Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Didžiausi Klaipėdos projektai

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• boo
    replied
    estam geriau, pas juos salu saleliu pilna...nereiktu pilt tik pastatyt

Komentuoti:

• Aš
    replied
    Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimą
    Ar Lietuvoje butu imanoma nuringti Akropoli ???
    Manau galima. Kaune "Mega" sėkmingai su juo konkuruos. Bet "Maxima Lt" turi geresnį finansinį pagrindą, todėl reikia netradicinių sprendimų. Šita sala su "Akropoliu" Klaipėdoje tiesioginės konkurencijos nesudarys, vis gi, niekas nekeliaus apsipirkti į salą

Komentuoti:

• tadux
    replied
    Parašė Ash Rodyti pranešimą
    Manyti čia nieko nereikia. Juk yra pasakyta kiek.
    Manau ten bandyta vertinti viso projekto apimti. Man siuo atveju idomi pacios salos, be pastatu kaina.

Komentuoti:

• TheNewYork_er
    replied
    Na, jo, gal su tuo AKIVAIZDU kiek per drasiai brukstelejau. Veliau pagalvojau kokios NT kainos ten turetu buti ir kokie zmoniu srautai ten rinktis. Ar Lietuvoje butu imanoma nuringti Akropoli ??? Kiek girdejau, kad butent smelis ish akvatorijos ten jau po truputuka ir pilamas

Komentuoti:

• Aš
    replied
    Parašė tadux Rodyti pranešimą
    Nemanau, kad ta sala butu super brangu supilti, tam galima naudoti nuo uosto gilinimo atliekama grumta jei tik jis tinkamas tam reikalui.
    Manyti čia nieko nereikia. Juk yra pasakyta kiek.

Komentuoti:

• tadux
    replied
    Nemanau, kad ta sala butu super brangu supilti, tam galima naudoti nuo uosto gilinimo atliekama grumta jei tik jis tinkamas tam reikalui.

PS: jei neklystu tai Dubajaus palmes supylimas kainuos apie 5 mlrd litu. Taciau jos perimetras yra apie 100 km mum uztektu ir truputi maziau
    Paskutinis taisė tadux; 2007.01.11, 11:59.

Komentuoti:

• Aš
    replied
    Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimą
    Akivaizdu, kad tai ekonomiskai pateisinama
    Kalbant apie 1,4 milijardo litų investicijų ir spėliojant, kad tai pasiteisins, sakyti "akivaizdu" yra mažų mažiausiai per drąsu Įsivaizduok kokį pelną turi nešt ši sala, kad tai atsipirktų, o Lietuva ne tokia šalis, kad kažkas galėtų rizikuoti 1,4 milijardo litų. Tai reikia gerai išstudijuot. Bet aš norėčiau, kad tai virstų realybe.

Komentuoti:

• TheNewYork_er
    replied
    Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
    Tik manau, kad nereiketu jo statyti melnrageje, nes tada gali buti uzkirstas kelias uosto pletrai.
    Tai, kad ne Melnragej ja pils. Kazkur tarp 'invalidu' ir giruliu pliazo. Tai gerokai i sona nuo planuojamo uosto. Shiaip tai ideja yra nereali!! Butu jega, jei dar pora gyvenamuju pastatutu O siaip esu girdejes, kad Europos Sajunga gali su tuo nesutikti, nes atseit pakenks juros ekosistemai. Nzn kiek cia tiesios, bet KLP to projekto tikrai reikia, nes turizmas yra didziausia ekonomika pasaulyje, o tox projektas KLP padarytu zymia visame baltijos regionei bei didziojoje Europos dalyje. Akivaizdu, kad tai ekonomiskai pateisinama

Komentuoti:

• Eidvis
    replied
    Manau visiska samone. Nezinau ekonominio jos pagristumo, kiek ten brangu ta sala supilti. Bet esme tame, kad turizmas uzdirba milziniskus pinigus, o turistu nenustebinsi pastatydamas skulptura donelaiciui, jie iesko neregetu dalyku. Tokia sala tam galetu labai pasitarnauti. Paziurekit kiek palangos tiltas pritraukia turistu. O cia su visa pramogu industrija butu. Tik manau, kad nereiketu jo statyti melnrageje, nes tada gali buti uzkirstas kelias uosto pletrai.

Komentuoti:

• Aš
    replied
    Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
    Nesamonė kažkokia tas projektas.
    gal. Bet negalima nesižavėti. Svarbiausia ambicijos

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    Nesamonė kažkokia tas projektas.

Komentuoti:

• Aš
    replied
    Girulių sala
    Drąsūs sprendimai atveria naujas galimybes Baltijos pajūryje. Visiškai naujas, pažangus pasiūlymas pateiktas Klaipėdos savivaldybei – Baltijos jūroje, 200 m nuo kranto, ketinama supilti dirbtinę salą, kurioje įsikurtų pramogų kompleksas su dengtu baseinu, veiktų sveikatingumo centras, koncertų salė, kazino, mažųjų laivų prieplauka. Projektu tikimasi pritraukti 1,4 mlrd. Lt investicijų. Rengiama ekonominio pagrįstumo analizė.

Dubajaus įtaka?

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    delfiai...

Komentuoti:

• deep'as
    replied
    Parašė asrebalius Rodyti pranešimą
    Ta nuotrauka tai tikrai ne is Klaipedos!!!
    Kalba eina apie Gandrališkes, o nuotrauka Vilniaus Vartų.

Komentuoti:

• asrebalius
    replied
    Parašė Zbygnewas Rodyti pranešimą
    Ar tik kartais nebus sitas pastatas? Delfyje PR straipsnis idetas, kad viskas ten gerai.

http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=11733732
    Ta nuotrauka tai tikrai ne is Klaipedos!!!

Komentuoti:

• Zbygnewas
    replied
    Ar tik kartais nebus sitas pastatas? Delfyje PR straipsnis idetas, kad viskas ten gerai.

http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=11733732

Komentuoti:

• Bandit_romis
    replied
    Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
    Skilęs pamatas (?)
    Niekas to nežino. Nors aš ir paskelbiau, kad skilęs Pilsoto pamatas, bet pats nebetikiu ir nenoriu tikėti. Užkibo už gando mano artimas giminaitis susijęs su statybomis, užkibau aš ir čia paskleidžiau..

Komentuoti:

• Paulius
    replied
    Parašė Deividas Rodyti pranešimą
    Nieko tam Pilstonui nera
    Skilęs pamatas (?)

Komentuoti:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
    "Pilsotui" kažkas panašaus yra
    Nieko tam Pilstonui nera