O Ermitazas yra ar ne ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klaipėdos „Akropolis“
Collapse
X
-
Tai negerai tada , nors nezinau seip tai kiekvienam vis kitaip , nors man toks varijentas netinka , jei jau atvaziuoju noriu viska rast po vienu stogu o ne tai kad vaziuot ten ir ten
Na aisku i sita as ir nevaziuociau kasko tai jau pirkt is Ermitazo nes as Kaunietis
Beje o gal dar tik dabar nera gal ateity bus , niekas apie tai nezinot ?
:buksvx:
Comment
-
Ermitažas bus ateity. bendras klaipedos akropolio plotas su ermitazu bus didesnis uz vilniaus akropoli su tuo paciu ermitazu. Dar neatidare pilnai pramogu zonos. Zada ant velyku atidaryt.Parašė Audrius_17Tai negerai tada , nors nezinau seip tai kiekvienam vis kitaip , nors man toks varijentas netinka , jei jau atvaziuoju noriu viska rast po vienu stogu o ne tai kad vaziuot ten ir ten
Na aisku i sita as ir nevaziuociau kasko tai jau pirkt is Ermitazo nes as Kaunietis
Beje o gal dar tik dabar nera gal ateity bus , niekas apie tai nezinot ?
Comment
-
tikslios datos nezinau. zinau tik kad pramogu zona atsidaryt turetu per velykas. o ermitaza statys ti tiksliai dar nezinoma kada. mano gyminaite dirbo maximoi ir pats Hyper Maximos direktorius jai ir darbuotojams pasake kad statys ermitaza. ir visas komplexas bus beveik iki Silutes plentoParašė EdgaexTai Klaipėdos "akropolis" žada dar plėstis ? gal žinai kada ?
Comment

Tai likusi pramogų zona jau atidaryta?Preita savaitgalį buvau dar nebuvo, o sakė per velykas atsidarys...
Comment