Parašė evil
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Parašė evil Rodyti pranešimąAr minėjau, kad gerai, jog vagia? Jei vagia, tai, tikiu, kad teismas įrodys ir nuteis tuos, kurie vagia, jei nusiperka už pinigus tai man visiškai nesvarbu kas nusipirko.
- 4 patinka
Comment
-
Statybininkai praeitų metų lapkritį žadėjo, kad atidarys ši rugsėjį. Aišku, fasado apdailos plokštės susirinks greitai. Kas įdomu, kad vidus jau neblogai pasistūmėjęs (apšvietimas, ventiliacija, liftai jau atrodo baigti). tai gal poros mėnesių galima tikėtis atidarymo. Labai daug laiko sugaišo su fasado apšiltinimu, šitas putų purškimas netoli mėnesio tesėsi.
- 1 patinka
Comment
-
Lėšos už privalomą, bet neįrengtą prie pastato automobilio stovėjimo vietą ūgtelėjo iki 25 tūkst. eurų
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/bustas/mano-kie...-euru-94647171
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kauno Kaukas Rodyti pranešimąRaudondvario pl 76 vaizdas iš Brastos g. 14
Būtų įdomu pamatyti projektą šio kūrinio ir kas jį projektavo.
Įtariu projektavo "chazeinas" ir pildė savo svajones
- 4 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąDare pigiai ir greitai. Padarė ir pinigai jau kapsi
Ir pigiau, ir greičiau buvo galima padaryt be tų visų "rūmų" prabangos elementų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Ne prie ko nei pigumas, nei greitumas.
Ir pigiau, ir greičiau buvo galima padaryt be tų visų "rūmų" prabangos elementų.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąAš čia retai lankausi, o apačia renovuota (naujas tinkas, spalva)? Ne labai kontrastuoja su antstatu?
Comment
-
Pamašu, kad apačia renovuota. Bet ir prieš renovaciją apačia kontrastavo su nauju antstatu, tai nelabai kas keitėsi šiuo aspektu.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Be tai tinkas nutrūpėjas smarkiai, plytos matosi: https://www.google.com/maps/@54.9069...8192?entry=ttu
Tiek sena apdaila apačios, tiek nauja apdaila apačios kontrastuoja su antstato apdaila.
Ar ką tu ne taip supratai iš mano atsakymo?
Comment
-
Tai google nuorodoje apdaila vienokia, o nuotraukose kitokia, taigi išvada, kad apačia renovuota (buvo tokia kaip google, tapo tokia kaip nuotraukose čia įdėtose).
Tiek sena apdaila apačios, tiek nauja apdaila apačios kontrastuoja su antstato apdaila.
Ar ką tu ne taip supratai iš mano atsakymo?
Comment
Comment