Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panevėžio prekybos ir pramogų centrai RYO ir „Molas“ (ex Babilonas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

ten apie mega tai tiesa paremti faktai, kad ietui lyjant ten nekokie reikalai darosi. Vienas pazistamas apsauginis dirba tai sake oj ten neidomu buna

Comment

Naujas Babilono laikrastis yra isleistas.
      Cia sitame puslapije matosi Babilono antro atepo projektas.Atrodo ispudyngai

http://www.babilonas.net/site/user/I...aper/1/6_d.jpg

Atidarymas 2007 rugpjuti
      :buksvx:

Comment

"Atidarymas 2007 rugpjuti?",toks retorinis klausimas, mano nuomonę, kabina šį projektą į orą. Ką reiškia tas prierašas apačioje "Sunkesnės už orą skraidančios mašinos yra neįmanomos"? Gal jie patys nėra tikri projakto sėkme, bet lėktuvai jiems teikia vilčių

O gal jau statybos darbai prasidėjo ir mano sapalionės bevertės? Tokiu atveju laukiu nuotraukų.

Comment

Parašė syle
          "Atidarymas 2007 rugpjuti?",toks retorinis klausimas, mano nuomonę, kabina šį projektą į orą. Ką reiškia tas prierašas apačioje "Sunkesnės už orą skraidančios mašinos yra neįmanomos"? Gal jie patys nėra tikri projakto sėkme, bet lėktuvai jiems teikia vilčių

O gal jau statybos darbai prasidėjo ir mano sapalionės bevertės? Tokiu atveju laukiu nuotraukų.
          Kliedi Babilonas 2 statybos jau pradetos

Comment

Kiek galima spresti is to mazo paveiksliuko tai atrodo tikrai gana ispudingas pastatas.. taigi laukiam prasidedanciu statybu
            Paskutinis taisė dts; 2006.08.25, 06:54.

Comment

Parašė syle

Mano nuomone, ten ta citata įdėta dėl to, kad Lordas Kelvinas (1895) teigė, kad skraidančių mašinų negali būti. Deja, jis klydo.

Gal jie nėra tikri dėl terminų ar panašiai, tačiau viskas yra įmanoma.

Žinoma čia taip pat tik spėlionės.
              P.

Comment

Įdomu, negi keisis antrojo babilono išvaizda. Nors žiūrint į tą paskutinę viziją tai tikrai nesupykčiau jeigu pasikeistų

Comment

Sendien pro pati Babilona pralekiau su masina,tai jokiu statybu nera.

Comment

statybu tai tuscia, nzn ka jie masto ir kada zada pradeti kazka judinti, bet jei planuoja baigti iki tos datos tai pats laikas pradeti

Comment

Parašė vap
                      Mano nuomone, ten ta citata įdėta dėl to, kad Lordas Kelvinas (1895) teigė, kad skraidančių mašinų negali būti. Deja, jis klydo.

Gal jie nėra tikri dėl terminų ar panašiai, tačiau viskas yra įmanoma.

Žinoma čia taip pat tik spėlionės.
                      Viskas yra imanoma,tik musu realybes suvokimas vercia mus abejoti, kazko galimumu... kaip gali atsirast kazkas neimanomo, kai nera bandoma to padaryti... ensteinas buvo laikomas, beprociu, nes jis deste tai ko tuo metu negalejo but... jis viska numate... tiksliau viskas jau yra reikia tik atrasti...
                      Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

Comment

As netikiu kad bus pabaigtos statybos iki kitos vasaros pabaigos

Comment

ir kaip jums Babilono gimtadienis?Man tai patiko
                          Paskutinis taisė Samsung; 2006.08.28, 09:42.

Comment

tiesa pasakius nebuvau, laiko neturejau..

Comment

Man irgi patiko. Taip patiko, kad buvau tik valandą, vėliau su draugeliais gert išvažiavom . O kada pradės statyti 2-ą babiloną?
                              "I killed the Bank" - Andrew Jackson

Comment

Tiesa visai pamirsau pasakyti,kad maciau buldozeri,atrodo kad stumdo zemes

Comment

labai tikekimes kad tai statybu pradzia

Comment

Parašė Samsung Rodyti pranešimą
                                    Tiesa visai pamirsau pasakyti,kad maciau buldozeri,atrodo kad stumdo zemes
                                    Aš irgi mačiau, kad išlygintas laukas, pasidarbuota buldozerio (-ių). Be to, patikimi šaltiniai patvirtino, kad pro Panevėžio Prekybos ir paslaugų verslo mokyklą palei Klaipėdos gatvę link būsimo "Babilono 2" nutiesti miesto šilumos, vandens ir pan. trasos.

Panašu, kad ruošiama statybų aikštelė

Comment

faina, pagaliau prades gal nauja statyti, bo jau tuoj ziema ateis ir nespes jie ne stogo uzdengti

Comment

Vakar teko pabuvot Babilone. Specialiai nuėjau pažiūrėt į antrojo Babilono 'statybas'. Tebesikapsto kokie trys buldozeriai, stumdo žemes...

Comment

svarbu kad kazkas isvis vyksta lauksim kertinio akmens ikasimo

Comment

Working...
                                          X