Idomu kokiu siuprizu pateiks kito Vyroko daugiaaukscio statyba hm
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko Apartamentai
Collapse
X
-
Na tie aukštai per pusę paviršiaus ploto eina, tad manau tai pusaukščiaiParašė EddAs pusauksciais ju nevadinciau - atrodo, kad tiesiog ta dali stato aukstesne nei ji turetu buti. Architektas turbut gaves nurodymu is uzsakovu matyt kazka "idomaus" ir "unikalaus" sugalvojo.
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Hallo,
Bet chia nedarykim man visokiu Welcomenu, nes as jau senas vilkas, tik tiek, kad pertrauka ilgoka buvau padares.
O del vyroko, tai mano vienos drauges tevai tenai buta nusipirko ir jau turejo isikelti, bet vyrokas viska vilkina, tai dabar juos ten visi i teisma duoda. Tures jie bedu man rodos:/
O viena moterishke pardave buta, kad ten isikeltu. Tai dabar sake ji ten isikele ir be vandens/duju ir panashiu dalyku gyvena. Viena statomame name. Nu zodzhiu, bishki sunkiai jiems ten sekas kiek suprantu. Tik nesuprantu kodel reikejo pradedi antros dalies statybas pirmos dar neirengus.
Comment
-
As galvojau, kad tu turi omeny, kad jie zemesni, nei iprasti aukstai.Parašė MantazNa tie aukštai per pusę paviršiaus ploto eina, tad manau tai pusaukščiai
Beje, gal kas turit "Helios" nauju nuotrauku? Vakar praejau pro sali - jau galima suprasti kokios formos ir ka ten stato
. Bet siaip stato kitaip nei pvz. ET - pirmiau pastato kolonas per kelis aukstus, o tada daro perdangas. Ir tas pacias perdangas daro ne is karto o dalimis per kelias dienas ar net ilgiau.
Comment
-
As turbut nusiusiu laiska "Vyrokui" su nuoroda i sia tema, gal atsakys i kelis klausimus, pvz.: ka jie dabar daro? (nes nepanasu i tai ka turetu statyti pagal pirmini renderinga). Gal atsakys ir del to kito planuojamo pastato. O be to galetu pasiskaityti ir nuomones tokias kaip: "zaliasis siaubas pleciasi"
. Visai i nauda tai iseitu, nors jiems turbut tas pats - svarbiausia, kad $ bus.
Comment
-
Aš jiem jau parašiau penktadienį. Prašiau informacijos straipsnio miestai.net rašymuiParašė EddAs turbut nusiusiu laiska "Vyrokui" su nuoroda i sia tema, gal atsakys i kelis klausimus, pvz.: ka jie dabar daro? (nes nepanasu i tai ka turetu statyti pagal pirmini renderinga). Gal atsakys ir del to kito planuojamo pastato. O be to galetu pasiskaityti ir nuomones tokias kaip: "zaliasis siaubas pleciasi"
. Visai i nauda tai iseitu, nors jiems turbut tas pats - svarbiausia, kad $ bus.
Tikiuos ryt sulakt atsakymo, nors kaip su Vyroku, sunku ko nors tikėtis
Mano galerija Flickr'yje
Comment

.
nuo kitu forumo nariu.

Comment