Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pasaulio prekybos centras Vilniuje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #81
    Parašė belenkokis Rodyti pranešimą
    Sveiki,
    Iš BNS naujienų:
    2007-06-07 11:00 įvyks spaudos konferencija: "World Trade Centers Vilnius" pristatymas

    Kviečiame į Danijos investuotojų "World Trade Centers Vilnius" statybų projekto pristatymą. Laukiame Jūsų birželio 7 dieną, ketvirtadienį, 11.00 val. viešbučio "Stikliai" konferencijų salėje, Gaono g. 7, Vilnius.

    Susitikime 200 tūkst. kv.m. projekto aktualijas ir planus pristatys Danijos investuotojų valdomos bendrovės "WTC Vilnius" atstovai Lars Heilesen ir direktorė Danguolė Gailevičiūtė, projekto investuotojai Bill Nielsen, Karl Henrik Frederiksen bei švietimo projektų koordinatorius Peer Andersen.

    Naujos vizijos centrą Vilniuje statyti nusprendė "World Trade Centers Association" (Pasaulio prekybos centrų asociacija) dar 2006 metais. Pasaulio prekybos centrų asociacija yra viena iš didžiausių tarptautinių prekybos organizacijų. Ji jungia apie 300 Pasaulio prekybos centrų, įsikūrusių beveik 100 valstybių ir teikia paslaugas 750 tūkst. asociacijos narių.

    Vertimas vyks lietuvių ir anglų kalbomis.

    oo, vistik jie dar čia.. Gali būti, kad surado kažką (neatmestina, kad ŪBIG'as, tokiu atveju ŪB matyt juos ir pafinansuotų, jei pavežtų sumą), kas jais patikėjo, arba tai tik PR akcija. Na, jei mano informacija "paskatino" juos dar stengtis, tai gal galima ir pasidžiaugt.. Visgi, man čia kažkaip kvepia antra "Kauno areos" epopėja..
    Jūsų,
    Analitikas PlėtRa™

    Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

    Comment


      #82
      Gal sis skelbimas yra kokiam laikrasty,ar interneto svetaineje?,o gal cia tik pokstas?

      Comment


        #83
        http://sc.bns.lt/index.php?item=34783&query=world

        per paiešką BNS'e radau

        Comment


          #84
          but labai idomu jei kas atsiustu foto is to pristatymo labai idomu butu pamatyti kazka is to projekto !

          Comment


            #85
            Pasirodė ir Delfyje pranešimas apie "World Trade Centers"


            Danai Vilniuje statys prekybos centrą už 1,5 mlrd. Lt

            DELFI.lt
            2007 birželio mėn. 7 d.



            Danijos investuotojų kompanija UAB „World Trade Centers Vilnius“ statys pirmąjį Lietuvoje Pasaulio prekybos centrą (PPC), į kurį investuos 1,5 mlrd. litų. Išskirtinis pasaulyje pažangios vizijos ir klubiniu bendradarbiavimu pagrįstas prekybos centras sostinėje turėtų iškilti iki 2010 metų. Pasaulio prekybos centrų asociacija „World Trade Centers Association“ licenciją statyti prekybos centrą Vilniuje išdavė šių metų balandžio 22 dieną, praneša kompanijos atstovai.

            Pasaulio prekybos centro kompleksas Vilniuje įsikurs 200 000 m² teritorijoje. Didžiausią komplekso dalį – 40 000 m² - užims pastatai su konferencijų salėmis ir kino teatru; biurų kvartalai (2x10 000 m² ir 4x5 000 m² 300 kambarių viešbutis – 25 000 m²; PPC apartamentai 10 000 m²; PPC universiteto apartamentai – 5 000 m²; liukso apartamentai – 20 000 m²; restoranai - 8 000 m²; VIP prekybos centras – 10 000 m²; VIP sveikatos priežiūros kompleksas – 5 000 m²; VIP privati ligoninė – 12 000 m²; papildomi statiniai – dar 20 000 m².

            Šiuo metu Danijos investuotojai dar veda derybas dėl vienos iš trijų atsirinktų vietų PPC statybai šalia sostinės centro. Iki šiol pasirengimo darbai Vilniuje statyti pasaulio prekybos centrą vyko dvejus metus.

            „Vilniuje iškils ne tradicinis Pasaulio prekybos centras – mes sukursime nauja europietišką centro versiją. Dar daugiau – mūsų planuose yra ne tik pastatyti Pasaulio prekybos centro pastatą, bet sukurti visą kvartalą, kurio centras bus prekybos centras“, - ketvirtadienį spaudos konferencijoje paskelbė Danijos investuotojų valdomos bendrovės „WTC Vilnius“ atstovas Lars Heilesen.

            „ „WTC Vilnius“ įkūrėjai šiuo metu dirba ir ties kitu investiciniu nekilnojamojo turto projektu – “Njalsgade” Kopenhagoje, 130 000 kv. m teritorijoje.

            PPC Vilniuje „World Trade Centers Association“ (Pasaulio prekybos centrų asociacija) statyti nusprendė dar 2006 metais. Pasaulio prekybos centrai pasaulyje gyvuoja jau 26 metus. „World Trade Centers Association“ yra viena iš didžiausių tarptautinių prekybos organizacijų. Ji jungia apie 300 Pasaulio prekybos centrų, įsikūrusių beveik 100 valstybių.
            Parašas :)

            Comment


              #86
              Šaunios naujienos

              Comment


                #87
                Analitike Plėtra, gal tavo draugas tau "arabų priputė"? Nes kažkaip tavo pasakojimas, apie taip kaip danai nesusiderina norų ir galimybių su vietiniais ir nori bėgti iš lietuvos kažkaip nesusieina su delfio straipsniu Arba tu apie tvorą mes apie mėtas

                Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

                --------------------------------------------------

                Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

                Comment


                  #88
                  na, ar aš nesakiau, kad jie kosmonautai?.. 1,5 milijardo.. Vyrokas irgi žadėjo už viso labo puse milijardo, ir ką iki šiol turim?..

                  BNS'e yra pilnesnis straipsnis, tai ten dar keletas "įdomybių" yra parašyta. Sklypą gauti ketina po 18 mėnesių, o viską pastatyti iki 2010. Jie matyt nežino, kiek pas mus trunka suderint leidimus statyboms..

                  "Kol neturime parašų, nenorėtume apie tai kalbėti. Tikimės po 18 mėnesių pavyks gauti sklypą", - sakė B.Nielsenas, vėliau užsiminęs, jog PPC gali iškilti prie oro uosto.

                  Jo teigimu, didžiausią PPC komplekso Vilniuje dalį (40 tūkst. kvadratinių metrų) užims pastatai su konferencijų salėmis ir kino teatru. Centre taip pat bus įkurtas 300 kambarių viešbutis, biurai, prekybos centras, sveikatos priežiūros kompleksas ir privati ligoninė bei kita. "

                  O čia kvepia "Saulės dovanom" ir ponu Putramentu.. Ir pasakykit man, kur dar yra normaliam pasauly taip, kad pramoniniam rajone, oro uosto pašonėj įsikurtų privati ligoninė, kinoteatras ir PPC biurai?..

                  "WTC Vilnius" prezidentas taip pat užsiminė, kad bendrovė norėtų kai kurių kompleksui priklausančių objektų (ligoninės, apartamentų) akcijų pasiūlyti per Vilniaus vertybinių popierių biržą.

                  dar neturi sklypo, operatorių, o jau svajoja pasiūlyt biržai akcijų neegzistuojančių neveikiančių įmonių..

                  ir pabaigai: "Didžiausias PPC centras šiuo metu yra Amsterdame - jo plotas siekia 120 tūkst. kvadratinių metrų."

                  Kas tas Amsterdamas, Vilniuje turėsim gerokai didesni..

                  Man atrodo šitą temą galima priskirti prie "šiaip linksma" jau..
                  Jūsų,
                  Analitikas PlėtRa™

                  Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

                  Comment


                    #89
                    O tai idomu, kokios kitos dvi numatomos vietos, jei viena iš jų yra kirtimuose ?

                    Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

                    --------------------------------------------------

                    Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

                    Comment


                      #90
                      Vienoje pastate SNO ofisus uz miesto, nutiese iki jo metro, pastate prekybos pastatus, o stovi pustusciai, saligatviu plyteliu sudurimuose auga zole...

                      Pries 20 metu, dabartinio 30 aukstu "Europa" vietoje, JAV investuotojai planavo pastatyti 30 aukstu viesbuti. Kai buvo atlikti projektavimo darbai, Lietuvos architekturos genijus Nasvytis, projekta isbrokavo. Tuo viskas ir pasibaige. Siandien matome ta pati vaizda. Salia jau kazkokiu budu jau pastatyto 30 aukstu "Europa" pastato buvo suprojektuotas tokio pacio aukstingumo registru centras. Musu funkcionieriai projekta isbrokavo ir pareikalavo, kad tame paciame zemes sklypo plote butu pastatyti 2 pastatai, bet zemesni. Lietuviski desniai galioja. Abejoju, kad danai ka nors pastatys. Akivaizdus to irodymas yra Kauno arena...

                      Centras yra ne Vilnius, o Ryga. Konkuruoti su ja mes nepajegus. Siuo metu Rygoje pradetas igyvendinti istisas dangoraiziu kvartalas. Ten patalpu ofisams truksta taip pat kaip Vilniuje. Ryga bus pirma ir cia nerade vietos investuotojai iskeliaus eilini karta i Ryga.

                      Vietiniams investuotojams patariu, kad nors pastatus leidziama statyti zemus, bet projektuokite, kad atlaikytu 30-60 aukstu. Isdves valdzioje isitvirtine rusu kolabiorantai - trukstamus aukstus dastatysite.

                      Comment


                        #91
                        /\ Tas aukštų "dastatymas" nepigiai kainuos, FIEDZIA. Mano manymu, reikėtų padaryti normalų linijinį dangoraižių rajoną Kernavės gatvėje. Tarpuose išdėstyti 3-5 a. pastatus, kad reikalusi esant, juos galima būtų tiesiog nugriauti ir nereikėtų jokio "dastatymo".

                        Comment


                          #92
                          Parašė FIEDZIA Rodyti pranešimą
                          Vienoje pastate SNO ofisus uz miesto, nutiese iki jo metro, pastate prekybos pastatus, o stovi pustusciai, saligatviu plyteliu sudurimuose auga zole...

                          Pries 20 metu, dabartinio 30 aukstu "Europa" vietoje, JAV investuotojai planavo pastatyti 30 aukstu viesbuti. Kai buvo atlikti projektavimo darbai, Lietuvos architekturos genijus Nasvytis, projekta isbrokavo. Tuo viskas ir pasibaige. Siandien matome ta pati vaizda. Salia jau kazkokiu budu jau pastatyto 30 aukstu "Europa" pastato buvo suprojektuotas tokio pacio aukstingumo registru centras. Musu funkcionieriai projekta isbrokavo ir pareikalavo, kad tame paciame zemes sklypo plote butu pastatyti 2 pastatai, bet zemesni. Lietuviski desniai galioja. Abejoju, kad danai ka nors pastatys. Akivaizdus to irodymas yra Kauno arena...

                          Centras yra ne Vilnius, o Ryga. Konkuruoti su ja mes nepajegus. Siuo metu Rygoje pradetas igyvendinti istisas dangoraiziu kvartalas. Ten patalpu ofisams truksta taip pat kaip Vilniuje. Ryga bus pirma ir cia nerade vietos investuotojai iskeliaus eilini karta i Ryga.

                          Vietiniams investuotojams patariu, kad nors pastatus leidziama statyti zemus, bet projektuokite, kad atlaikytu 30-60 aukstu. Isdves valdzioje isitvirtine rusu kolabiorantai - trukstamus aukstus dastatysite.
                          Na tu čia labai pesimistiškai viską nupiešiai. Ryga turi kai kurių privalumų, bet nemanau, kad galėtų tiek smarkiai nukonkuruoti Vilnių. Jei kėlei, reikėjo visątraipsnš, o ne tik dalį įkelti arba nurodyti šaltinį
                          Paskutinis taisė Svecias; 2007.06.07, 14:29.
                          Parašas :)

                          Comment


                            #93
                            Parašė FIEDZIA Rodyti pranešimą
                            Vietiniams investuotojams patariu, kad nors pastatus leidziama statyti zemus, bet projektuokite, kad atlaikytu 30-60 aukstu. Isdves valdzioje isitvirtine rusu kolabiorantai - trukstamus aukstus dastatysite.
                            Na, šiame forume nuolat matomas isteriškas aukštingumo šlovinimas tikrai galėtų būti įvertintas psichoanalizės pradininko

                            Comment


                              #94
                              Parašė laSSas_ Rodyti pranešimą
                              Na, šiame forume nuolat matomas isteriškas aukštingumo šlovinimas tikrai galėtų būti įvertintas psichoanalizės pradininko
                              Na, tiesiog gal jau laikas statyti kažką aukštesnio ir gražesnio, negu 20-30 aukštų dėžutes? Gerai jau, krypstu nuo temos. Tiesiog Vilniui reikia suformuoti "dangoraižių kalvelę", kuri gerai atrodytų iš visų pusių, ir WTC Vilnius yra šiokia tokia galimybė dalinai įgyvendinti šią idėją.

                              Comment


                                #95
                                Būtų geriausia, kad kas nors šiandien užbėgtų į tą konferenciją, daugiau aiškumo būtų .

                                Comment


                                  #96
                                  Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
                                  Būtų geriausia, kad kas nors šiandien užbėgtų į tą konferenciją, daugiau aiškumo būtų .
                                  O kas nors galėtu užbėgti laiku atgal į tą konferenciją ?
                                  Paskutinis taisė Ežiukas; 2007.06.07, 14:32.

                                  Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

                                  --------------------------------------------------

                                  Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

                                  Comment


                                    #97
                                    Pasirodo iš ryto buvo, sorry . Na jeigu kas nors turit laiko mašiną, šoktelkit atgal, įdomu vistiek .

                                    Comment


                                      #98
                                      O ar neatėjo į galvą, kad šitas straipsnis pasirodė būtent po kenferencijos?

                                      Comment


                                        #99
                                        belenkokis apie jį pranešė šiandien, 09:01. Konferencija prasidėjo 11 valandą .

                                        EDIT: galbūt tu kalbi apie straipsnį iš delfi, tada taip. Kaip bebūtų, jau nebesvarbu. Jeigu kažkas buvo, ką nors girdėjo ar padarė noutraukų tai ir įdės čia .
                                        Paskutinis taisė pauliaK; 2007.06.07, 14:41.

                                        Comment


                                          Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
                                          belenkokis apie jį pranešė šiandien, 09:01. Konferencija prasidėjo 11 valandą .
                                          Belenkokis pranešė apie konferenciją o straipsnis pasirodė po konferencijos apie 13:30

                                          Comment

                                          Working...
                                          X