Parašė music
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] "Švyturio arena"
Collapse
X
-
minicas
Galiu tik prisidėti prie jūsų nuomonės. Dėl tokių projektų galiu drąsiai didžiuotis, kad esu Klaipėdietis.
Comment
-
naujos Klaipėdos Arenos vizualizacijos iš vidaus:
Sakykite ką norite, bet arena tiek vidumi tiek išorės grožiu bus pranašesnė už visas Lietuvos likusias arenas.
Įdomu ar tokios gražios grindis bus kaip ir vizualizacijose.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Siūlau palaukti pabaigos. Bet Klaipėdos arena atrodo tikrai labai gražiai. Įdomu, kokios bus jos savybės garso atžvilgiu viduje, kokia bus kėdžių kokybė, ir kaip bus su jos pastatymu. Atkreipiant dėmesį į mažą talpą, painvestavus šiek tiek pinigų, Klaipėda gali tapti puikia vidutinio dydžio arena, tinkančiai kad ir operos koncertams.
Comment
-
Parašė Aušrinė Rodyti pranešimąĮkėliau keletą foto, tiesa nelabai kokybiškos, bet manau bus įdomu pasižiūrėti rangovo darbus iš vidaus (nuotraukos mano skydelio albume).
[ATTACH]4474[/ATTACH] [ATTACH]4475[/ATTACH]"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKuo šita arena įdomi, tai savo forma, bet fasadas tai ne stebuklas. Bent man. Užmaskuotas stiklainis Kaip ir šaulių ar kauno.
Comment
-
Parašė Justin Rodyti pranešimąAš nesuprantu kodėl vadinama arena, kai čia nėra arena. Čia halė yra. Ar ne taip?
O kas dėl šios arenos, tai išties gražu žiūrėt. Tik akis bado U formos tribūnos, bet koncertams dar geriau.
Comment
-
Parašė aviDer Rodyti pranešimąnaujos Klaipėdos Arenos vizualizacijos iš vidau
Atvaizdas
Sakykite ką norite, bet arena tiek vidumi tiek išorės grožiu bus pranašesnė už visas Lietuvos likusias arenas.
Įdomu ar tokios gražios grindis bus kaip ir vizualizacijose..
Comment
-
..... čia pora foto iš "Cido" arenos vidaus kad būtų aiškesnis vaizdas Klaipėdos arenos vidaus vizualizacijų. . Nuotraukos iš "Cido" arenos archyvo.
Nelabai matau skirtumo, taip kad spręsti kad tai gražiausia - tiesiog labiau patriotizmo reikalas.Paskutinis taisė Vidma; 2011.01.25, 00:45.
Comment
-
Visiskai pritariu Vidmai! Tiek Cido arena,tiek Siauliu arena turi savu rimtu kozeriu, ko Klaipedos arenoje nera ir priesingai. Isskirtinis jos bruozas yra Katamarano forma, atimkim ja ir isore niekuom nesiskirs nuo siu dvieju ,,apvaliuju" arenu. PAGRINDINE arenos funkcija - jos TINKAMUMAS auksciausio lygio koncertams,varzyboms. O kas dabar nustatys ant kiek ji yra gera sioje srityje,kai dar statybos neuzbaigtos ir arena neisbandyta? Ir del fasado sprendimu teigti,kad tai GERIAUSIA arena Lietuvoje yra mazu maziausiai nepamatuota. Fasado srityje - taip,o kitur,tai dar niekas neaisku. Bet kokiu atveju didziuojuos,kad esu lietuvis ir,kad mano mazyte salis tures tiek moderniu,nuostabiu arenu!
Comment
-
Parašė zalgirietis88 Rodyti pranešimąVisiskai pritariu Vidmai! Tiek Cido arena,tiek Siauliu arena turi savu rimtu kozeriu, ko Klaipedos arenoje nera ir priesingai. Isskirtinis jos bruozas yra Katamarano forma, atimkim ja ir isore niekuom nesiskirs nuo siu dvieju ,,apvaliuju" arenu. PAGRINDINE arenos funkcija - jos TINKAMUMAS auksciausio lygio koncertams,varzyboms. O kas dabar nustatys ant kiek ji yra gera sioje srityje,kai dar statybos neuzbaigtos ir arena neisbandyta? Ir del fasado sprendimu teigti,kad tai GERIAUSIA arena Lietuvoje yra mazu maziausiai nepamatuota. Fasado srityje - taip,o kitur,tai dar niekas neaisku. Bet kokiu atveju didziuojuos,kad esu lietuvis ir,kad mano mazyte salis tures tiek moderniu,nuostabiu arenu!
Comment
-
Parašė zalgirietis88 Rodyti pranešimąIsskirtinis jos bruozas yra Katamarano forma, atimkim ja ir isore niekuom nesiskirs nuo siu dvieju ,,apvaliuju" arenu.
Comment
Comment