Keistai skamba, kad koncertas ir rungtynes ivyks dar "nepriduotoje" arenoje. Reiktu nusispjaut per kairi peti ir i medi pabelsti, kad viskas praeitu sklandziai ir be problemu.
Rugpjūčio 2: Kandidatai į Lietuvos studentų rinktinę (LTU2) - Latvijos vyrų rinktinė, 21h (LAT) Rugpjūčio 3: Slovėnija - Latvija, 20:30h Rugpjūčio 4: Lietuva - Slovėnija 21h Rugpjūčio 6: Lietuva - Čekija, 19h
būsiu visose rungtynėse išskyrus su Čekiją, o 08 02 bus savanorių apmokymai, tad aprodys arenos patalpas. Bus labai įdomu susipažinti su šviežia arena. Pasidalinsiu įspūdžiais po apmokymų
Rugpjūčio 2: Kandidatai į Lietuvos studentų rinktinę (LTU2) - Latvijos vyrų rinktinė, 21h (LAT) Rugpjūčio 3: Slovėnija - Latvija, 20:30h Rugpjūčio 4: Lietuva - Slovėnija 21h Rugpjūčio 6: Lietuva - Čekija, 19h
būsiu visose rungtynėse išskyrus su Čekiją, o 08 02 bus savanorių apmokymai, tad aprodys arenos patalpas. Bus labai įdomu susipažinti su šviežia arena. Pasidalinsiu įspūdžiais po apmokymų
Nuostabu, tikiuosi bus ir sviezios arenos nuotrauku. Mini krepsinio cempionatas jau greitai bus Klaipedoje.
Pradesiu tiket, kad ir pas mus taip buna, kad niekas beveik nieko neisplove.
Mano nuomonę Klaipėdos arena bus netik pigiausia, tačiau ir nekokybiškiausia, vien kiniškos kėdės daug ką sako. Bet norėtųsi tikėti, kad patvari ta arena bus.
Mano nuomonę Klaipėdos arena bus netik pigiausia, tačiau ir nekokybiškiausia, vien kiniškos kėdės daug ką sako. Bet norėtųsi tikėti, kad patvari ta arena bus.
Na o man atrodo, kad Kauno arena bus ne tik brangiausia, taciau ir kokybiskiausia, vien Vėtrūna daug ką sako... Bet norėtųsi tikėti, kad patvari ta arena bus.
------------------------
C'mon jei nėr ką pasakyt tai ir nebūtina.
Kokie dar tikėjimai? Nepriduotam statinyje rengti, bet kokį renginį griežtai draudžiama!!! Čia tas pats kaip turiu autobusą be technikinės apžiūros ir neturiu teisių, bet truputi pavežiosiu žmones vasaros metu, nes reik užsidirbti pinigėlių....
"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Kokie dar tikėjimai? Nepriduotam statinyje rengti, bet kokį renginį griežtai draudžiama!!! Čia tas pats kaip turiu autobusą be technikinės apžiūros ir neturiu teisių, bet truputi pavežiosiu žmones vasaros metu, nes reik užsidirbti pinigėlių....
Na, ponas, taip nekalbėkite, viskas leidžiama, kas nedraudžiama. Siūlau įdėmiai perskaityti STR apie darbų baigimo procedūras.
na na, Aušrine, papasakokit kas jums leidžiama ir ko jums nedraudžia
kiek aš žinau, tai vadovaujantis STR 1.11.01:2010 „Statybos užbaigimas“ užbaigiama statyba ir tada pagal STR 1.11.01:2002 „Statinių pripažinimo tinkamais naudoti tvarka" galutinai sutvarkomi visi dokumentai ir komisija pripažįsta statinį tinkamu naudoti; turi būti baigti absoliučiai visi darbai
nesileidžiant į beletristiką, kaip gali statinys būti naudojamas, jei jis nepripažintas tinkamu naudoti?
aš matau vienintelę išeitį, nebent jūs bandysit išsisukt, kad pagrindinė salė yra atskira statinio dalis ir gausit jai pripažinimą tinkama naudoti
Comment