Dekui uz toki dideli updeita 
 Cia turetu eiti prie klaidu, bet mane domina vienas dalykas. Kodel, pvz. spaudziant ant paveiksliuko - pradzioje viskas gerai (ismeta atskira langa ir ten uzkrauna foto). Na bet uzdarius langa ir antra karta bespaudziant, jau nieko nebevyksta. Linkai nebereaguoja. Tenka uzdaryti threada ir vel atsidarineti.Gal cia operos kalte (naudoju 8 versija)?

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Projektas „Vilniaus Vartai"

Collapse

X
- 

Matyt Operos kaltė, nes atsisiųstos nutraukos saugomos į cache, o nuorodos nėra tipinės paveiksliukų nuorodos, taigi turbūt dėl toParašė MariusDekui uz toki dideli updeita
 Cia turetu eiti prie klaidu, bet mane domina vienas dalykas. Kodel, pvz. spaudziant ant paveiksliuko - pradzioje viskas gerai (ismeta atskira langa ir ten uzkrauna foto). Na bet uzdarius langa ir antra karta bespaudziant, jau nieko nebevyksta. Linkai nebereaguoja. Tenka uzdaryti threada ir vel atsidarineti.Gal cia operos kalte (naudoju 8 versija)?

Mano galerija Flickr'yje
Comment
 - 

Dekui uz photo
 Keletas dar maniskiu 
Gelynas prie NCC. Atgaiva akims

Matosi kylantys Vilniaus Vartai

Galerijoje jau kazka daro

pavasarinis NCC

tolumoj kyso Helios ir Viktoria pastatai

Apzelus upe

siek tiek keista matyti toki vaizda tokiu metu, Neris verziasi per krantus

Parko zaluma neklysta, geguze jau ipusejo...

Comment
 - 

Vilniaus senamiesčiui ir Kuršių nerijai gresia atsidurti UNESCO Pasaulio paveldo pavojaus sąraše
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...php?id=6744434
Per panorama I.Marčiulionytė pasake mazdaug taip: didziausia problema su pastatais ne desiniajame Neries krante, o senamiescio puseje, pvz. salia seimo statomi pastatai, kurie kolkas kol neauksti nieko baisaus, bet juos pastacius bus blogai. (nezinantiems - ji turejo omeny Vilniaus vartus).
Comment
 - 

farbrom - 

farbrom 
 Ir ne Mantaui, ir ne Rokui, o Romui 

Comment