Pavydas?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] "Švyturio arena"
Collapse
X
-
Parašė Remigijus Rodyti pranešimąUž daugiau kaip 100 mln litų tikrai galima kažką daug geriau išspausti. Šiam sandėliui pastatyt, manau užteks kokia 80 mln per akis, o likusius kažkas kažkur praplaus, taip tiesiai šviesiai sakant, tai dėl to ir apmaudu. Labai gaila, kad turime tokią valdžią Klaipėdoje.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
mantai neiskraipyk mano zodziu. nei burnoju nei ka. man teko dirbi prie panasiu objektu(ty pabraizyti ta ir ana, zodziu priesprojektiniai pasiulymai) ir tikrai tie (architektai, projektuotojai ir tt) zmones nori graziai padaryti ir tt...
ka norejau pasakyt, jog "dezutes" yra neisvengiamos. as issakiau nuomone jog nepatinka man ir tiek. tai neburnojimas. visa kita zinute buvo isreiksti savo nuomone kodel tokias dezutes stato. stai ir esme.
p.s. dziaugiuosi kad isvis kazka stato (ne namus ar ofisus, o rimtesnius objektelius)
Comment
-
Parašė New_one Rodyti pranešimąka norejau pasakyt, jog "dezutes" yra neisvengiamos. as issakiau nuomone jog nepatinka man ir tiek. tai neburnojimas. visa kita zinute buvo isreiksti savo nuomone kodel tokias dezutes stato. stai ir esme.
p.s. dziaugiuosi kad isvis kazka stato (ne namus ar ofisus, o rimtesnius objektelius)Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąNematau tragedijos. Tikiu, kad realybej Klaipedos arena atrodys visai gerai. Jau uzteks Lietuvai to, kad Siauliu ir Panevezio arenos apvalios. Dar Kauno arena is apvalios virto apvaliu daugiakampiu. O va Klaipedoj vis kazkas kitaip. Kagi, laukiam techninio projekto⌂╠═╗⌂⌂⌂
⌂╚╤╬╧╤╤╣⌂⌂⌂
⌂ ⌂ ╢□□⌂⌂⌂□⌂
Comment
-
Parašė Hazard Rodyti pranešimąNa jau geriau apvalų nei dėžę, nes tų dėžių per akis pilną kur tik bepažvelgtum"Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas
Comment
-
Na tikėkimės, kad projektuotojai ką nors dar išspaus dėl vaizdo, bet niekaip nesuprantu, kodėl Klaipėdoje žada statyti naują areną praktiškai mažesnę nei Šiauliuose. Juk Šiauliai neturi problemų su arenos lankomumu, tai kodėl Klaipėdoje, gerokai didesniame ir šiuo metu taip sparčiai besivystančiame mieste projektuojama gan nedidelė arena? Tai nesuvokiamaParašas :)
Comment
-
Reik paziuret ish kitos puses, jeigu reikalai su renginiais ir sportu taip gerai nesiklostys, gales musu dedes ish maximos pusvelciui nusipirkt ir atidaryt xxxx maxima. Tada klaipedos arena tikrai turetu gaut medali uz universaluma. O siaip tikrai, nreikia daryt skubotu ishvadu, galutiniam variante turetu atrodyt normaliai, nejaugi musu architektai tokie banalus... Pamatysit visi bus patenkinti
Comment
-
Parašė Nowitzki Rodyti pranešimąJums tik dėžės ir tesivaidena visur, iš pateikto paveiksliuko visai įdomiai atrodo. Ir nereikia daryt čia audros vandens stiklinėj. Gal kai bus pateikta daugiau vizualizacijų ir pasikeis mano nuomonė, bet kol kas visai nieko atrodo.
Comment
-
Aš irgi jusu, chebra, nesuprantu, ko čia purkštaujat del tos arenos išvaizdos?! pvz man asmeniškai, pažiurėjus tuos du pasiųlytus variantus, šis tikrai geriau atrodo - stogas tikrai originalus (kur jus dar tokį matėt?) ir ta stiklinė siena (net matosi tribūnos) - viskas čia labai gražu, ir ta idėja, kad primena ale katamaraną - Klaipėdai tikrai tinka! vat tas kitas variantas tai nei gražus nei originalus buvo ir tikrai džiugu kad jo neišrinko! tik žinoma vienas ir didelis minusas - vietų skaičius, čia tikrai prašauta, bet yra kaip yra ir visiškai pritariu tiems, kurie mano, jog ši arena turbūt bus viena gražiausių Lietuvoj, nes savo formomis ir architektūra tikrai išsiskiria iš visų kitųIstorijos nesuklastosi! P.B. Prūdas
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąlaikrašty įdėta geresnės kokybes vizualizacija, tikrai geriau atrodo....Istorijos nesuklastosi! P.B. Prūdas
Comment
Comment