Parašė aras991
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKažkaip dabar norėtųsi iš viršaus pamatyt kas ten vyksta
Prašom...
http://kaunas.lt/go.php/lit/Pasireng...krepsinio/2180
Comment
-
Parašė Adata Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąGal kas žino keik tiksliai nuo grafiko atsilieka? Aš girdėjau 2-3 mėn.
Penktadienį 20:30 mačiau dar betonuojant...
.... Kaip vertinate arenos statybos tempus ir darbų kokybę? Ar vykstant statyboms ką nors pakeitėte pirminiame arenos projekte?
- Būtų netiesa, jei sakyčiau, jog viskas vyksta puikiai. Kaip visada, statant tokios apimties objektą problemų neišvengta. Buvo problemų dėl pamatų, statybininkai buvo šiek tiek apsiskaičiavę, bet dabar viskas lyg ir susitvarkė. Betonavimo darbai atlikti tikrai gerai. Buvo daug diskusijų dėl metalo konstrukcijų, dabar viską išsiaiškinome. Lapkričio mėnesį bus pradėta montuoti didžioji metalo santvara.
Pagal mano skaičiavimus statybininkai vėluoja apie 2 – 3 savaites. Jie dabar atlieka pačius sunkiausius darbus, kurie reikalauja daug laiko. Vėliau grafiką turėtų pavyti.
.....
Comment
-
Parašė Adata Rodyti pranešimą
Comment
-
/\
nesidometu ir nesilankytu tai visi rektumet kad va meras prastas nesirupina arena.. dabar matai kai rupinasi jau vel negerai. Taip tai naturalu, nes butent kupcinskas ir pramuse sita arena, tai jis joje ir lankosi pastoviai ir taip darosi sau reklama. tai naturalu, ir reikia dziaugtis kad meras tuom rupinasi. Turi savivaldybe savo puslapi ir talpina nuotraukas kuriose savivaldybes vadas rupinasi miestui svarbiais klausimais.. ar jus noretumet kad ten butu talpinamos nuotraukos su vetrunos pijokeliais...?
zmones, jum vistiek kaskas neitiks, jei eis meras negerai jai neis vistiek negerai. Toks vaizdas kad patys nezinot ko norit ir ieskot prie ko prisi....
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąIs 6 nuotrauku 5se tik "svarbus asmenys" matosi. O meras dar ir kisenese rankas susikises pinponga losia... Tai ir straipsniuka galejo pavadint "Dar karta pasigrozekime musu nuostabiuoju meru ir jo svita" Pakazuxa ant kiekvieno zingsnio...Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąGal kas žino keik tiksliai nuo grafiko atsilieka? Aš girdėjau 2-3 mėn.
Mane jaudina visai kitas dalykas - iki šiol taip ir neišvydome nei normalios arenos vizualizacijos, jau nekalbu apie fasadų brėžinius. Panašu, kad kaip dažnai būna būsime pastatyti "prieš faktą", tai labai erzina, nes žaidžiama su pastatu turinčiu tapti vienu iš miesto simboliu.
Comment
Comment