Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] "Merkurijaus" metamorfozė
Collapse
X
-
Sutinku, tai gal ir baik atstove atstovauti...Parašė Raelis Rodyti pranešimą
O aš miestui atstovauju, čia, man rodos, jūs labiau visi miestą atstovaujat. Tai gal biškučiuką su tuo savo grožio supratimu susilaikykit, nes tikrai negalit kalbėt už visą miestą, net tik, kad miestą, jūs net už savo laiptinę kalbėt negalit ir abejoju ar už šeimą. Taip, kad baigiam šitą "aš žinau....nes aš žinau..."
- 2 patinka
Komentuoti:
-
O aš miestui atstovauju? Čia, man rodos, jūs labiau visi miestą atstovaujat. Tai gal biškučiuką su tuo savo grožio supratimu susilaikykit, nes tikrai negalit kalbėt už visą miestą, net tik, kad miestą, jūs net už savo laiptinę kalbėt negalit ir abejoju ar už šeimą. Taip, kad baigiam šitą "aš žinau....nes aš žinau..."Parašė Draarvys Rodyti pranešimą
Gal tu žmogau neatstovauk visam miestui. Gali tik pats vienas save atstovauti
Paskutinis taisė Raelis; 2023.06.22, 18:12.
Komentuoti:
-
Gal tu žmogau neatstovauk visam miestui. Gali tik pats vienas save atstovautiParašė Raelis Rodyti pranešimą
Lietuviai ir jų "einu paėst į maximą" mentalitetas. Jums taip viskas "šūdas," bet nesusimąstot, kad dabar dar baisiau statot, kur apskritai jokio dizaino nėra ir net minties....tai su tuo ir sveikinu.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
1. Niekad nemačiau žmogaus ėdančio maximojParašė Raelis Rodyti pranešimą
Lietuviai ir jų "einu paėst į maximą" mentalitetas. Jums taip viskas "šūdas," bet nesusimąstot, kad dabar dar baisiau statot, kur apskritai jokio dizaino nėra ir net minties....tai su tuo ir sveikinu.
2. Tai, kad Merkurijus šūdas nereiškia, kad kažkoks naujas projektas negali būt šūdas.
3. Daug kas susimąsto, kad šūdas. Šitam forume daug tokių susimąstymų galima paskaityt.
4. "Jus lietuviai". Turbūt esi dar vienas šūdrusis turintis nostalgiją sovietų sąjungai.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Tai va, kai pasižiūri į tuos "šiuolaikinius" mikro ar mini rajonus, pvz. aplink Romainius, su baisiom dėžutėm "a la kotedžais" be architektūros, be minties, be koncepcijos, be kelių, mokyklų, darželių, parduotuvių... be nieko, tai Šilainiai su Eiguliais visai dar nieko
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Lietuviai ir jų "einu paėst į maximą" mentalitetas. Jums taip viskas "šūdas," bet nesusimąstot, kad dabar dar baisiau statot, kur apskritai jokio dizaino nėra ir net minties....tai su tuo ir sveikinu.Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąMan irgi šūdas. Atrodė nyki niūri sovietinė dėžė, darkanti Laisvės alėjos vaizdą. Vienintelis jos geras dalykas – Maxima rūsyje.
Kita vertus, jos neliko ir nebebus.Paskutinis taisė Raelis; 2023.06.15, 13:22.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Šūdas. Sovietinių dėžių priimtina vieta yra sovietiniai mikrorajonai, o ne laisvės alėja.
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Reiktų pastebėti, kad ir Jūsų nuomonė neatspindi viso miesto nuomonės, tai nematau priežasties ko čia drąskotės ir putojatėsParašė Raelis Rodyti pranešimą
tai tau šūdas, tavo asmenine, subjektyvia ir siaura nuomone, kuri neatspindi viso miesto nuomonės.
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Man irgi šūdas. Atrodė nyki niūri sovietinė dėžė, darkanti Laisvės alėjos vaizdą. Vienintelis jos geras dalykas – Maxima rūsyje.
Kita vertus, jos neliko ir nebebus.
- 8 patinka
Komentuoti:
-
tai tau šūdas, tavo asmenine, subjektyvia ir siaura nuomone, kuri neatspindi viso miesto nuomonės.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Aš nesakiau, kad visiem nepatinka, aš sakiau, kad šūdas, o ir mano avatare ne tik Šustauskas, bet ir katiniukas yra.
Komentuoti:
-
-
AšNeRobotas ir yra Šustauskas.Parašė Raelis Rodyti pranešimąO ir šiaip labai keista girdėt priekaištus iš žmogaus, kurio avataro fotkė Šustauskas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Aš nesakiau, kad visiem nepatinka, aš sakiau, kad šūdas, o ir mano avatare ne tik Šustauskas, bet ir katiniukas yra.Parašė Raelis Rodyti pranešimą
ane...daug tokių kaip tu nevaikščiojo...tik vis stovėdavo pirmam aukšte priešais vitrinas. Ir kaip sakiau, jeigu tau nepatinka, tai nereikia, kad visiems nepatinka...O ir šiaip labai keista girdėt priekaištus iš žmogaus, kurio avataro fotkė Šustauskas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
ane...daug tokių kaip tu nevaikščiojo...tik vis stovėdavo pirmam aukšte priešais vitrinas. Ir kaip sakiau, jeigu tau nepatinka, tai nereikia, kad visiems nepatinka...O ir šiaip labai keista girdėt priekaištus iš žmogaus, kurio avataro fotkė Šustauskas.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąNevaikščiojau, o jeigu ir būčiau vaikščiojęs tai dėl to, kad ten buvo parduotuvės, o ne dėl pastato architektūros.
Vadink jeigu nepatinka.
Tai kad tas Merkurijus atrodė kaip koks belangis kalėjimas, nelabai ką turi bendro su ideologija.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Ju nelabai pritaiskysi, ns pritaikant is esmes reiketu iki karkaso valyt viska ir tada per nauja daryt, kaip padaryta su VCUP Vilniuj. Bet ir VCUP problema ta, kad pastatas nera labai patogus funkcionalus, tai Merkurijaus atveju griovimas ir naujo statymas yra visai gera iseitis.Parašė Taiga Rodyti pranešimą
Tai viskas ok, niekas ir nesako, kad tai buvo ypatingas pastatas tarptautiniu mastu - jei būtų toks, tai nebūtų griovę. Bet tai tikrai buvo Kauno landmark'as ir jį TIKRAI būtų buvę įmanoma pritaikyti šiandienos poreikiams. Jei būtų noras - fantazijos atsirastų.
Dėl subjektyvios nuomonės kur tai gražu, o kur ne - tai aišku yra subjektyvu ir ginčytis beprasmiška, bet man ta suformuota pseudo-aikštė tikrai buvo miela ir labai gaila, kad tokios erdvės realiai neliks.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Tai viskas ok, niekas ir nesako, kad tai buvo ypatingas pastatas tarptautiniu mastu - jei būtų toks, tai nebūtų griovę. Bet tai tikrai buvo Kauno landmark'as ir jį TIKRAI būtų buvę įmanoma pritaikyti šiandienos poreikiams. Jei būtų noras - fantazijos atsirastų.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Pats pastatas architektūriškai nebuvo kažkoks brutalizmo šedevras. Kalbant apie belangį kalėjimą tai yra dar ir funkcinis dalykas, ne tik estetinis. Nieks ten neinvestuotų pinigų į tamsų distopinį ofisų pastatą ar supermarketą.
Subjektyvia nuomone, brutalizmas yra monumentalus ir jeigu kai kur ir atrodo įdomiai tai nebent stovintis kažkur atskirai nuo visko aplinkui ir tiktai ne perimetrinėj gatvėj bei namais šlaitiniais stogais.
Dėl subjektyvios nuomonės kur tai gražu, o kur ne - tai aišku yra subjektyvu ir ginčytis beprasmiška, bet man ta suformuota pseudo-aikštė tikrai buvo miela ir labai gaila, kad tokios erdvės realiai neliks.
Komentuoti:
-
Pats pastatas architektūriškai nebuvo kažkoks brutalizmo šedevras. Kalbant apie belangį kalėjimą tai yra dar ir funkcinis dalykas, ne tik estetinis. Nieks ten neinvestuotų pinigų į tamsų distopinį ofisų pastatą ar supermarketą.Parašė Taiga Rodyti pranešimą
Kas juokingiausia, tai kad aš šitą pilnai suprantu ir galiu priimti, nes brutalizmas iš esmės yra stilius kurį arba myli arba nekenti.
Subjektyvia nuomone, brutalizmas yra monumentalus ir jeigu kai kur ir atrodo įdomiai tai nebent stovintis kažkur atskirai nuo visko aplinkui ir tiktai ne perimetrinėj gatvėj bei namais šlaitiniais stogais.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Kas juokingiausia, tai kad aš šitą pilnai suprantu ir galiu priimti, nes brutalizmas iš esmės yra stilius kurį arba myli arba nekenti.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąTai kad tas Merkurijus atrodė kaip koks belangis kalėjimas, nelabai ką turi bendro su ideologija.
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: