tai kazkas ten zada kazka dar statyti ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Helios bokštas
Collapse
X
-
Taip, ten jau ir kolonos iškeltos. Penktadienį prasukau pro statybvietę, tiek pastebėjau, kad Konarskio gatvėje vienas iš didžiųjų autokranų buvo atvarytas, tačiau dar neiškeltas. Šiandien vėl pasistengsiu pro tą vietą prasukti.Parašė skunkViskas ten seniai aptverta ir pamatai sudėti
tik per tvora niekas nematot
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Mantai, nufotkink ta vieta, nes as praeita savaite ejau Konarskio gatve ir jokiu nauju statybu nepastebejau.Parašė MantazTaip, ten jau ir kolonos iškeltos. Penktadienį prasukau pro statybvietę, tiek pastebėjau, kad Konarskio gatvėje vienas iš didžiųjų autokranų buvo atvarytas, tačiau dar neiškeltas. Šiandien vėl pasistengsiu pro tą vietą prasukti.
Comment
-
Ne Konarskio gatvėje jos turi vyktiParašė GladiatorMantai, nufotkink ta vieta, nes as praeita savaite ejau Konarskio gatve ir jokiu nauju statybu nepastebejau.
Kalbame apie vietą tuoj pat už Helios nugaros. Jei dirstelsi pro tvorą (kad ir iš kitos Savanorių pr. pusės), pamatysi, kad ten jau pamatai sudėti ir dalis pirmo aukšto kolonų jau taip pat sudėta. Ryt gal atsiųsiu nuotraukų.
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Kodėl prastesnės? Jei kokybę išreikštume pastatų savikaina, estų dvynių projektas kainuos apie 30 mln €, tuo tarpu vien dabartinis Helios bokštas (su žemutine dalim?) atsieis apie 75 mln Lt arba 22 mln €. Turbūt estų kompleksas ir ploto kažkiek daugiau turės.Parašė DeSadasbus kaip estu auksciausi dvyniai statomi tik prastesnes kokybes
Mano galerija Flickr'yje
Comment
")

nu tas pastatas tikrai ''šustras''

Comment