xe, najujajame statybu pilote kaip tik skaiciau, tai autoriai tvirtino kad nuo to laiko kai laimejo konkursa, projektas nepasikeite ne trupucio.
man visai patinka , kad ispletima kisa po zeme ir neuzgriozdina pacios gelerijos naujadarais. na bet tie televizoriai man kelia labai daug abejoniu:/
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinės galerijos rekonstrukcija
Collapse
X
-
pora vaizdeliu. gersniu nepavyko rast, cia ish 2003m statybu piloto
pats projektas gal ir neblogas. visos naujos patalpos bus yrengtos dabartinio kiemo saskaita. o tuose pasvirusiuose ekranuose bus administracija (man tik ydomu, kaip jie ten sutilps)
Komentuoti:
-
kiek teko girdet, vos pradeje ardyt ir ruoshtis rekonstrukcijai ishsigando pamate tarybine chaltura. del to teko ne tik dazhus gramdyt , bet visas sienas ishgriaut. visas grozhis laikesi nebent ant kompoziciniu ir revoliuciniu ydeju.
kiek teko matyt projekto vizualizacijas, tai muziejus savo pavidalo nepakeis, o ekspoziciju plotai pleciami po zeme, virsuj tik pora naujadaru atsiras. gaila neturiu kokybishku vizualizaciju
nors ir dabar tie ''ekranai'' visai ydomiai atrodo
Komentuoti:
-
Dėkui už nuotraukas.
Temą išskyriau ir perkėliau į "Statybų eigą", nors projektas nėra toks didelis. Gal verta jungti prie mažesnių?
Komentuoti:
-
Nacionalinės galerijos rekonstrukcija
Keletas Revoliucijos muziejaus / Nac. galerijos poros savaičių senumo nuotraukų
Gal reikėtų agaivinti NMC temą "Projektuose"?..
Komentuoti: