Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pastatų atnaujinimas Panevėžyje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Pradėta „Panevėžio“ viešbučio rekonstrukcija, prie J.Biliūno gatvės ir Nevėžio užtvankos planuojamas kempingas.
    Hmz kažkaip nepastebėjau, kad jin būtų prasidėjus .

    Babilono dangoraižis skamba utopiškai. Jeigu Kalnapilis privatizuos buvusį teatrą, tikiuosiu, kad sutvarkys ne tik jį patį bet ir visą aplinką, kuri nekaip atrodo dabar.

    Apskritai tai smagu, daug malonių ketinimų, dauguma jų susiję su pramonės ar jos liekanų iškėlimu iš miesto centro. Visą tai padarius miestas stipriai pasikeis į gerąją pusę, tik klausimas kada visa tai bus iki galo įgyvendinta . Tikiuosiu greit .

    Comment


      #22
      Apie "Panevėžio" viešbučio rekonstrukciją jau tiek laiko kalbama, kad darys tą ar aną - bet konkrečių darbų kaip nėra, taip nėra...
      ______________
      The Division Bell

      Comment


        #23
        Teko girdėti, kad uz 2 savaiciu jau turėtu prasidedi kas kas

        Comment


          #24
          Pastatų atnaujinimas Panevėžyje

          Net nepastebėjau, kad maniežas rekonstruojamas

          Parašė Atnaujintas Panevėžio kūno kultūros ir sporto centras
          http://www.paneveziobalsas.lt/index....mid=&Itemid=89

          Praėjusiais metais pagal valstybės investicijų programą gavus lėšų, gerokai atnaujintos Panevėžio kūno kultūros ir sporto centro didžiausios sporto bazės. Rekonstravus Lengvosios atletikos maniežą bei „Aukštaitijos“ sporto kompleksą, sudarytos geresnės sąlygos sportininkams treniruotis, o žiūrovams – patogiai stebėti varžybas.
          __________________________________________________ __________

          Arūno Švelnos nuotr.

          „Panevėžio statybos trestas, padovanojęs trūkstamų kėdžių, mums padėjo laiku baigti planuotus „Aukštaitijos“ stadiono rekonstrukcijos darbus“, – sako Panevėžio kūno kultūros ir sporto centro direktoriaus pavaduotojas Saulius Raziūnas.
          __________________________________________________ __________

          Gintautas SUBAČIUS
          redakcija@verslobalsas.lt

          Pasak Panevėžio kūno kultūros ir sporto centro direktoriaus pavaduotojo Sauliaus Raziūno, už sporto objektams atnaujinti skirtus 4,8 mln. litų nuveikta nemažai svarbių darbų.

          „Statybos darbų vykdymo viešąjį konkursą laimėjusios AB Panevėžio statybos tresto (PST) darbuotojai lengvosios atletikos manieže pakeitė bėgimo takų ir sektorių dangą, langus, duris, rekonstravo šildymo ir vėdinimo sistemą, atnaujino ir apšiltino priestato fasadą, sutvarkė dalį stogo, – vardijio S.Raziūnas. – Vien šie darbai atsiėjo 2,5 milijono litų.“

          „Aukštaitijos“ sporto komplekse įrengtas modernus stadiono apšvietimas, atitinkantis tarptautinių futbolo varžybų rengimo reikalavimus, pakeistos sporto salės grindys, suremontuota dalis pastato stogo, įrengtos sanitarinės patalpos žiūrovams.

          Laikantis futbolo varžybų rengimo reikalavimų, įrengtos naujos svarbių svečių (VIP) priėmimo ir varžybų stebėjimo patalpos ir vieta stadiono tribūnose.

          „Stengėmės už valstybės pinigus atlikti kuo daugiau darbų, tad kai kuriems dalykams pritrūkome pinigų, – sakė S.Raziūnas. – Paaiškėjo, kad nebeturime lėšų naujoms kėdėms įsigyti ir pastatyti VIP patalpose. Šią problemą padėjo išspręsti PST, padovanojęs reikiamas kėdes.“

          Kūno kultūros ir sporto centrui PST dovanotos kėdės leido laiku baigti stadiono rekonstrukcijos darbus bei pasirengti naujajam sezonui. Dalis kėdžių bus pastatyta ir kitose sporto centro patalpose, taip atnaujinant turimą susidėvėjusį inventorių.

          Jau antrą modernią sporto areną šalyje statantis PST nuolat remia Panevėžio sportininkus.

          „Suprantame, biudžetinėms sporto organizacijoms nelengva atnaujinti inventorių ir sudaryti geras sąlygas sportininkams ir žiūrovams, – sako PST generalinis direktorius Dalius Gesevičius. – Mūsų bendrovė jau daugelį metų remia įvairių sporto šakų organizacijas. Šįkart džiaugiamės galėdami prisidėti prie Panevėžio miesto kūno kultūros ir sporto centro atnaujinimo.“
          Visos forumo temos apie Panevėžį:
          http://www.miestai.net/forumas/tags.php?tag=panevezys

          Comment


            #25
            Pastatų atnaujinimas Panevėžyje

            Sparčiai plečiama Respublikinė Panevėžio apskrities ligoninė:

            Parašė Panevėžio ligoninė sukasi statybų verpete
            http://www.panbalsas.lt/news/120/ART...008-12-05.html



            Panevėžio apskrities ligoninėje – nesibaigiančių statybų metas. Šios gydymo įstaigos vyriausiojo gydytojo Česlovo Gutausko teigimu, šiemet vien ligoninės bazei sutvarkyti bus panaudoti 8 milijonai litų. Neseniai baigtas Radiologinės tarnybos skaitmenizavimas, o dabar daugiausia rūpesčių kelia Priėmimo ir skubios pagalbos skyriaus bei operacinių rekonstrukcijos programų įgyvendinimas. Kitąmet planuojamos įgyvendinti dar keturios programos. Viskas būtų ne taip blogai, jei netektų sukti galvos dėl sunkmečio, tampriai susijusio su pinigų stygiumi.

            TIKĖJOSI FINANSAVIMO

            Č.Gutauskas akcentavo, kad šiomis dienomis skaitmenizuota Radiologinė tarnyba. Taip pat statomas Priėmimo ir skubios pagalbos skyrius, kuriam iš viso numatyta 9,5 milijono litų. Vien šiemet programai įgyvendinti skirta 4,065 milijono litų. Vyriausiasis gydytojas vylėsi, kad kitų metų biudžete šiai programai tęsti bus skirtas milijonas litų.

            Č.Gutausko teigimu, antras didžiulis rūpestis yra operacinių rekonstrukcijos programa, kuriai įgyvendinti reikės 14 milijonų litų. Pirmuoju etapu vykdoma pusės operacinių korpuso rekonstrukcija šiemet pareikalavo 3 milijonų litų. Pagal nepatvirtintą biudžeto projektą kitąmet ketinama gauti dar 3,2 milijono litų. Pirmo etapo darbus numatoma baigti kitų metų pirmą pusmetį.

            NEBEGALIOS ATSTUMAI

            Radiologinės tarnybos vedėja gydytoja Sandrutė Latožienė akcentavo, kad visos šalies mastu Sveikatos apsaugos ministerija vykdo radiologinių tarnybų optimizavimo programą. Apie pusė milijono litų leido modernizuoti gydytojo radiologo darbo vietą, gauti geresnę vaizdo kokybę kokybiškesnei pacientų ligų diagnostikai.

            Jei anksčiau nuotraukos buvo ryškinamos iš juostų, dabar jos daromos skaitmeniniu būdu. Ji nuskaitoma ir, jei reikia, gali būti prieinama per atstumą. Tai leidžia tiksliau įvertinti tyrimų duomenis, naudotis konsultantų paslaugomis. Naudojant skaitmeninį vaizdą, bet kurį fragmentą galima kompiuteriu padidinti arba sumažinti.

            Dabar radiologai, gydytojai visą vaizdą matys kompiuterio ekrane ir nebereiks juostų. Ši naujovė leis specialistams keistis informacija apie pacientą net neišeinant iš kabineto.

            OPERACINIŲ PERTVARKA

            Ligoninės vyriausiasis inžinierius Alvydas Jonaitis neslėpė, kad sistemų modernizavimo darbai įsibėgėja. Jis parodė centrinę ligoninės serverinę, kuriame jau sumontuotas duomenų apdorojimo serveris ir archyvavimo įrenginys. Kadangi duomenis numatoma saugoti penkerius metus, serverinė bus plečiama.

            Gana sparčiai vyksta ir pašaliniams beveik nematoma ligoninės operacinės korpuso rekonstrukcija, tačiau A.Jonaitis nuolat kartojo, kad darbų tempai priklausys tik nuo finansavimo. Anot jo, dabar pertvarkoma pusė operacinių korpuso, ties antru aukštu įrengta šildoma galerija ligoniams pervežti. Vyriausiasis inžinierius patikino, kad gavus numatytą finansavimą darbai iki kitų metų liepos 1 dienos turėtų būti baigti. Tuomet bus vykdomas antras programos etapas – baigiamos rekonstruoti visos operacinės. Įgyvendinus projektą, vietoj buvusių aštuonių veiktų vienuolika operacinių, būtų sudarytos visos darbo sąlygos medikams dirbti bei ligoniams pervežti.

            IŠ AUTOMOBILIO – PAS GYDYTOJUS

            Apsilankius buvusiame ligoninės Priėmimo skyriuje nieko anksčiau matyto rasti nepavyko – viskas buvo pasikeitę. Ligoninės vyriausiasis statybininkas Stanislovas Juodikis pasidžiaugė Panevėžio statybos tresto vyrų vykdomų darbų sparta ir jų kokybe.

            Anot S.Juodikio, iki Naujųjų metų dviejų aukštų Priėmimo ir skubios pagalbos skyriaus pastatas turės stogą, sudėtus langus, sutvarkytą šilumos punktą. S.Juodikio teigimu, privažiavimas prie Priėmimo skyriaus liks senojoje vietoje, tačiau po rekonstrukcijos greitosios medicinos pagalbos automobiliai jau įvažiuos į pastato vidų.

            A.Jonaitis akcentavo, kad vien 1256 kvadratinių metrų pastato statybos ir montavimo darbai, pertvarkant rūsyje esančias patalpas, kainuos 7,5 milijono litų. Nusistebėjus, kam Priėmimo skyriui prireikė tokių didelių patalpų, statybininkai akcentavo, kad antrame aukšte bus įrengtos reanimacinės-kardiologinės patalpos.

            Gintautas SUBAČIUS
            Visos forumo temos apie Panevėžį:
            http://www.miestai.net/forumas/tags.php?tag=panevezys

            Comment


              #26
              Pastatų atnaujinimas Panevėžyje

              Čia gal reikėtų į "Šiaip linksma" temą įmest, bet iš kitos pusės - galbūt artimiausiu metu šis tinklalapis (o gal ir pats viešbutis?) bus atnaujintas

              http://www.hotelpanevezys.lt/

              Kad netyčia neprapultų, dar ir print-screen'ą įdedu:

              Comment


                #27
                Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                Čia gal reikėtų į "Šiaip linksma" temą įmest, bet iš kitos pusės - galbūt artimiausiu metu šis tinklalapis (o gal ir pats viešbutis?) bus atnaujintas

                http://www.hotelpanevezys.lt/

                Kad netyčia neprapultų, dar ir print-screen'ą įdedu:

                Atvaizdas
                Veikia dar ir dabar
                Neišmeskite spalvų

                Comment


                  #28


                  Viešbučiui skelbiamas mirties nuosprendis


                  Kadaise Panevėžio pasididžiavimu buvęs aukščiausias miesto pastatas – „Nevėžio“, vėliau „Panevėžio“, viešbutis – ilgainiui gali tapti didžiausiu miesto centro monstru. Savininkų puoselėti planai – rekonstruoti viešbutį ir paversti jį moderniu klientų traukos centru, po šiaurine Laisvės aikštės dalimi įrengti požeminę automobilių aikštelę – žlunga. Tamsiais žiemos vakarais viešbutyje šviečia vos keli langai, tačiau netrukus ir juose gali įsivyrauti tamsa. Savininkai tvirtina: viešbutis uždaromas!

                  PASTATAS MERDI

                  Pagal parengtą projektą Panevėžio viešbutis turėjo būti rekonstruotas. Maža to, netgi buvo numatyta jį praplėsti Laisvės aikštės pusėn, tačiau viskas lieka taip, kaip buvę.

                  Pastato žemutiniuose aukštuose dar veikia kelios įmonės, tačiau viršutiniuose aukštuose, atrodo, joks gyvenimas nevyksta. Žmonės stebisi, kodėl pačioje miesto širdyje esantis didžiulės vertės turtas beveik neeksploatuojamas.

                  Be to, nusprendus 2011 metais Lietuvoje rengti Europos vyrų krepšinio čempionatą, kurio vienas iš turų vyks Panevėžyje, buvo pažadėta, kad viešbutis veiks. Tačiau iki čempionato pradžios likus vos pustrečių metų viešbutis merdi. Jei niekas nepasikeis, iki to laiko jis gali tapti kone vaiduokliu.

                  VILČIŲ NEBELIEKA

                  Kad viešbutis bus uždarytas, „Panevėžio balsui“ patvirtino vienas iš pagrindinių jo savininkų – „Panevėžio statybos tresto“ ir „Panevėžio kelių“ bendrovių akcininkas, buvęs miesto Tarybos narys, vienu metu turtingiausių šalies žmonių dešimtuke buvęs Gvidas Drobužas.

                  Konkrečios uždarymo datos verslininkas nenurodė, tačiau akcentavo, kad viešbutis duris užvers tikrai ne rekonstrukcijos darbams. G.Drobužas patvirtino, kad buvo parengtas pastato rekonstrukcijos projektas, tačiau vilčių jį įgyvendinti nebelieka. Vienas iš viešbučio savininkų akcentavo, kad trylikos aukštų pastatui atnaujinti reikia ne mažiau kaip 30 milijonų litų. Anot jo, tiek pinigų akcininkai neturi, todėl buvo nuspręsta pasinaudoti Europos Sąjungos struktūrinių fondų parama bei paimti iš banko paskolą.

                  BANKAI NESKOLINO

                  „Kadangi struktūriniai fondai finansuoja tik 30 procentų tokių projektų vertės, tikėjomės gauti apie 10 milijonų litų, o likusius būtinus pinigus ketinome paimti iš bankų, – aiškino G.Drobužas. – Tačiau nė vienas Lietuvos bankas suteikti 20 ar 25 milijonų litų paskolos nesutiko. Jei nė vienam bankui Panevėžyje nereikalingas toks objektas, mes esame bejėgiai ką nors pakeisti.“

                  Paklaustas, koks likimas laukia viešbučio, jei jo rekonstrukcija nebus atliekama, G.Drobužas buvo konkretus: jis bus uždaromas. Nejau pačiame miesto centre taip ir liks didžiulis neeksploatuojamas objektas? Į šį klausimą verslininkas atsakė replika: „Mes gi jo nenusinešime.“

                  SUDĖLIOTŲ MOKESČIAI

                  Apie situaciją, kad miesto centre ateityje kiurksos neeksploatuojamas viešbutis, pakalbintas miesto Savivaldybės Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjas Saulius Matulis sakė net nežinantis, ką bepasakyti.

                  Anot jo, turėtų būti sugriežtintos Miesto tvarkymo taisyklės, kad Savivaldybė galėtų taikyti griežtesnes poveikio priemones, nes buvo parengtas projektas ir jo turėtų būti laikomasi. Tačiau vis dėlto vyriausiasis miesto architektas sakė nežinantis, kaip tai padaryti nenusižengiant įstatymams.

                  S.Matulio teigimu, esant tokiai situacijai, daug ką į vietas sudėliotų įteisintas nekilnojamojo turto mokestis. Anot jo, jei būtų dideli mokesčiai, neeksploatuojamo pastato neapsimokėtų turėti.

                  Gintautas SUBAČIUS

                  Panevėžio balsas

                  Comment


                    #29
                    Nuotrauka primena Šiaulių viešbutį.
                    Paskutinis taisė LinS; 2008.12.17, 15:41.

                    Comment


                      #30
                      Parašė L33T Rodyti pranešimą
                      Atvaizdas


                      Viešbučiui skelbiamas mirties nuosprendis


                      Kadaise Panevėžio pasididžiavimu buvęs aukščiausias miesto pastatas – „Nevėžio“, vėliau „Panevėžio“, viešbutis – ilgainiui gali tapti didžiausiu miesto centro monstru. Savininkų puoselėti planai – rekonstruoti viešbutį ir paversti jį moderniu klientų traukos centru, po šiaurine Laisvės aikštės dalimi įrengti požeminę automobilių aikštelę – žlunga. Tamsiais žiemos vakarais viešbutyje šviečia vos keli langai, tačiau netrukus ir juose gali įsivyrauti tamsa. Savininkai tvirtina: viešbutis uždaromas!

                      PASTATAS MERDI

                      Pagal parengtą projektą Panevėžio viešbutis turėjo būti rekonstruotas. Maža to, netgi buvo numatyta jį praplėsti Laisvės aikštės pusėn, tačiau viskas lieka taip, kaip buvę.

                      Pastato žemutiniuose aukštuose dar veikia kelios įmonės, tačiau viršutiniuose aukštuose, atrodo, joks gyvenimas nevyksta. Žmonės stebisi, kodėl pačioje miesto širdyje esantis didžiulės vertės turtas beveik neeksploatuojamas.

                      Be to, nusprendus 2011 metais Lietuvoje rengti Europos vyrų krepšinio čempionatą, kurio vienas iš turų vyks Panevėžyje, buvo pažadėta, kad viešbutis veiks. Tačiau iki čempionato pradžios likus vos pustrečių metų viešbutis merdi. Jei niekas nepasikeis, iki to laiko jis gali tapti kone vaiduokliu.

                      VILČIŲ NEBELIEKA

                      Kad viešbutis bus uždarytas, „Panevėžio balsui“ patvirtino vienas iš pagrindinių jo savininkų – „Panevėžio statybos tresto“ ir „Panevėžio kelių“ bendrovių akcininkas, buvęs miesto Tarybos narys, vienu metu turtingiausių šalies žmonių dešimtuke buvęs Gvidas Drobužas.

                      Konkrečios uždarymo datos verslininkas nenurodė, tačiau akcentavo, kad viešbutis duris užvers tikrai ne rekonstrukcijos darbams. G.Drobužas patvirtino, kad buvo parengtas pastato rekonstrukcijos projektas, tačiau vilčių jį įgyvendinti nebelieka. Vienas iš viešbučio savininkų akcentavo, kad trylikos aukštų pastatui atnaujinti reikia ne mažiau kaip 30 milijonų litų. Anot jo, tiek pinigų akcininkai neturi, todėl buvo nuspręsta pasinaudoti Europos Sąjungos struktūrinių fondų parama bei paimti iš banko paskolą.

                      BANKAI NESKOLINO

                      „Kadangi struktūriniai fondai finansuoja tik 30 procentų tokių projektų vertės, tikėjomės gauti apie 10 milijonų litų, o likusius būtinus pinigus ketinome paimti iš bankų, – aiškino G.Drobužas. – Tačiau nė vienas Lietuvos bankas suteikti 20 ar 25 milijonų litų paskolos nesutiko. Jei nė vienam bankui Panevėžyje nereikalingas toks objektas, mes esame bejėgiai ką nors pakeisti.“

                      Paklaustas, koks likimas laukia viešbučio, jei jo rekonstrukcija nebus atliekama, G.Drobužas buvo konkretus: jis bus uždaromas. Nejau pačiame miesto centre taip ir liks didžiulis neeksploatuojamas objektas? Į šį klausimą verslininkas atsakė replika: „Mes gi jo nenusinešime.“

                      SUDĖLIOTŲ MOKESČIAI

                      Apie situaciją, kad miesto centre ateityje kiurksos neeksploatuojamas viešbutis, pakalbintas miesto Savivaldybės Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjas Saulius Matulis sakė net nežinantis, ką bepasakyti.

                      Anot jo, turėtų būti sugriežtintos Miesto tvarkymo taisyklės, kad Savivaldybė galėtų taikyti griežtesnes poveikio priemones, nes buvo parengtas projektas ir jo turėtų būti laikomasi. Tačiau vis dėlto vyriausiasis miesto architektas sakė nežinantis, kaip tai padaryti nenusižengiant įstatymams.

                      S.Matulio teigimu, esant tokiai situacijai, daug ką į vietas sudėliotų įteisintas nekilnojamojo turto mokestis. Anot jo, jei būtų dideli mokesčiai, neeksploatuojamo pastato neapsimokėtų turėti.

                      Gintautas SUBAČIUS

                      Panevėžio balsas
                      Gaila, išties labai gaila. Būtų papuošęs centrą, užuot šitiek metų jį bjaurojęs.
                      ______________
                      The Division Bell

                      Comment


                        #31
                        Parašė dts Rodyti pranešimą
                        Veikia dar ir dabar
                        na o dabar linkas nuveda i viesbutuko puslapi
                        Neišmeskite spalvų

                        Comment


                          #32
                          Pastatų atnaujinimas Panevėžyje

                          Panevėžyje byra viešbutis?

                          Nuo viešbučio „Panevėžys“ atskilęs didelis tinko gabalas pabiro tiesiai Laisvės aikštės praeiviams ant galvų. Tik laimingo atsitiktinumo dėka niekas rimtai nenukentėjo.
                          Sovietmečiu miesto pasididžiavimu buvęs viešbutis „Panevėžys“ dabar praeiviams kelia šiurpą. Eidami pro šį statinį jie ne tik gali būti sužaloti, bet ir atsisveikinti su gyvenimu.
                          Vakar apie 14 val. nuo „Panevėžio“ atskilęs didžiulis tinko gabalas trenkėsi į stoginę, skiriančią viešbutį ir šalia stovintį daugiabutį namą. Nuo stoginės tinkas pabiro ant praeivių.

                          Šaltinis ir visas tekstas: http://www.delfi.lt/news/economy/rea...hp?id=23012364
                          I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                          Parama Siaurojo geležinkelio klubui

                          Comment


                            #33
                            Rekonstrukcijos, matyt, taip ir nebesulauksim.
                            ______________
                            The Division Bell

                            Comment


                              #34
                              Parašė enigma Rodyti pranešimą
                              Rekonstrukcijos, matyt, taip ir nebesulauksim.
                              Kaip tik manau,kad sulauksit.2011 per Europos čempionatą nemanau,kad žmonės palapinėse miegos

                              Comment


                                #35
                                Parašė Kirkas Rodyti pranešimą
                                Kaip tik manau,kad sulauksit.2011 per Europos čempionatą nemanau,kad žmonės palapinėse miegos
                                Bus už "Babilono" palapinių miestelis.
                                ______________
                                The Division Bell

                                Comment


                                  #36
                                  Pastatų atnaujinimas Panevėžyje

                                  Pradedami viešbučio „Panevėžys“ rekonstrukcijos darbai

                                  Viešbutis "Panevėžys" buvo pastatytas 1972 metais. Viešbutis "Panevėžys" buvo pastatytas 1972 metais.

                                  Nuo rugpjūčio mėnesio viešbutis „Panevėžys“ nebepriima svečių. Artimiausiu metu čia prasidės rekonstrukcijos darbai. Pirmiausia planuojama pirmo ir antro aukšto rekonstrukcija..

                                  Pasak viešbučio atstovų po rekonstrukcijos pastate gali įsikurti viešojo maitinimo įstaiga, prekybos centras, pramogų salonai, ekonominės klasės biurai. Pastaruoju metu vyksta paruošiamieji darbai ir vedamos derybos su potencialiais nuomininkais.

                                  Viešbutis "Panevėžys" buvo pastatytas 1972 metais. Tai yra didžiausias dviejų žvaigždučių viešbutis ne tik Panevėžyje, bet ir Aukštaitijos regione. Dvylikos aukštų pastatas yra įsikūręs pačiame miesto centre.

                                  Comment


                                    #37
                                    Parašė Andree Rodyti pranešimą
                                    Pradedami viešbučio „Panevėžys“ rekonstrukcijos darbai
                                    Atvaizdas

                                    Viešbutis "Panevėžys" buvo pastatytas 1972 metais. Viešbutis "Panevėžys" buvo pastatytas 1972 metais.

                                    Nuo rugpjūčio mėnesio viešbutis „Panevėžys“ nebepriima svečių. Artimiausiu metu čia prasidės rekonstrukcijos darbai. Pirmiausia planuojama pirmo ir antro aukšto rekonstrukcija..

                                    Pasak viešbučio atstovų po rekonstrukcijos pastate gali įsikurti viešojo maitinimo įstaiga, prekybos centras, pramogų salonai, ekonominės klasės biurai. Pastaruoju metu vyksta paruošiamieji darbai ir vedamos derybos su potencialiais nuomininkais.

                                    Viešbutis "Panevėžys" buvo pastatytas 1972 metais. Tai yra didžiausias dviejų žvaigždučių viešbutis ne tik Panevėžyje, bet ir Aukštaitijos regione. Dvylikos aukštų pastatas yra įsikūręs pačiame miesto centre.
                                    Gal kas nors matėte projektą? Kažkada pamenu buvo skelbiama, kad ant stogo bus įrengtas baseinas, o dalis jo su stikliniu dugnu kabos virš Laisvės aikštės
                                    Visos forumo temos apie Panevėžį:
                                    http://www.miestai.net/forumas/tags.php?tag=panevezys

                                    Comment


                                      #38
                                      kažkaip idomiai skamba

                                      Comment


                                        #39
                                        Papildymas : Andree Pradedami viešbučio „Panevėžys“ rekonstrukcijos darbai

                                        Viešbutį kels naujam gyvenimui
                                        http://www.panbalsas.lt/naujienos/te...ujam_gyvenimui
                                        Daiva SAVICKIENĖ

                                        Miesto širdyje įsikūręs viešbutis „Panevėžys“ nuo rugpjūčio 1-osios naujiems svečiams nebeatveria durų. Jis laukia dviejų pirmų aukštų rekonstrukcijos. Po pertvarkos apmirusios patalpos atgims ir taps nauju traukos centru.

                                        UAB „Panevėžys“ direktorė Jelena Pozlevič patvirtino, kad mieste sklandantys gandai apie 1972 metais statyto viešbučio rekonstrukciją – teisybė. Jos teigimu, dabartinėje situacijoje būtų sudėtinga ir neprotinga rekonstruoti visą viešbučio pastatą, tad jo atnaujinimas vyks etapais. Pirmiausia rekonstruos pirmą ir antrą aukštus. Direktorės teigimu, tiriama rinka, ko mieste jau yra iki soties, ko trūksta. Pasak jos, nors čia ir pats miesto centras, tačiau bus daugiau orientuojamasi ne į VIP klientus, o į vidutinį sluoksnį, gal net į pensinio amžiaus žmones.

                                        Svarstoma, kad viešbutyje po rekonstrukcijos galėtų įsikurti viešojo maitinimo įstaiga, skirta visai šeimai, maisto produktų parduotuvė, galbūt vaistinė, biliardinė ir panašiai. Šiuo metu vyksta intensyvūs paruošiamieji darbai, deramasi su potencialiais nuomininkais.

                                        „Esame atviri visiems pasiūlymams“, – prisipažino ji.

                                        Įsikurs „Iki“?

                                        Jau kurį laiką kalbama, kad viešbutyje įsikurs „Iki“ tinklo parduotuvė.

                                        „Taip, sakyti, kad čia atsiras „Iki“ parduotuvė, galima. Derybos vyksta, tačiau kalbamasi ir su kitų prekybos tinklų atstovais“, – neslėpė ji.

                                        „Iki“ tinklo atstovas spaudai Valdas Lopeta taip pat patvirtino, kad įmonė domisi šiuo objektu, bet kol kas vyksta tik pirminės derybos – sprendimų nėra.

                                        Antrame aukšte planuojama įrengti ekonominės klasės biurus su baldais. Siekiama, kad verslininkai galėtų keltis neinvestavę papildomai. Pasak direktorės, biurų mieste yra daug, tačiau čia jie bus siūlomi už optimalią kainą su baldais ir pradedančiam verslininkui bus pagal kišenę.

                                        Beje, ankstesni planuojamų rekonstruoti aukštų nuomininkai jau išsikelia, tačiau, pasak J.Pozlevič, su sąlyga, kad turės galimybę, jei pageidaus, sugrįžti. Su jais aptariamos naujos sąlygos.

                                        Beje, žadama ne tik pakeisti langus, suformuoti naujas erdves, atlikti kitus darbus, bet ir pakeisti inžinerines sistemas.

                                        Statybos – rudenį

                                        Realūs statybos darbai, kaip planuojama, prasidės rudenį. Kadangi dabar statybinės organizacijos darbais neužsivertę, manoma, kad darbai bus baigti per 6 –7 mėnesius. Kiek kainuos pirmojo etapo rekonstrukcija, kol kas skaičiuojama. Viskas bus daroma iš viešbučio savininkų lėšų. Kada prasidėtų antrasis rekonstrukcijos etapas, taip pat nėra aišku.

                                        Pasak J.Pozlevič, bus atsižvelgiama į įmonės galimybes. Apie viso viešbučio rekonstrukciją taip pat kol kas nekalbama – situacija keičiasi pernelyg greitai.

                                        Viešbutyje dar yra gyvenančių žmonių, tačiau svečių čia bus tik iki rudens. Prasidėjus rekonstrukcijos darbams, kurį laiką jų nebus įmanoma priimti. Manoma, kad vėliau viešbutis priims mažiau žmonių nei iki šiol. Pasak direktorės, ištyrus rinką, paaiškės, kiek kambarių reikia.

                                        Beje, viešbutį rekonstruoti buvo žadama ir prieš kurį laiką, tačiau negavus kreditavimo, planų teko atsisakyti. J.Pozlevič teigimu, ankstesnis rekonstrukcijos projektas buvo gerokai sudėtingesnis – planuota iš karto viso viešbučio rekonstrukcija. Be to, dabar rinkai reikia kitokių patalpų nei anksčiau.

                                        Comment


                                          #40
                                          sveiki, gal yra naujienų apie planuotą rekonstruoti viešbutį Panevėžys? buvo minčių ten atidaryti ir IKI paduotuvę. Puslapis www.hotelpanevezys.lt kaip suprantu atnaujinamas, nes išmeta Duomenų centro lentelę apie serverį paruoštą darbui.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X