Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panevėžio projektai

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
    http://www.panevezys.lt/lt/naujienos...zija-p9zu.html

    Autobusų stoties vizijai pritarė Verslo taryba

    2016.10.12

    Verslo taryba (VT) pritarė moderniai Panevėžio miesto centro konversijai. UAB „Baltisches Haus“ iniciatyva Nacionalinės premijos laureatas architektas Rolandas Palekas parengė visai naują autobusų stoties pastato ir aplinkos sutvarkymo miesto centre viziją..............
    Ar ne geriau būtų pranešimą ir diskusijas perkelti į šiai tėmai skirtą dalį "Nauja Panevėžio autobusų stotis" ???

    Comment


      Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
      http://www.panevezys.lt/lt/naujienos...zija-p9zu.html

      Autobusų stoties vizijai pritarė Verslo taryba

      2016.10.12

      Verslo taryba (VT) pritarė moderniai Panevėžio miesto centro konversijai. UAB „Baltisches Haus“ iniciatyva Nacionalinės premijos laureatas architektas Rolandas Palekas parengė visai naują autobusų stoties pastato ir aplinkos sutvarkymo miesto centre viziją.
      Panevėžiui siūloma esamą autobusų stotį sukeisti vietomis su vadinamuoju alyvų parkeliu, o dabartinę asfaltbetonio aikštę paversti parku. Tokiu atveju žalioji zona persikeltų į teritorijos vidų, arčiau stoties pastato. Stoties peronas taptų skvero tęsiniu. Pasikeistų autobusų judėjimas, nes transporto srautai šlietųsi arčiau J. Basanavičiaus g. ir Savanorių a. pietinės dalies. Vietoj automobilių stovėjimo aikštelės siūloma statyti kelių aukštų ažūrinį multifunkcinį pastatą, kurio pirmame aukšte būtų paslaugų ir komercinės patalpos, o kituose aukštuose – apie 450 automobilių stovėjimo vietų aikštelė. Dabartinį stoties pastatą siūloma ne griauti, o rekonstruoti, daug dėmesio skirti pėsčiųjų ir dviračių zonoms.........
      ..... Atidžiau pasižiūrėjus, čia vizija "Multifunkcinio pastato" arba "IKI" pastato konversija išplečiant jo funkcijas ir bandymas tik aptvarkyti šalia esančią teritoriją.
      Taip kad autobusų stoties tik galima matyti neišvystyta vizija nors mintis įdomi. Prie dabartinio keleivių srauto, stoties ir kasų pastatas nereikalingas didelis, pakoregavus ko gero užtektų tos stiklinės dalies kuri numatyta prie laikrodžio. Bet pati perono dalis visur stengiamasi daryti uždara tiesioginiam vėjo srautui bei krituliams, taip kad prireiktų ar stiklinės išilginės ar kitokios pertvaros varianto.
      O parkų, skverų ir kitokių žaliosios gamtos oazių niekada nebūna per daug.

      Comment


        Gal pavyks moderatoriams perkelti į stoties temą. Kaltas, ne ten parašiau.

        Comment


          Panevėžiui – ambicingos idėjos

          http://www.sekunde.lt/panevezyje/pan...cingos-idejos/

          Panevėžio valdžia užsimojo visiškai pakeisti miesto centro veidą ir jau kurpia grandiozinius planus. Miesto meras Rytis Mykolas Račkauskas ir architektė Daiva Gasiūnienė ambicingas idėjas pristatė verslininkams. Tiesa, kai kurie iš jų tokių užmojų sėkme abejoja.

          Jau seniai puse lūpų buvo kalbama apie Panevėžio atsinaujinimą, atrodo, kad tai pamažu tampa ne tik kalbomis. Planuojama, kad jau nuo 2018 metų bus pradėta rekonstruoti autobusų stotis, buvęs konservų fabrikas bei teritorija, ribojama Vasario 16-osios, J. Urbšio ir Respublikos gatvių.
          Miesto Savivaldybės Teritorijų planavimo ir architektūros skyriaus vedėjos Daivos Gasiūnienės teigimu, viena opiausių problemų – autobusų stotis. Tačiau Nacionalinės premijos laureatas architektas Rolandas Palekas jau išnagrinėjo Panevėžio miesto centro istorinį virsmą, galiojančius teritorijų planavimo dokumentus, esamą padėtį bei jos problemas ir pateikė urbanistinį problemos sprendimo būdą.
          Siūloma, kad dabartinis alyvų skverelis ir autobusų sustojimo vieta būtų sukeista vietomis. Tai išspręstų visus transporto eismo organizavimo klausimus. Bus rekonstruojamas ir pats autobusų stoties pastatas. Jame galėtų įsikurti įvairūs informaciniai centrai, kelionių agentūros bei dviračių nuomos punktai. Tuomet panevėžiečiai ir miesto svečiai visą su keliavimu susijusią informaciją ir paslaugas rastų vienoje vietoje.
          Kuriant patogesnio miesto vaizdą, šalia autobusų stoties planuojama pastatyti daugiaaukštę automobilių stovėjimo aikštelę.
          Pasak D. Gasiūnienės, suskaičiuota, kad miesto centrinėje dalyje šiuo metu yra įkurtos 325 automobilių stovėjimo vietos, o naujoje aikštelėje tilptų 450 automobilių. Aikštelės pirmasis aukštas būtų skirtas komercinėms reikmėms, tad jame galėtų įsikurti įvairios parduotuvės.
          Kita planuojama tvarkyti vieta – buvęs konservų fabrikas. D. Gasiūnienės teigimu, naujai įrengta teritorija turėtų įgauti kultūrinę reikšmę. Planuojama, kad čia bus įrengtos keturios (70–400 vietų) salės, dailės galerija, maitinimo įstaigos bei keletas viešbučio kambarių. Šis sprendimas turėtų padėti į miesto centrą sugrąžinti daugiau žmonių.
          Galiausiai ketinama atnaujinti Vasario 16-osios, J. Urbšio ir Respublikos gatvių ribojamą teritoriją. Čia turėtų įsikurti naujas, urbanistinio dizaino SEB banko pastas. Šį projektą sukūrė vienas geriausių Lietuvos architektų Gintautas Natkevičius. Kas tuomet įsikurtų miesto centre senajame banko pastate, kol kas nežinoma.
          Šiems urbanistiniams projektams įgyvendinti bus gauta apie 20 milijonų Europos Sąjungos investicinių lėšų, tačiau turės prisidėti ir Savivaldybė. Taip pat bus kuriami įvairūs projektai, padėsiantys išspręsti su miesto atsinaujinimu susijusias aplinkos, susisiekimo bei kitas problemas. Tam reikalingų pinigų tikimasi gauti iš ministerijos. Tad bus atnaujinti ne tik keli pastatai, o visas bendras Panevėžio centro vaizdas.
          Ne tik dėl grožio
          D. Gasiūnienė sakė, jog Panevėžiui būtina atsinaujinti, nes nepakanka turėti tik švarias gatves. Būtina, kad centras reprezentuotų visą miestą ir taptų tikru magnetu ne tik paprastiems gyventojams, bet ir verslo atstovams.
          Architektė viliasi, kad pateikti projektai ne tik atgaivins miestą, bet ir suderins ateitį su dabartimi.
          „Mes džiaugiamės, kad projektų kūrėjai itin jautriai pasižiūrėjo į paveldo unikalumą ir jo išsaugojimą. Bus derinama sena ir nauja, taip tarsi susidurs keli laikmečiai“, – teigė specialistė.
          Pasak miesto valdžios, visi šie projektai ne tik papuoš Panevėžio centro erdvę, bet ir spręs įsisenėjusias bėdas. Pavyzdžiui, sutvarkius autobusų stotį transporto eismas taps sklandesnis, o kelių aukštų stovėjimo aikštelė turėtų panaikinti nepatogumus, kylančius dėl vietos trūkumo miesto centre.
          Susižavėjus numatytais projektais jau svarstoma, kaip dar būtų galima pagerinti miesto vaizdą bei įvaizdį. Ateityje ketinama sutvarkyti Skaistakalnio parką, Senvagę, Laisvės aikštę ir jos prieigas.
          Iš vieno verslininko netgi buvo gautas pasiūlymas aukcione parduoti Savivaldybės pastatą bei gauti papildomų lėšų. Tokiu būdu būtų galima rekonstruoti Panevėžio viešbutį ir jį paversti administraciniu pastatu.
          Pasak miesto mero R. M. Račkausko, tai gražus pasiūlymas, kurį įgyvendinti nėra taip lengva. Būtų sutvarkytas apleistas viešbučio pastatas, į miesto centrą pritraukta daugiau žmonių, o dabartiniu Savivaldybes pastatu galėtų naudotis Panevėžio kolegija. Tačiau neaišku, kaip tai padaryti. Pateikusi tokį pasiūlymą, miesto Savivaldybė galėtų būti neteisingai suprasta, tad, norint šią mintį paversti realybe, iniciatyvą turi parodyti Panevėžio kolegija arba verslininkai.

          Yra ir skeptikų
          Naujoji miesto vizija patiko verslininkams, tačiau kai kurie jų abejojo, ar šie projektai vėl netaps tik gražiomis kalbomis, ar tikrai atsiras investuotojų. Pasak jų, apie atsinaujinimą kalbama jau dešimt metų ir viskas gali užsitęsti dar tiek pat.
          Visgi D. Gasiūninė ramina, kad susidomėjimo netrūksta jau dabar, o Savivaldybė turėjo sumokėti tik administracines projektų parengimo išlaidas. Architektė džiaugiasi, kad visi pateikti pasiūlymai pirmiausia buvo ne savivaldybės, o verslininkų iniciatyva. Kad darbai pajudėjo iš mirties taško, įrodo tai, jog projektai jau dabar yra tikrinami ekspertų.
          Tam, kad siūlytos mintys būtų įgyvendintos, jos turi pereiti kelis etapus. Iš pradžių buvo teikiamos ir atsirenkamos idėjos, tuomet visiems projektams turėjo pritarti architektų taryba. Šiuo metu yra atliekama ekspertizė, o galiausiai bus išduodami statybą leidžiantys dokumentai.
          Jeigu neiškils jokių nesklandumų, statybos darbai bus pradėti 2018 metais. Planuojama, kad jie turėtų trukti 2–3 metus.

          http://www.sekunde.lt/panevezyje/pan...cingos-idejos/

          Comment


            Parašė dts Rodyti pranešimą
            Sakyčiau būtų visai neblogai, jeigu dar atsirastų ir daugiaaukštis parkingas
            Kam tas daugiaaukštis parkingas? Ten dar nėra taip buvę, kad atvažiavus nebūtų, kur automobilį pastatyti.
            Flickr

            Comment


              Parašė Lettered Rodyti pranešimą
              Kam tas daugiaaukštis parkingas? Ten dar nėra taip buvę, kad atvažiavus nebūtų, kur automobilį pastatyti.
              Matosi, kad ne Panevėžyje gyvenate ten tikrai yra problemų su automobilių parkavimu ir tai gali patvirtinti kiekvienas miestietis
              Neišmeskite spalvų

              Comment


                Siaip rytais ir velai vakare problemu su parkavimu nebuna, bet kas liecia po darbu, per ispardavimus, per visokias sventes tai tikrai nebuna vietos. Jau kuris laikas kai centrine prie turgaus Maxima rekonstruoja, tai visi lekia i IKI, automobilio nera kur statyti jau nuo pietu iki velumos vakaro, eiles prie kasu didziausios ir jos tik kelios kasos ten dirba.....
                Parkingas daugiaaukstis tikrai reikalingas, gal net pradedant nuo pozemines iki kokiu 2-3 aukstu, bet isvaziavimas turi buti paliktas toks koks dabar yra, ne kaip pavaizduotam naujam projekte.Kitaip bus daug smulkiu avariju ir labai didelis kamstis sitoje centrineje sankrizoje. O Panevezys neturi nei vieno mieste aplinkelio.

                Comment


                  http://aina.lt/panevezyje-kurs-dviraciu-parka/

                  Panevėžyje kurs dviračių parką?

                  Šiandien Panevėžio miesto meras Rytis Račkauskas su įmonės „Velosolutions Lietuva“ atstovu Algiu Ribikausku aptarė galimybes Panevėžyje įsteigti moderniems miestams pritaikytą dviračių parką.

                  „Mūsų siekis – padaryti miestą patrauklesnį ir įdomesnį jauniems žmonėms. Dviračių parko ar kelių parkų įkūrimas pagyvintų panevėžiečių gyvenimą ir dar kartą patvirtintų Panevėžio, kaip dviračių miesto, statusą. Artimiausiu metu parko įkūrimo galimybes apsvarstysime su Savivaldybės specialistais“, – po susitikimo sakė meras R. Račkauskas.

                  Dviračių parkas – specialiai įrengta trasa ar lauko erdvė, pritaikyta įvairaus amžiaus ir įgūdžių dviratininkams. Ji susideda iš posūkių, mažų ir didelių šuolių, įvairių kalnelių greičiui vystyti. Taisyklingai valdant kūną, visoje trasoje galima ištisai važinėti neminant pedalų. Velotrasą galima įrengti beveik bet kur, pritaikyti tvarkingai teritorijai ar apleistai vietai, paverčiant traukos centru. Trasa gali būti žaidimų aikštelės, poilsio zonos, gyvenamojo namo kiemo ar pan. dalis. „Velosolutions Lietuva“ specialsitų nuomone, mažiausia trasa gali būti 250 kv. m, tačiau rekomenduojamas minimalus dydis – 1000 kv. m.

                  Pasak A. Ribikausko, dviračių parkas skatintų žmones laisvalaikį leisti turiningai, bendraujant su kitais, lavinant savo kūną ir gebėjimus.
                  Brangiausi yra tie pinigai, kuriuos reikia grąžinti.

                  Comment


                    Perskaičiau aukščiau įkeltą straipsnį. Pasirodo bus naujas SEB pastatas.
                    Kažin kiek sklypų jie čia nusipirkę. Nesimato vizualizacijoje parkingo, gal bus to nugriauto pastato vietoje.

                    "Galiausiai ketinama atnaujinti Vasario 16-osios, J. Urbšio ir Respublikos gatvių ribojamą teritoriją. Čia turėtų įsikurti naujas, urbanistinio dizaino SEB banko pastas. Šį projektą sukūrė vienas geriausių Lietuvos architektų Gintautas Natkevičius. Kas tuomet įsikurtų miesto centre senajame banko pastate, kol kas nežinoma."
                    Attached Files
                    Paskutinis taisė Panevezietis; 2016.10.20, 17:57.

                    Comment


                      Moki-veži nesmarkiai plėsis - naujas parkingas, įsistiklins berods tą lauko prekybos dalį.

                      http://www.panevezys.lt/lt/veiklos-s...mas_20560.html

                      Informacija apie visuomenei svarbaus statinio projektavimą
                      2016.10.20

                      VISUOMENĖS INFORMAVIMAS APIE NUMATOMĄ PREKYBOS PASKIRTIES PASTATO
                      KLAIPĖDOS G. 170R, PANEVĖŽYJE, REKONSTRAVIMO PROJEKTO PROJEKTAVIMĄ

                      Statinių statybvietės adresas ir žemės sklypo kadastrinis numeris: Panevėžio m., Klaipėdos g. 170R; žemės skl. kad Nr. 2701/0033:66.
                      Žemės sklypo esama ir (ar) numatoma pagrindinė naudojimo paskirtis ir būdas:
                      Paskirtis- kita, naudojimo būdas – komercinės paskirties objektų teritorijos.
                      Statinių esama ir (ar) numatoma pagrindinė naudojimo paskirtis ir būdas: prekybos.
                      Statytojas: „SKV-VALDA“AB, Savanorių pr. 191A, LT-02300 Vilnius, tel. (85)2321949, administracija@skv.lt
                      Projektinius pasiūlymus parengusio projektuotojo (juridinio ar fizinio asmens) įgalioto atstovo, galinčio informuoti apie
                      projektinius pasiūlymus,
                      vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas ir telefono numeris:
                      „ARCHITECTURA“ UAB, Kryžiokų g. 330, Vilnius, LT-08422, tel. +37060535696, uab.architectura@gmail.com .
                      Projekto vadovė Indrė Pažemeckienė.
                      Susipažinimo su projektiniais pasiūlymais adresas, telefono numeris ir laikas:
                      „SKV-VALDA“AB, Savanorių pr. 191A, LT-02300 Vilnius, tel. +37060535696 nuo 2016-10-24 iki 2016-11-10 d., nuo 8 iki 17 val.
                      Projektuotojo buveinė – Kryžiokų g. 330, Vilnius, tel. +37060535696, uab.architectura@gmail.com

                      Informacija ir kokiu būdu iki viešo susirinkimo visuomenės atstovai projektuotojui gali teikti pasiūlymus dėl projektinių pasiūlymų:
                      Elektroniniu paštu: uab.architectura@gmail.com, tel. +37060535696, nuo 2016-10-24 iki 2016-11-10 d.

                      Kur ir kada vyks viešasis susirinkimas:
                      Panevėžio m. savivaldybės priimamajame Laisvės a. 20, Panevėžyje, LT-35200, 2016-11-10 d. 17 val.
                      Projektiniai pasiūlymai

                      Comment


                        Buvęs miesto vyr. architektas sukurpė projektą.

                        http://www.panevezys.lt/lt/veiklos-s...mas_20519.html

                        Informacija apie visuomenei svarbaus statinio projektavimą
                        2016.10.13
                        VISUOMENĖS INFORMAVIMAS APIE VISUOMENEI SVARBIŲ STATINIŲ
                        PROJEKTAVIMO PRADŽIĄ

                        Informuojame, kad pradedamas rengti Dviejų butų gyvenamojo namo su prekybos paskirties patalpomis statybos projektas.
                        Projektuojamo statinio statybvietės adresas – Klaipėdos g. 50, Panevėžys.
                        Projektuotojas – Saulius Matulis, indiv. veiklos pažyma Nr. 710477.
                        Projekto vadovas – Saulius Matulis, diplomo Nr. 288448, tel. +370 601 11032.
                        Statytojas – Raimundas Urbonas, Sanžilės g. 16, Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
                        tel. +370 699 20262.
                        Su projektiniais pasiūlymais galima susipažinti Sanžilės g. 16, Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
                        tel. +370 699 20262. Pirmadieniais – penktadieniais nuo 8.00 iki 17.00 val.
                        Pasiūlymų ir pastabų dėl projektinių pasiūlymų sprendinių teikimo tvarka: pasiūlymus projektuotojui dėl projekto galima pateikti raštu, siunčiant laišką nurodytu adresu: Sanžilės g. 16, Berčiūnų k., Panevėžio r. sav. arba elektroniniu paštu: donum28@gmail.com. Visuomenės atstovai, teikdami projektuotojui pasiūlymus, privalo nurodyti savo vardą ir pavardę (įmonės pavadinimą), adresą ir kitus ryšio duomenis, pasiūlymo teikimo datą, informaciją ir aplinkybes, kuo grindžiamas pasiūlymas. Pasiūlymus teikti iki 2016-10-27.
                        Viešas susirinkimas numatomas 2016-10-27 17:00 val. Panevėžio miesto savivaldybės priimamajame, Laisvės a. 20, Panevėžyje.

                        Comment


                          Dar vienas projektas

                          http://www.panevezys.lt/lt/veiklos-s...mas_20518.html

                          Informacija apie visuomenei svarbaus statinio projektavimą
                          2016.10.13
                          Gamybos paskirties pastato dalies patalpų keitimas į paslaugų paskirtį rekonstravimo projektas S.Kerbedžio g. 21-3 Panevėžyje
                          PROJEKTINIAI PASIŪLYMAI

                          Projektas: Gamybos paskirties pastato dalies patalpų keitimas į paslaugų paskirtį rekonstravimo projektas S.Kerbedžio g. 21-3 Panevėžyje projektiniai pasiūlymai.
                          Statinio statybvietės adresas: S.Kerbedžio g. 21-3, Panevėžys. Sklypo kadastro Nr. 2701/0013:326 Panevėžio m. k.v.
                          Statinio naudojimo paskirtis: Gamybos ir pramonės paskirties pastatai – 8.8
                          Planuojamo statinio projektavimo pradžia ir pabaiga: Statinio projektavimo pradžia 2016 m. III ketvirtis, pabaiga 2016 m. IV ketvirtis.
                          Projektuotojas: Tarunios Janušonienės individuali veikla, paž. Nr.(20.3.20) 100-18, Anykščių g. 4, 3 aukštas, Panevėžys, mob. tel.: +37067343403, el. p.: tjprojektai@gmail.com
                          Projekto vadovas: Žilvinas Grakauskas, atestato Nr.33694, mob. tel.: +37068731948, el.p.: zilvinasgrakauskas@gmail.com
                          Statinio architektas (autorius): Svaja Trečiokienė, atestato Nr.A692, el.p.: tjprojektai@gmail.com
                          Statytojas: UAB „Keltena“, įm. k. 248208340, S.Kerbedžio g. 21-3, Panevėžys, mob. tel.: +37068600771, el.p.: servisas@keltena.lt
                          Susipažinimo su projektiniais pasiūlymais adresas, telefono numeris ir laikas: susipažinti galima Panevėžio miesto savivaldybės internetinėje svetainėje – www.panevezys.lt arba projektuotojo buveinėje. Savo pasiūlymus projektuotojui galima teikti nurodytu projektuotojo elektroniniu paštu arba registruotu laišku į projektuotojo buveinę nuo 2016-10-14 iki 2016-10-27 dienos, darbo valandomis.
                          Kur ir kada vyks viešas susirinkimas: Viešas susirinkimas vyks 2016-10-27 d. 17.00 val. . Panevėžio miesto savivaldybės priimamajame, Laisvės a. 20, Panevėžys.

                          Comment


                            Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
                            Perskaičiau aukščiau įkeltą straipsnį. Pasirodo bus naujas SEB pastatas.
                            Kažin kiek sklypų jie čia nusipirkę. Nesimato vizualizacijoje parkingo, gal bus to nugriauto pastato vietoje.

                            "Galiausiai ketinama atnaujinti Vasario 16-osios, J. Urbšio ir Respublikos gatvių ribojamą teritoriją. Čia turėtų įsikurti naujas, urbanistinio dizaino SEB banko pastas. Šį projektą sukūrė vienas geriausių Lietuvos architektų Gintautas Natkevičius. Kas tuomet įsikurtų miesto centre senajame banko pastate, kol kas nežinoma."
                            Pala pala tai issikraustis is seno pastato kur prie IKI parduotuves yra???
                            Tai, kad ziuriu nauja vizija jis man daug mazesnis uz sena, na gal man taip atrodo, bet su parkingu tai matau bus dideles problemos. Bankuose pastoviai daug zmoniu, tai jei mazesni pastatis, tai nieko gero..... ir siaip sau man toks pastatas, nieko cia modernaus....dar viena eiline dezute Panevezyje vieno arba dvieju aukstu, daugiau kaip triju aukstu nebestato, net neatsimunu kada state .....Panevezys neturi jokios geros panoramos.
                            Paskutinis taisė Audrys; 2016.10.24, 15:42.

                            Comment


                              Pagal tai kas parašyta, tai taip.
                              Gal koks makdolnadas bus buvusiam seb pastate.
                              Urbanistinis dizainas - vitrinos, surūdijusi skarda, dviračių tako pratęsimas ant pastato fasado.
                              Čeburėkų ir dviračių sostinei pats tas.

                              Comment


                                Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
                                Dar vienas projektas

                                http://www.panevezys.lt/lt/veiklos-s...mas_20518.html

                                Informacija apie visuomenei svarbaus statinio projektavimą
                                2016.10.13
                                Gamybos paskirties pastato dalies patalpų keitimas į paslaugų paskirtį rekonstravimo projektas S.Kerbedžio g. 21-3 Panevėžyje
                                PROJEKTINIAI PASIŪLYMAI

                                Projektas: Gamybos paskirties pastato dalies patalpų keitimas į paslaugų paskirtį rekonstravimo projektas S.Kerbedžio g. 21-3 Panevėžyje projektiniai pasiūlymai.
                                Statinio statybvietės adresas: S.Kerbedžio g. 21-3, Panevėžys. Sklypo kadastro Nr. 2701/0013:326 Panevėžio m. k.v.
                                Statinio naudojimo paskirtis: Gamybos ir pramonės paskirties pastatai – 8.8
                                Planuojamo statinio projektavimo pradžia ir pabaiga: Statinio projektavimo pradžia 2016 m. III ketvirtis, pabaiga 2016 m. IV ketvirtis.
                                Projektuotojas: Tarunios Janušonienės individuali veikla, paž. Nr.(20.3.20) 100-18, Anykščių g. 4, 3 aukštas, Panevėžys, mob. tel.: +37067343403, el. p.: tjprojektai@gmail.com
                                Projekto vadovas: Žilvinas Grakauskas, atestato Nr.33694, mob. tel.: +37068731948, el.p.: zilvinasgrakauskas@gmail.com
                                Statinio architektas (autorius): Svaja Trečiokienė, atestato Nr.A692, el.p.: tjprojektai@gmail.com
                                Statytojas: UAB „Keltena“, įm. k. 248208340, S.Kerbedžio g. 21-3, Panevėžys, mob. tel.: +37068600771, el.p.: servisas@keltena.lt
                                Susipažinimo su projektiniais pasiūlymais adresas, telefono numeris ir laikas: susipažinti galima Panevėžio miesto savivaldybės internetinėje svetainėje – www.panevezys.lt arba projektuotojo buveinėje. Savo pasiūlymus projektuotojui galima teikti nurodytu projektuotojo elektroniniu paštu arba registruotu laišku į projektuotojo buveinę nuo 2016-10-14 iki 2016-10-27 dienos, darbo valandomis.
                                Kur ir kada vyks viešas susirinkimas: Viešas susirinkimas vyks 2016-10-27 d. 17.00 val. . Panevėžio miesto savivaldybės priimamajame, Laisvės a. 20, Panevėžys.
                                argi reikia deti cia tokius projektus???

                                Comment


                                  Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
                                  Pagal tai kas parašyta, tai taip.
                                  Gal koks makdolnadas bus buvusiam seb pastate.
                                  Urbanistinis dizainas - vitrinos, surūdijusi skarda, dviračių tako pratęsimas ant pastato fasado.
                                  Čeburėkų ir dviračių sostinei pats tas.
                                  nuo kada Panevezys dviraciu sostine???

                                  Comment


                                    Daug dviračių takų, trekas Cido arenoje, sportinykai laimi vis medalius.
                                    Kas tavo manymu perspjauna ant dviračių mūsų kaimą?

                                    Comment


                                      Vilnius vadina dviraciu sostine, Kaunas vadina dviraciu sostine ....na ir nuo seno aisku Siauliai....dabar jau ir Panevezys...
                                      Paskutinis taisė Audrys; 2016.10.26, 11:01.

                                      Comment


                                        Buvęs naktinis klubas „Egivela“ atgims kaip modernus sporto ir paslaugų kompleksas

                                        Naujam gyvenimui keliamas naktinio klubo „Egivela“ Panevėžyje pastatas. Kitąmet čia duris turėtų atverti naujas ir modernus sporto ir paslaugų kompleksas.

                                        Dar pernai buvo planuojama, jog kadaise vienas lankomiausių miesto naktinių klubų „Egivela“ vėl tęs veiklą. Tačiau naujų pramogų pamėgtoje vietoje panevėžiečiai taip ir nesulaukė, o šiuo metu pastatas iš pagrindų renovuojamas.

                                        GNTV komandai pirmiesiems pavyko patekti į buvusio klubo pastato vidų ir išsiaiškinti, kas čia įsikurs rekonstrukcijai pasibaigus.

                                        Komplekso vadovė Meda Maceikienė teigia, jog patogioje miesto vietoje įkurtas kompleksas turėtų tapti nauja gyventojų traukos vieta. Pasikeis ne tik pastato išorė, bet ir vidus, virsiantis į modernią sporto bazę bei naujai įrengtus biurus, tad buvusio naktinio klubo jis neturėtų priminti.

                                        Naujam sporto ir paslaugų kompleksui įrengti savininkai planuoja išleisti apie milijoną eurų. Kompleksas lankytojams duris turėtų atverti 2017-ųjų antroje pusėje.

                                        https://jp.lt/buves-naktinis-klubas-...gu-kompleksas/

                                        https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=_5SxVytt9Z8

                                        Comment


                                          Parašė Stigas
                                          Maximos prie turgaus būsimi fasadai iš HPL plokščių:
                                          Atvaizdas
                                          Atvaizdas

                                          Panevėžyje po atnaujinimo atidaryta viena labiausiai lankomų „Maximų“


                                          Šiandien, spalio 27 d., Panevėžyje, adresu Ukmergės g. 23, atidaryta atnaujinta „Maxima XX“ formato parduotuvė. Tai viena labiausiai lankomų tinklo parduotuvių šiame mieste, į kurios atnaujinimą bendrovė investavo beveik 2,3 mln. eurų.

                                          „Mūsų duomenimis, tai viena labiausiai pirkėjų pamėgtų ir lankomų tinklo parduotuvių šiame mieste. Drauge ir viena didžiausių „Maximų“, įsikūrusiu visai netoli Panevėžio centro. Taigi, jos atnaujinimo darbų pabaigos miestiečiai išties laukė. Atsižvelgdami į tai, kad į šią parduotuvę pirkėjai dažnai užsuka vakarais, skubėdami namo, nemažai investavome į naują prekybinę įrangą, savitarnos kasas, pritaikėme naują prekybos ploto suplanavimo modelį. Visa tai tam, kad pirkėjai galėtų dar patogiau ir greičiau apsipirkti bet kuriuo metu“, – sakė „Maxima LT“ generalinis direktorius Žydrūnas Valkeris.

                                          Atnaujintoje parduotuvėje, kurios plotas siekia kiek daugiau nei 2705 kv. metrus, įrengti didesni šviežių vaisių ir daržovių skyriai, padidintas pieno produktų skyrius ir kitų šviežio maisto produktų asortimentas. Nuo šiol joje pirkėjams bus siūloma įsigyti ir čia pat vietoje rūkytų gaminių. Pirkėjų patogumui įdiegtos savitarnos kasos, leisiančios pastebimai paspartinti apsipirkimą.

                                          Atidarymo proga pirmieji atnaujintos parduotuvės lankytojai vaišinami karšta kava ir arbata, jiems iškeptas specialus 100 kg sveriantis tortas.

                                          Atnaujinta „Maxima XX“ šiuo metu yra viena iš 12 Panevėžyje veikiančių tinklo parduotuvių. Skaičiuojama, kad per dieną joje apsilanko apie 6 tūkst. pirkėjų.

                                          Šį rudenį tinklo parduotuves valdanti bendrovė „Maxima LT“ pradėjo intensyviausią plėtros etapą, kuris tęsis iki metų pabaigos. Skaičiuojama, kad metų pabaigoje, investicijų suma skirta 2016 metų plėtrai sieks 34 mln. eurų.

                                          Tiesa sakant nezinau ir nemaciau kaip pasikeite isvaizda is isores, is vidaus tai tikiu kad pasikeite tipo klientu patogumui, bet man idomu ar is isores pasikeite? Jauciu, kad nelabai .....
                                          Paskutinis taisė Audrys; 2016.10.27, 16:16.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X