Kiekviena diena pro sia vieta vaziuoju ir mastau: kada gi pabaigs ji...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Baltic Hearts" verslo centras Ukmergės g-je
Collapse
X
-
O gi tavo mintys.... būtų buvę geriau jei būtum pasakęs kada jį pabaigs.Parašė toslas Rodyti pranešimąKiekviena diena pro sia vieta vaziuoju ir mastau: kada gi pabaigs ji...DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Tai gal man ir pasaulio pabaiga ispranasauti?Parašė Depeche Rodyti pranešimąO gi tavo mintys.... būtų buvę geriau jei būtum pasakęs kada jį pabaigs.
Comment
-
Čia ne savo jausmais dalinamės, o nuomonėmis.Parašė toslas Rodyti pranešimąTai gal man ir pasaulio pabaiga ispranasauti?
DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Nežinau kiek patikimas šaltinis, tačiau bendravau su vienu iš Vilstoj dirbusių asmenų, tai sakė, kad objektas įšaldytas.Parašė canada90 Rodyti pranešimąŠiandien važiavau pro šalį ir mačiau,kad jau išmontavo vieną kraną
.Tai,tikriausiai reiškia,kad artimuoju metu neprasidės statybos.
Comment
-
Tai suprantama, geriau tegul pasako kada atšildysParašė Darius_K Rodyti pranešimąNežinau kiek patikimas šaltinis, tačiau bendravau su vienu iš Vilstoj dirbusių asmenų, tai sakė, kad objektas įšaldytas.
Comment
-
Atnaujinamos biurų komplekso „Baltic Hills“ statybos
http://www.delfi.lt/news/economy/rea....d?id=37981201
Comment
-
Pavyzdziui tokie kaip 'Projektas D', arba 'Kvartalas 11', Snoras juk nusipirko ju planus, turetume tuos grazuolius augancius neuzilgo taip pat pamatytiParašė Edd Rodyti pranešimąPagaliau.
Galėtų pajudėti ir kiti biurų projektai, pačiam miesto centre laisvų patalpų lyg ir ne per daugiausiai.
Comment
-
Straipsnyje rašoma, jog, cituoju, 'Biurų statybą pradėsime iškart po to, kai pasirašysime pirmąsias nuomos sutartis'. Kol nebus nuomos sutarčių, tol ir statybos nebus atnaujintos.Parašė oranger Rodyti pranešimąPakeiskite "sustabdytas"
Comment
-
Statybos atnaujintos jau ~2sav. Montuojamas bokštinis kranas.Parašė Raptor Rodyti pranešimąReiskia galima bus pakeisti busena, kai pamatysim foto irodyma su keliais statybininkais statybu aikstelei, bei ismontuotu kranu
Comment
kokia gera naujiena, kai buvau Vilniuj vasara, buvau praejes pro ta vieta, buvo taip gaila, kad statybos uzsaldytos, saunu, bus vienas is graziausiu mazesniu biuru pastatu Vilniuje
Reiškia pagaliau juos išnuomavo
Comment