Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)

Collapse

This topic is closed.

X
X
- 

- 

Dabar tik pamačiau, kad ir toj mano fotkėj nebėra pastolių ties pirmu stikluParašė GediminasJa Rodyti pranešimąŠiandien pravažiuojant jai gerai mačiau tai jau dalis pastolių išardyta, tik va klausimas kaip stiklus montuos..?  
 Comment
- 

Cia nieko nemontuoja, tiesiog nulupa apsaugines plėveles nuo sumontuotų profilių. Plėvelės buvo baltos, o jas nulupus pats profilis yra tamsus.Parašė Mjso Rodyti pranešimąWhen a man lies, he murders some part of the world
 Comment
- 

Na aliuminis fasadas ir plastikinis langas yra du labai skirtingi dalykai. Man asmeniškai neteko matyti kad paketus į aliuminio fasadą montuotų iš vidaus, nes paprastai sudėjus paketus ant aliuminio dedasi apdailos ir užbaigimai. Na kolkas man fasadas neatrodo užbaigtas iki tokio lygio kad beliktu sudėti tik paketus.Parašė Jegermeister Rodyti pranešimąStiklo paketai papraščiausiai bus įmontuoti iš patalpų vidaus ir prispausti stiklajuostėmis, kaip ir pas kiekvieną iš jūsų namuose esančiuose languose 
 Manau bus paketai montuojami iš mechanizmo, taip bus paprasčiau susikelti ir pačius paketus ir dirbti patogiau, tik klausimas kam tiek laiko tada tie pastoliai stovėjo..?
 Comment
- 

Nes jie nuosavi, o ne nuomojami.Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąNa aliuminis fasadas ir plastikinis langas yra du labai skirtingi dalykai. Man asmeniškai neteko matyti kad paketus į aliuminio fasadą montuotų iš vidaus, nes paprastai sudėjus paketus ant aliuminio dedasi apdailos ir užbaigimai. Na kolkas man fasadas neatrodo užbaigtas iki tokio lygio kad beliktu sudėti tik paketus.
 Manau bus paketai montuojami iš mechanizmo, taip bus paprasčiau susikelti ir pačius paketus ir dirbti patogiau, tik klausimas kam tiek laiko tada tie pastoliai stovėjo..?
 Comment
- 

Kiek žinau, kad nelabai....Parašė Nedas Rodyti pranešimąNes jie nuosavi, o ne nuomojami.You've got one life! Live it!
 Comment

Comment