gerai atrodo užrašas ant stogo SEB, solidžiai jau matosi beveik visame taikos pr.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Klaipėdos burė“ – 20 aukštų gyvenamasis namas Taikos pr. 32A
Collapse
X
-
manot ar zinot?Parašė romas07 Rodyti pranešimąManau vėliau tos raidės ir švies
Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3
Comment
-
manau, kam statyti reklamą, kuri naktį nesimato. Manau tikrai nėra sudėtinga padaryti jog raidės šviestųParašė Fenix Rodyti pranešimąmanot ar zinot?
Comment
-
Tau tas namas yra gerai įstrigęs, jei naktim net miegot neleidžia.Parašė Fenix Rodyti pranešimąSiandien sapnavau, kad siaurine puse pusiau istiklinta
Comment
-
tegu neleidzia, svarbu kad istiklintuParašė Švertas Rodyti pranešimąTau tas namas yra gerai įstrigęs, jei naktim net miegot neleidžia.
Comment
-
nuo akropolio pusės balkonuose pradėjo kažkokias pertvaras montuot ir tvoreles, man atrodo, kad bus stiklinami balkonaiParašė Fenix Rodyti pranešimątegu neleidzia, svarbu kad istiklintu
Comment
-
aha, as irgi taip manau, uzdejo ir zalia tinkleli per visa neistiklinta puseParašė Remigijus Rodyti pranešimąnuo akropolio pusės balkonuose pradėjo kažkokias pertvaras montuot ir tvoreles, man atrodo, kad bus stiklinami balkonai
Comment
-
Taip aš ir mačiau, kad dedami profiliaiParašė zygis Rodyti pranešimąLabai geros žinios.
Beje, iš tos pusės, kur tinklas uždėtas, tai lyg rėmus stato?
Comment
Comment