kodel kaune maziau deziu pasak taves?man kaip tik atrodo daugiau? o kauno akropolis tikra deze kauno centre, vos ne senamiesty....
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„BIG2“, Klaipėda
Collapse
X
-
Jeigu tau Kauno Akropolis yra dėžė, tai kodėl manai, jog BIG ne dėžė ?O dėl Kauno dėžių skaičiaus visiškai nesutinku.Kaune nėra pastatų (pvz. 20 aukštų) šalia Aleksoto tilto.Nėra.O pas mus yra K ir D, miesto centre, visai netoli nuo senamiesčioParašė URBANISTAS Rodyti pranešimąkodel kaune maziau deziu pasak taves?man kaip tik atrodo daugiau? o kauno akropolis tikra deze kauno centre, vos ne senamiesty....
.Jeigu Kauno Akropolis tau atrodo dėžė, tai argumentuok kadėl taip manai.Aš dėl BIG pateikiau daugybę argumentų.Įdomu kokios ten Kaune dėžės ?
Comment
-
nusišneki, kad "K" ir "D" yra dėžės - juos sujungus gaunas dėžė, bet jie nesujungti ir netgi turi savo kaip raidžių panašumo reikšmęParašė 4ward Rodyti pranešimąKauno akropolis yra neabejotina urbanistine klaida, taip pat ir "K" "D"⌂╠═╗⌂⌂⌂
⌂╚╤╬╧╤╤╣⌂⌂⌂
⌂ ⌂ ╢□□⌂⌂⌂□⌂
Comment
-
Beje nepastebejau ar dygsta 3 daugiabutis... Na 2 salimais tai gerai matomi, o va triacias? Kaip ir atrodo neskuba jo statyti? Cia as per velykas Klaipedoje buvau... Gal pasikeite kas?Parašė Eimantas Rodyti pranešimąŠiandien:

Comment

Comment