Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panevėžio prekybos ir pramogų centrai RYO ir „Molas“ (ex Babilonas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Yra jau ir patalpų planas su naujai atsidarysiančiomis parduotuvėmis.

http://babilonas2.net/?naujojo-planas;lang.LT#point

Comment

bet tai man kaskaip sunkiai ziurisi ta ledo arena , nesamone kaskokia

Comment

O aš Pramogų ir prekybos centre, sunkiai įžvelgiu pramogų..

Comment

Parašė Ciklop Rodyti pranešimą
          O aš Pramogų ir prekybos centre, sunkiai įžvelgiu pramogų..
          ten bus tik vienintele pramoga ledo arena kuri kaip ir sakiau man sunkiai ziurisi

Comment

Jei pirkimą laikysime pramoga - tada jų į valias.

O apie ledo areną, vien iš plano ir statybos nuotraukų, spręsti dar ankstoka.

Comment

Kad arena sesiakampio formos dar nieko, bet man atrodo jin mazoka...Topo centro dydzio. O gal kas plota zinot?

Comment

Šiandien prasukau pro "Babiloną", turiu šiek tiek nuotraukų, mažu bus kam įdomu .

Pats pastatas iš išorės atrodo jau visiškai pabaigtas, darbininkai dar krapštosi prie šaligatvių ir prie pagrindinio įėjimo dekoracijų. Asmeniškai man patiko parkingas, kuris nepalyginamai geriau atrodo už 'standartinius'. Pati dėžutė, kuri jau nebėra tokia dėžutė, taip pat žymiai geriau atrodo už pirmąjį tobuląjį pilkąjį stačiakampį .

Nuotraukos:

Comment

Dėkui, pauliaK, už nuotraukas.

Antrasis Babilonas tikrai šiek tiek geriau žiūrisi nei pirmasis, o ir vakarais jau apšviestas - ruošiasi po truputį atsidarymui.

Nepastatė, vistik, vizualizacijose matytos sienos a la Koliziejus - prištampavo kolonų... Nors, iš dalies, gal taip ir geriau patiems užsakovams ir statytojams - vis sutaupė keletą litų.

Comment

Ledo arenos (ledo pavirsiaus) plotas 1000 kv.m.

Comment

Ledo arenos plotas neblogas, tik įdomu, kodėl nepadarė taisyklingos formos arenos? Juk dėl tokių kampų bus sunkumų valant ledo paviršių.

Comment

Tikiuosiu nesikartoju, bet maciau babilono reklaminiame leidinyje, tie mazi "dangoraiziukai" (biuriu pastatai) planuojami statyti 2009 metias.

Comment

Parašė Frist Rodyti pranešimą
                          Tikiuosiu nesikartoju, bet maciau babilono reklaminiame leidinyje, tie mazi "dangoraiziukai" (biuriu pastatai) planuojami statyti 2009 metias.
                          taip tu teisus ,bet ten bus tik vienas pastatas

Comment

Pasistojo kausymas ar bus imanoma nueit iš BABILONAS I į BABILONAS II neiškišus nosies i lauką ?

P.S. surry jai buvo jau toks klausymas
                            Paskutinis taisė Kartmen; 2007.08.23, 22:25.
                            Life is a game that no one wins

Comment

bus bet tik tada kaip 2009metais bus pastatytas sujungimas

Comment

Ledo arena nebus atitverta istisu stiklu , kaip kad yra "Akropoliuose".Ledo arena turejo perteikt ezero yspudi,todel ja skiria tik stikline sienele. Ir tuo metu kai vyks ledo programos muzika sakmbes visame pastate. Susikalbeti bus nelabai ymanoma tuo metu.

Gaila, kad visos parduotuves nespes atsidaryti vienu laiku.
                                Visuje atsirado daugiau jaukumo nei pirmajame "Babilone". Tik labai juokingai atrodo plastmasines geles "augancios" is dideliu vazonu.

Comment

Kol kas tas sujungimas, kaip ir biurų pastatai, tėra tik tolima vizija.

Comment

na tikrai butu buve malonu tureti nurmalia ledo arena

Comment

Paskutinis taisė dts; 2007.08.27, 11:32.

Comment

Labai gražūs vaizdai, ačiū už nuotraukas Radau tik keletą trūkumų naujajame pastate. Man rodos, nelabai vietoje padarė tuos fontanėlius prie įėjimo. Tikrai menkas malonumas tėvams gaudyti savo atžalas, siekiančias sušlapti kojas. Arena atrodo geriau, nei tikėjausi, tačiau tas kampuotumas vis tiek pjauna akį.
                                        Dar įdomu, kam padarė dvigubą sceną, jei realiai naudojama tik pusė?
                                        Paskutinis taisė molotov_47; 2007.08.25, 20:13.

Comment

dekui uz foto as taip pat buvau babilone bet nepasiemiau fotiko nes sesuo kaskur issinese o seip visai normaliai atrodo

Comment

Working...
                                          X