Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Antakalnis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Triukšmas priklauso labiau ne per kur skrenda, o nuo iš kurios pusės vėjas pučia. Gyvenu Senamiestyje ir būną dienų, kai atrodo, kad lėktuvas iš netolimos gatvės kyla. Deja, jei nebus naujo tupimo, kilimo tako pakreipto kitu kampu, tai taip ir bus.
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimąDėl lėktuvų tai buvo straipsnis neseniai, kad tik maža dalis lėktuvų leidžiasi per Antakalnį ir dirbama ties tuo, kad iš vis virš miesto nesileistų. Tad lėktuvų nedaugės.
O ir šiaip aš pats gyvenu Antakalnyje, tai bent man lėktuvai visiškai netrukdo.
Komentuoti:
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
Manau ten chebra statėsi sau - penthouse’as iškart buvo nepardavinėjamas. Nuo viršaus vaizdai super ir seni namai netrukdo. O vat kas jau pirks butus žemiau, ten jie kaip kokioj duobej tarp senų namų
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimą
Prasta vieta? Šalia miško parkas, prestižinis Antakalnio rajonas, puikus susisiekimas viešuoju transportu, platus gydymo ir švetimo įstaigų tinklas... Ar plati stovėjimo aikštelė ir daugiabutis viduryje laukų šiais laikais reiškia gerą vietą? Svečiai gali ir taksi atvykti.
Komentuoti:
-
Dėl lėktuvų tai buvo straipsnis neseniai, kad tik maža dalis lėktuvų leidžiasi per Antakalnį ir dirbama ties tuo, kad iš vis virš miesto nesileistų. Tad lėktuvų nedaugės.
O ir šiaip aš pats gyvenu Antakalnyje, tai bent man lėktuvai visiškai netrukdo.
Komentuoti:
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Pačios vietos gal tik vienas minusas, kad per tą vietą leidžiasi lėktuvai ir jų daugės. Kainos prasideda nuo 2 370 €.
Komentuoti:
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Pačios vietos gal tik vienas minusas, kad per tą vietą leidžiasi lėktuvai ir jų daugės. Kainos prasideda nuo 2 370 €.
Komentuoti:
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimą
Prasta vieta? Šalia miško parkas, prestižinis Antakalnio rajonas, puikus susisiekimas viešuoju transportu, platus gydymo ir švetimo įstaigų tinklas... Ar plati stovėjimo aikštelė ir daugiabutis viduryje laukų šiais laikais reiškia gerą vietą? Svečiai gali ir taksi atvykti.
Komentuoti:
-
Parašė Chatbot Rodyti pranešimąBuvau Bistryčios namuose. Viskas atrodo labai kokybiškai, moderniai (geoterminis šildymas, rekuperatorius kiekvienam butui), bet namas įspraustas tarp dviejų daugiabučių, privažiavimas per kiemus, svečių parkingo nėra. Žodžiu, kitam sklype šitas projektas būtų super, bet dabar daug investuota į prastą vietą tai neaišku, kokia jiems ten grąža gausis.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Buvau Bistryčios namuose. Viskas atrodo labai kokybiškai, moderniai (geoterminis šildymas, rekuperatorius kiekvienam butui), bet namas įspraustas tarp dviejų daugiabučių, privažiavimas per kiemus, svečių parkingo nėra. Žodžiu, kitam sklype šitas projektas būtų super, bet dabar daug investuota į prastą vietą tai neaišku, kokia jiems ten grąža gausis.
Komentuoti:
-
Bistryčios namai. Viskas gal ir nieko, bet koks šlaitas! Namas ant supilto grunto, klausimas dėl stabilumo
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą"Nugalėtojų namai", įspūdingas projekto pavadinimas, atitinkamai jam dar įspūdingesnė neoklasicistinė architektūra.
...
Komentuoti:
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąŽodžiu žaismas kolega, negaliu išmesti iš galvos nėra tas pats, kaip teigiu
Komentuoti:
-
Yra požiūris, kad rimtai svarstydami kvailybes, idiotizmus, skonio trūkumą mes tuos dalykus legitimizuojam, pakeliam iki racionalaus diskurso lygmens. Sveika reakcija būtų užkalniškos patyčios. Čia ne apie šitą atvejį, o labiau apie tuos, kuomet akivaizdi nesąmonė ar bjaurastis pateikiama kaip "alternatyva", kurią irgi reikia pripažinti.
Komentuoti:
-
Žodžiu žaismas kolega, negaliu išmesti iš galvos nėra tas pats, kaip teigiu
Komentuoti:
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąParodykit vietą, kur kažką aš pavadinau degradu?Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąNegaliu išmesti iš galvos epitetų, kad tokio neoklasicizmo gerbėjai yra moraliniai ir dvasiniai degradai.
Komentuoti:
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąJudėt link bendruomeniškumo ir atvirumo galima pradėt nuo skirtingų skonių toleravimoKita vertus, išvadint kitus degradais - geras būdas pademonstruot savo (moralinę) viršenybę
P.S. aš labai tolerantiškas.
Komentuoti:
-
Judėt link bendruomeniškumo ir atvirumo galima pradėt nuo skirtingų skonių toleravimoKita vertus, išvadint kitus degradais - geras būdas pademonstruot savo (moralinę) viršenybę
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Yra visa eilė straipsnių(sociologinių) nagrinejančių post komunistinių šalių mentalitetą ir pereinamąjį etapą. Kaip ir kolega rašė iš purvo į kunigaikščius.
Tai dažnai siejama su daug metų gyvavusiu nepritekliumi ir prabangos paveikslu(Peterburgo ermitažas). O bet tačiau juk ne visi pasirenka tokį kelią, dažniausiai tai yra vidinių kompleksų ir nepilnavertiškumo bei greitai praturtejusių asmenų pasirinkimas.
Galite sakyti, kad ir JAV, tokių namų yra - tikrai taip, tokie pastatai dygsta tuose šalyse, kur yra svarbus dydis ir galios demonstravimas: JAV, Rusija, Indija, Afrikos šalys, Pietų Amerika.
Todėl man asmeniškai, tokie interjerai asocijuojasi su Ruso imperialistiniu kultūriniu paveldu - kas pakankami gaju ir mūsuose, tai taip pat parodo ir dalį žmogaus vidinių savybių.
Skandinavijoje ilgokai užtruktum kol tokių dvarų rastum. Aš manau, kad kaip maža valstybė mes iš tiesų turėtume puoselėti atvirumą ir bendruomeniniškumą bei "paprastumą".
Negaliu išmesti iš galvos epitetų, kad tokio neoklasicizmo gerbėjai yra moraliniai ir dvasiniai degradai.
- 8 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: