Man irgi patiko tas kampas. Gerai, kad Neapolis bus netoli Gandrališkių.

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

„NEAPOLIO“ A klasės verslo centras Klaipėdoje

Collapse

X
- 

Tik ar matote viršuje i dešinia pusia, šalia gandrališkio dangoraižio juoda dėmele?Aš jau nepirma kart pastebiu kad jus nufotkinat nsoParašė pauliaK Rodyti pranešimąNuostabi nuotrauka
 Tie du kranai, vykstančios nemažos statybos, daugybė stulpelių, ženklų ir šviesoforų, bei tolumoje augantis "Pilsotas" sukuria nuostabų vaizdą 

Comment
 - 

Toki "nso" as nepirma karta su savo "bimbalo" priekiniu stiklu nudauziu...Parašė FM'as Rodyti pranešimąTik ar matote viršuje i dešinia pusia, šalia gandrališkio dangoraižio juoda dėmele?Aš jau nepirma kart pastebiu kad jus nufotkinat nso
Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!
Comment
 - 

Karabinas - 

Karabinas - 

Jeigu turi,vistiek gali idet.Kuo daugiau,tuo geriauParašė Karabinas Rodyti pranešimąnu va nei man nereix det saviskiu
  osiz pirmiau pasistenge 

Mano darbai deviantart'e
Comment
 - 

Karabinas - 

Neapolis - gražus pajūrio miestas, todėl ir norima su juo tapatinti, neveltui ir "Neapolio" spalvos bus kaip Viduržemio jūros pakrantėsParašė D.C. Rodyti pranešimąNelabai suprantama,kodėl pasirinktas "Neapolio" pavadinimas?Klaipėdoje verslo centrams labiau tiktų "Hamburgo","Kopenhagos" "Roterdamo" ar panašūs pavadinimai.O architektūra nė iš tolo neprilygsta "K" ir "D" pastatų architektūrai.
 Kopenhaga ar Hamburgas tai visai netiktų, tada manau atvykęs vokietis visai nebesuprastų ar jis Vokietijoje, ar Lietuvoje
Nors man asmeniškai netinkamas dalykas atrodo vadinti verslo centrus kitų miestų vardais, geriau jau būtų pavadinta kažkuo lietuvišku ar prūsišku, kad ir "Nida" ar "Memelis". Pilsotas Gandrališkių bokštui manau yra idealus variantas

Lietuva jau . Bet dar .
Comment
 - 

Karabinas
keliu dienu senumo vaizdai, panasu i tai, kad aukstina krana
soris vaizdai nepergeriausi nes jau temo

Comment
 - 

Vėl velniškai puikus kadrasParašė Karabinas Rodyti pranešimą
. Žiūriu labai fotogeniška mūsų Klaipėda 

Comment

Comment