Aušrinė gal jau pradėjo kloti grindis apšilimo salėje ? Nes kaip sakiai tai turėjo pradėti ar dar iki šiol nieko ten nevyksta?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] "Švyturio arena"
Collapse
X
-
Parašė Aušrinė Rodyti pranešimą2011-06-06 foto
Comment
-
Zinot, ko labiausiai, baltai, pavydziu klaipedieciams? Ausrines Jie turi nuolatini informatoriu, kuris reguliariai padaro nuotrauku, pateikia informacijos. Zalgirio arenoje tokio informatoriaus nera, nuotrauku gaunama tik tada, jeigu kokie garbingi sveciai arenoje apsilanko kartu su zurnalistais..
Comment
-
Parašė zalgirietis88 Rodyti pranešimąZinot, ko labiausiai, baltai, pavydziu klaipedieciams? Ausrines Jie turi nuolatini informatoriu, kuris reguliariai padaro nuotrauku, pateikia informacijos. Zalgirio arenoje tokio informatoriaus nera, nuotrauku gaunama tik tada, jeigu kokie garbingi sveciai arenoje apsilanko kartu su zurnalistais..
Comment
-
Tai, kad kaip sako Kaune Kepas buvo, kuris pateikdavo labai daug nuotraukų ir jas pakomentuodavo. Ir taip, kiek pamenu jis dar pats parašė komentarą nuo kada nebedirbs. O šiaip labai gerai, kad yra tokie Kepai ir tokios Aušrinės. Visapusiškai į naudą skaitantiems tokiems kaip aš.
Laukiu tiek šitos arenos, tiek Kauno pabaigimo, bet nuo pat pradžių man išvaizdos prasme Švyturio arena gražesnė atrodo. Ir kaip nematau tos Kauno arenos grožio, taip nematau. Bet čia jau skonio reikalas, o dėl jo daug ginčytis nereikia
Comment
-
Parašė represser Rodyti pranešimąLaukiu tiek šitos arenos, tiek Kauno pabaigimo, bet nuo pat pradžių man išvaizdos prasme Švyturio arena gražesnė atrodo. Ir kaip nematau tos Kauno arenos grožio, taip nematau. Bet čia jau skonio reikalas, o dėl jo daug ginčytis nereikia
Del skonio - drisciau teigti, kad tai ne tik skonio reikalas, bet del to, as irgi nesigincysiu
Comment
Comment