Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Verslo centras Saltoniškių g. 2

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    O mane erzina tai tokių verslo centrų statymas kaip askirų salų, be jokios integracijos į miestą, padarant aplink juos automobilių stovėjimo aikšteles ir jokių priėjimo takų, viešų erdvių, mažosios architektūrs ar augalų ir t.t. Stiklas blizga, o aplinka labai skurdi.

    Comment


      Sutinku. As tikiuosi, kad ateis toks laikas, kad bus jungtis šalia ,,Panorama" esančių aukštaūgių pastatų ir Europos. Tada turėtų susidaryti bendras vaizdas, aišku, jeigu ir toliau dominiuos aikštelės ir grindiniai, nebus nuostabu. Trūksta Vilniui to dar labai labai... Ypač žiauriai atrodo šalia ,,Litexpo" esančio biurų pastato, jei neklystu ,,ELL Kausta" statyto. Pastatas, o aplink didžiausią plotą užima parkingas. Baisu...

      Comment


        Matyt žemė centre dar gerokai per pigi, jei apsimoka statyti antžemines stovėjimo aikšteles. Su laiku tai turėtų susitvarkyti. Nenustebčiau, jei po kokių 15/25 metų šitie pastatėliai grius ir vietoje jų bus statomi kokie 25-aukščiai (savaime aišku antžeminėms aikštelėms vietos tada neliks). Na aišku ir dabar savivaldybė galėtų tai bandyti apriboti.
        Post in English - fight censorship!

        Comment


          Parašė Sinouku Rodyti pranešimą
          ,,ELL Kausta"

          Comment


            Sorry, YIT Kausta.

            Comment


              Parašė Sinouku Rodyti pranešimą
              Ypač žiauriai atrodo šalia ,,Litexpo" esančio biurų pastato, jei neklystu ,,ELL Kausta" statyto. Pastatas, o aplink didžiausią plotą užima parkingas. Baisu...
              ...pagal planus turėjo būti ten kur stovėjimo aikštelė antras pastatas dvynys, deja, ne tie laikai. O visas parkingas "sukištas" į antrą ofisinį pastatą, jei neklystu, ir leidimas statybai išimtas buvo...Pastatas statytas Merko statybos, užsakovas ELL.

              Comment

              Working...
              X