministerijų siekis suprantamas – norisi, kad visoje Lietuvoje ES pinigai greičiau būtų tikslingai panaudoti. Bet tai turi būti visų institucijų bendras tikslas“, – sako A. Varna.

        Detalųjį planą atsisakantis pasirašyti A. Umbrasas yra miesto Tarybos opozicijoje esančios Lietuvos žaliųjų partijos atstovės Gemos Umbrasienės sutuoktinis. Ji – aršiausia Panevėžio valdžios kritikė.

        Paklaustas, ar skundai institucijoms surašyti įtarus A. Umbrasą politikuojant, A. Varna diplomatiškai nusijuokė.

        „Nesinori kaltinti žmonių. Gal ir įstatymai, poįstatyminiai dokumentai taip surašyti, kad specialistai juos supranta skirtingai. Savivaldybė ne teisėja, kad pasakytų, kas kaltas. Dėl to ir kreipėmės į daug institucijų. A. Umbrasas sako, kad jis teisus, mums atrodo, kad ne. Rezultatas toks, kad Savivaldybė turi didelių problemų, stoja miesto centro sutvarkymo darbai“, – teigia A. Varna.

        Pavaldiniai komentuoti nedrįsta ....

        ...Situacijos, Panevėžio centro atnaujinimą įstūmusios į aklavietę, Kultūros paveldo departamentas nekomentuoja.

        Nors departamento direktoriaus pavaduotojui Audriui Skaisčiui bei pačiam A. Umbrasui klausimai nusiųsti dar rugpjūčio 7-ąją, paveldosaugininkai iki šiol nesiteikė į juos net sureaguoti.

        KPD trečiadienį atsiliepusi direktoriaus sekretorė korespondentei nurodė kreiptis į Panevėžio padalinio vyriausiąją specialistę Rasuolę Kerbedienę, pavaduojančią nuo rugpjūčio 6-osios atostogaujantį A. Umbrasą.

        Nors R. Kerbedienė patvirtino, jog padalinys gavo dar prieš dvi savaites siųstus klausimus, visgi specialistė painiavos tarp Savivaldybės ir paveldosaugininkų aiškinti neišdrįso.

        „Tikrai negaliu atsakyti, nes šiuo konkrečiu atveju viskam vadovauja A. Umbrasas“, – teigė R. Kerbedienė.

        Comment


          Parašė Vidma Rodyti pranešimą
          Miesto pokyčiai – biurokratijos labirintuose
          SEKUNDĖ / INGA KONTRIMAVIČIŪTĖ / AKTUALIJOS / 2018.08.23 07:53
          Ištėkšti iš darbo ir įkalti kokią 500.000 baudą už trukdymą miesto plėtrai.
          Neišmeskite spalvų

          Comment


            Ne pirmas kartas...Į google įvedus išmeta daug buvusių problemų su juo.
            Nušalint nuo pareigų ir tegul teisiasi pora metų.
            Per tą laiką susitvarkytų ES projektai.

            Comment


              Tokie kaip A.Umbrasai, G. Umbrasienies, M. Leliukai ir visokie Degeniai su ju partijomis isvis neturetu dirbti savivaldybeje ir kitur jie tik miesto varda gadina.....

              Comment


                Senamiesčio 114E g.

                Comment


                  Po ilgų renovacijos metų, pagaliau atsidarė kadaise buvusi populiari ledainė ,,Pingvinas,, Kranto gatvėje, dabar vadinasi ,,Pingviniukas,,

                  Comment







                    Planuojamas-projektuojamas naujas projektas.
                    Foto iš skelbimo.
                    https://m.skelbiu.lt/skelbimai/panev...ry=1#photoArea


                    Comment


                      Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
                      Planuojamas-projektuojamas naujas projektas.
                      Foto iš skelbimo.
                      https://m.skelbiu.lt/skelbimai/panev...ry=1#photoArea
                      Pasirodo pastatus dabar projaktuoja nebe architektai, bet brokeriai be patirties, kolkas jokio susizavejimoju kuriamais pastatais nekelia.....
                      Paskutinis taisė digital; 2018.09.13, 16:31. Priežastis: ištrintos bereikalingai cituojamos foto

                      Comment


                        Panevėžys gaivina naujų riboženklių idėją

                        Savivaldybė paskelbė viešųjų pirkimų konkursą naujiems riboženkliams pastatyti.



                        Prajuokinusi Lietuvą, kai ties vienu iš pagrindinių įvažiavimų į Panevėžį iškilo prekybos centro reklama, kelis kartus didesnė už patį miesto ženklą, Aukštaitijos sostinė imasi keisti savo „vizitinę kortelę“.



                        Dar iki Naujųjų bent ties dviem pagrindiniais įvažiavimais į Panevėžį nuo Vilniaus ir Šiaulių pusės turėtų pasitikti nauji miesto vartai.

                        Konkurso dalyvių – architektų, dizainerių, dailininkų ir kitų kūrėjų prašoma suprojektuoti „vizualiai patrauklius, įdomius ir dėmesį atkreipiančius ženklus“. Savivaldybė laukia interaktyvių riboženklių, sukurtų naudojantis naujausiomis technologijomis. Taip pat ženklai turėtų būti tokie, kad, kaip numatyta konkurso sąlygose, jie galėtų būti panaudojami miesto informacijos sklaidai, pavyzdžiui, palikta galimybė sukurti aplikacijai, kurią būtų galima keisti. Pageidaujama, kad miesto ribos ženklas būtų matomas ne tik dieną, bet ir apšviestas naktį, naudotų atsinaujinančius energijos šaltinius.

                        Pigiausias nebūtinai geriausias

                        Savivaldybės vyriausiosios architektės Daivos Gasiūnienės teigimu, turint finansavimą, ateityje tokie patys riboženkliai būtų pastatyti ir prie kitų įvažiavimų.
                        Anot architektės, geriausias pasiūlymas bus atrinktas ekonominio naudingumo principu. Tai reiškia, kad nebūtinai laimės mažiausią kainą pasiūlęs dalyvis.
                        „Ieškosime kainos ir kokybės santykio. Norime naujoviško, estetiško, reprezentuojančio ir žyminčio tikras Panevėžio ribas ženklo. Riboženkliai stovės ne dabartinių vietose, o ten, kur iš tiesų prasideda miestas“, – teigė D. Gasiūnienė.
                        „Ateityje jų turėtų būti tiek, kiek yra įvažiavimų į Panevėžį, bet šiandien Savivaldybei nepakanka finansinių resursų tiek pastatyti.“ D. Gasiūnienė
                        Kol vyksta viešųjų pirkimų konkursas, architektė neįvardija, kiek Savivaldybė yra numačiusi lėšų naujiesiems ženklams.
                        „Ateityje jų turėtų būti tiek, kiek yra įvažiavimų į Panevėžį, bet šiandien Savivaldybei nepakanka finansinių resursų tiek pastatyti. Šiais metais apsiribosime dviem arba trimis“, – sako D. Gasiūnienė.
                        Anot jos, Savivaldybei padarius pradžią, ketinama prie kitų riboženklių statybos kviesti prisidėti ir vietos verslininkus.

                        Ne pirmas bandymas

                        Dabar atvykstančiuosius į Panevėžį nuo Šiaulių pusės pasitinka betoninės plokštės su užrašytu miesto vardu, nuo Vilniaus – tik paprastas kelio ženklas su užrašu. Masyvūs riboženkliai įrengti ir nuo Velžio bei Vaivadų pusių.
                        Dabartiniai miesto vartus žymintys ženklai su užrašu „Panevėžys“ pastatyti dar apie 1985-uosius. Jų autorius – architektas Juozas Kublickas, tas pats, kuris suprojektavęs ir Panevėžio santuokų rūmus. Senieji ženklai nebeatlieka nei reprezentacinių, nei ribų žymėjimo funkcijų – per tą laiką Aukštaitijos sostinė gerokai išsiplėtė.
                        Savivaldybės bandymas įvažiavimą į Panevėžį paženklinti naujais riboženkliais – nebenauja idėja. Ją bandė įgyvendinti ne viena buvusi miesto valdžia.
                        Architektūrinių idėjų riboženkliams sukurti konkursus miesto Savivaldybė skelbė dar 2007-aisiais. Nors tąkart pasiūlytos keturios idėjos, komisija įvertino, jog nė viena jų neatspindėjo miesto savitumo. Pastatyti naujus riboženklius dar kartą pabandyta 2009-aisiais. Konkurso nugalėtojui buvo pažadėta 10 tūkstančių litų premija. Visgi įvažiavus į Aukštaitijos sostinę iki šiol pasitinka ją reprezentuojantys sovietiniai masyvūs ženklai.

                        Skaitykite daugiau: https://naujienos.alfa.lt/leidinys/s...zenkliu-ideja/

                        Comment


                          „EXPO“ parodoje – ateities miestas

                          Rugsėjo 21-23 dienomis „Cido“ arenoje vyks jau XXIII paroda „EXPO Aukštaitija“. Tradiciškai savo stendą turės ir Panevėžio miesto savivaldybė.



                          „Panevėžys atsinaujina. Keičiasi, kuria planus ir imasi konkrečių žingsnių jiems realizuoti. 2014-2020 m. ES investicijų laikotarpiu ketiname įgyvendinti daug naujų projektų. Ne tik gerinti gatves ir jų apšvietimą, tvarkyti šaligatvius, plyteles, šiukšliadėžes ir pan. Norime, kad Panevėžys taptų visiškai kitoks: modernesnis, šiuolaikiškesnis, patogesnis. Šia vizija su bendruomene norime dalytis ir toliau. Sėkmingai išbandę ir sulaukę didelio susidomėjimo 515-ojo miesto gimtadienio šventėje, tęsime „EXPO Aukštaitija“ parodoje. Žengdami dar toliau – iki 2030-ųjų. Kviečiu visus ateiti į parodą ir būtinai apsilankyti mūsų stende. Pamatysite, kaip turėtų visiškai pasikeisti miesto prie Nevėžio veidas“, - sako administracijos direktorius Rimantas Pauža.

                          Savivaldybė parodos lankytojus kviečia į improvizuotą 3 D kino seansą. Patogiai įsitaisę ant sėdmaišių ar tiesiog stovėdami galėsite įvertinti būsimus miesto pokyčius. Išvysite, kaip atsinaujins autobusų stotis, Laisvės aikštė, Senvagė, Kultūros ir poilsio, Skaistakalnio parkai, J. Čerkeso-Besparnio sodyba, „Ekrano“ paplūdimys ir kt. Ne tik Savivaldybės, bet ir privačių investuotojų projektus.

                          Parodoje „EXPO Aukštaitija“ savo balsą už SAVO laukiamiausią, miestui reikalingiausią projektą galės atiduoti tie, kas nespėjo 515-ojo Panevėžio gimtadienio šventės dienomis.

                          Kaip skelbia „EXPO Aukštaitija“ parodos organizatoriai Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmai, rugsėjo 21-23 d. „Cido“ arenoje vyksiančiame renginyje bus galima pasidžiaugti Aukštaitijos regiono verslo laimėjimais, dalyvauti seminaruose, įsigyti įvairių gaminių, laimėti prizų, stebėti panevėžiečių atlikėjų ir šokėjų pasirodymus.

                          Susitinkame savaitgalį!

                          http://www.panevezys.lt/lt/naujienos...s-miestas.html

                          Comment


                            http://www.viktauga.lt/listings/1100-5th-ave/
                            Išnuomojamas komercinės paskirties, naujos statybos, 3 aukštų pastatas esantis Kniaudiškių g. 4 c, Panevėžyje.
                            Patalpos tinka prekybinei ar komercinei veiklai. Komercinis pastatas randasi judrioje, vakarinėje miesto dalyje, didelis žmonių srautas, patogus privažiavimas, pastatui priklauso, didelė, 31 vietų, automobilių stovėjimo aikštelė.

                            Comment


                              Parašė PNV Rodyti pranešimą
                              http://www.viktauga.lt/listings/1100-5th-ave/
                              Išnuomojamas komercinės paskirties, naujos statybos, 3 aukštų pastatas esantis Kniaudiškių g. 4 c, Panevėžyje.
                              Jei neklystu man atrodo, kad aš mačiau ši projekta jau senai prieš daug metu, bet jis taip ir liko tik projektu. Ištikruju labai neblogai atrodo ir vieta labai gera tokiems projektams, nes ten jau labai tuščia ir norisi atnaujinimu, šalia matosi buves PC Vikonda, dar kazkada Superneto pats pastatas tai tragedija kažkokia, jam reikia atnaujinimo... Vieta superinė prekybai, tik dauguma pastatai atrodo tragiškai

                              Comment


                                Amilinos projektas

                                Comment


                                  Elektronikos g. 16 busimas projektas

                                  Comment


                                    Pabaigtas projektas Klaipėdos g. 26A . Jame įsikūrė „Utenos trikotažas“ firmine drabužių parduotuvė

                                    Comment


                                      Naujas filmukas apie pagrindinius projektus Panevėžyje
                                      https://www.youtube.com/watch?v=DUm7SxtKf1Q

                                      plius ta pačia tema straipsnis apie planuojamus ar jauvykdomus projektus Panevėžyje

                                      Aukštaitijos sostinė muša rekordus
                                      Panevėžys žengia per didžiųjų pokyčių slenkstį. Miesto Savivaldybė, įgyvendindama rekordinį skaičių projektų – infrastruktūros, švietimo, kultūros, socialinių, verčia naują lapą Aukštaitijos sostinės istorijoje, užtikrindama Panevėžiui stiprias pozicijas Lietuvos didmiesčių lygoje.
                                      Skaitykite daugiau: https://naujienos.alfa.lt/leidinys/s...musa-rekordus/
                                      https://naujienos.alfa.lt/leidinys/s...musa-rekordus/

                                      Comment


                                        Panevėžio centras po truputi atsikrato medinuku, bus nugriautas dar vienas medinukas. Valio....

                                        Naujas projektas administracinės paskirties pastatas Smėlynės g. 16, Panevėžyje










                                        Comment


                                          "Prorentus" pastatas į pabaigą. Įdomesnis pastatas, tiek, kad 'užkampyje'.

                                          Pramonės g. 23 (mašinų turgaus gale).

                                          Foto iš https://www.facebook.com/romualdas.paulauskas.1
                                          Paskutinis taisė Panevezietis; 2018.10.16, 09:41.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X