Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujas gyv. namų kvartalas sunkmečiu.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Naujas gyv. namų kvartalas sunkmečiu.

    NAUJI SPRENDIMAI – VERSLININKŲ ATSAKAS SUNKMEČIUI

    Vieniems kalbant apie nekilnojamojo turto rinkos burbulo sprogimą, kiti vis dar laukia pigsiančių kainų. Tuo tarpu dalis NT atstovų nelaukia geresnių laikų ir sako kad krizė – puiki proga pažiūrėti į situaciją naujai ir pritaikyti netradicinius verslo sprendimus. Naujai suprojektuotas kvartalas šalia prekybos centro „Ermitažas“ – vienas tokių – įsitikinęs UAB „Gijoneda“ direktorius Edmundas Jankus.

    Naujajame kvartale siūlote sublokuotą namą su pilna vidaus, išorės apdaila, sutvarkytu gerbūviu bei dalį 6a žemės sklypo nuosavybei. Teigiate, kad nuo šio rajono iki Klaipėdos centrinio pašto automobiliu galima nuvažiuoti per 5 min. Ir visa tai įeina į 2650 litų sumą už kvadratą. Kiek reali ši kaina? Nemanote, užsitrauksiantys konkurentų nemalonę?

    Esame pirmieji šalyje, pasiūlę iš tikrųjų mažą kainą. Manau, kad dabar kaip tik tas laikas, nes rinka pastaruoju metu priminė mažą, išlepusį vaiką, kuris nori visko iš karto ir daug. Atėjo laikas sveikai gyvensenai. Esame šio projekto vystytojai, todėl galime pasiūlyti kokybei adekvačią kainą. Tiesa, ši akcija nebus ilgalaikė – norime sulaukti pirkėjų ir pardavėjų reakcijos. Mums itin svarbu išjudinti rinkos žaidėjus, įkvėpti visiems gyvybės ir grįžti prie normalių konkurencijos sąlygų.

    Bet ar nebijote, kad prie aukštų kainų įpratinti pirkėjai ims abejoti kuriame kokybe?

    Mes esame tiesioginiai projekto vykdytojai, todėl atsakomybė labai aiški. Be to, mūsų bendrovės tikslas – ne parduoti, o kurti ilgalaikius, šiltus santykius. Mūsų kuriama gyvenimo kokybė – tarsi pridėtinė vertė perkant sienas. Tačiau tai nereiškia, kad sienos iš tikrųjų bus „plikos“.

    Pastatą laikys juostiniai surenkami pamatai, o sienos – iš silikatinių blokelių. Perdengimams esame numatę surenkamas tuštumines gelžbetonio plokštes. Stogo konstrukcijos bus medinės, o dangai naudosime „RANNILA CASCADE“ medžiagas.

    Išorės apdailai numatytas apdailos tinkas su armavimo sluoksniu ir tinkleliu, kombinuojant fragmentus su apdailos klinkerio plytelėmi. Tuo tarpu vidaus apdaila bus derinama su konkretaus kliento norais.

    Mes pakviesime gyventojus ne į statybų aikštelę, o į jaukų rajoną, kurio gatvės ir privažiavimai iškloti trinkelėmis, o pėsčiųjų takai – šaligatvio plytelėmis. Gyventojams užtikrinsime ir gatvių apšvietimą, o jų privatumui kvartalą apjuosime 1,6 m aukščio medine tvora.
    Šiame kvartale taip pat suplanavome 8 ekonominės klasės kotedžus ir 2 individualius namus. Tiesa, kuriant infrastruktūrą, turi būti ir prižiūrintys asmenys, todėl planuojame steigti bendriją.

    Dabar aktualu kalbėti apie namo ekonomiškumą...

    Išorinių sienų vidinis sluoksnis bus iš silikatinių blokų, o šilumos izoliacijai tinkuojamiems fasadams naudojamos 13 cm storio polistereno arba akmens vatos plokštės. Šilumos izoliaciją užtikrins ir 5 kamerų langai, bei medinės durys. Statomų namų sienų šiluminės varžos koeficientas - 5, stogo - 6. 25, galime pasididžiuoti tuo, kad iš visų aplinkinių kvartalų pirmieji galėsime pasiūlyti klientams dujas.

    Bendras sublokuotų namų gyvenamasis plotas yra 166 kv.m arba 190 kv.m. Tiesa, į šį plotą įeina ir garažas automobiliui - 45 kv.m. Vis dėlto, plotas yra gana didelis, kad negalėtume siūlyti brangaus šildymo būdo.

    #2
    Reklaminis straipsnis. Bet idomiai skamba.

    Comment


      #3
      Parašė Jauras Rodyti pranešimą
      Reklaminis straipsnis. Bet idomiai skamba.
      Ir dėl tokio straipsnio rekėjo kurti naują temą?

      Comment


        #4
        Parašė deep'as Rodyti pranešimą
        Ir dėl tokio straipsnio rekėjo kurti naują temą?
        na nzn.. pasirode kad jo. nes tai ka siulo, kiek pasidomejau, ir man panasu kad per daug nerealu.

        Comment

        Working...
        X