Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] "Merkurijaus" metamorfozė

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Julijus
    replied
    Čia Merkurijaus ar ego metamarfozės?

Komentuoti:

• Draarvys
    replied
    Parašė Raelis Rodyti pranešimą

O aš miestui atstovauju, čia, man rodos, jūs labiau visi miestą atstovaujat. Tai gal biškučiuką su tuo savo grožio supratimu susilaikykit, nes tikrai negalit kalbėt už visą miestą, net tik, kad miestą, jūs net už savo laiptinę kalbėt negalit ir abejoju ar už šeimą. Taip, kad baigiam šitą "aš žinau....nes aš žinau..."
    Sutinku, tai gal ir baik atstove atstovauti...

Komentuoti:

• Raelis
    replied
    Parašė Draarvys Rodyti pranešimą

Gal tu žmogau neatstovauk visam miestui. Gali tik pats vienas save atstovauti
    O aš miestui atstovauju? Čia, man rodos, jūs labiau visi miestą atstovaujat. Tai gal biškučiuką su tuo savo grožio supratimu susilaikykit, nes tikrai negalit kalbėt už visą miestą, net tik, kad miestą, jūs net už savo laiptinę kalbėt negalit ir abejoju ar už šeimą. Taip, kad baigiam šitą "aš žinau....nes aš žinau..."
    Paskutinis taisė Raelis; 2023.06.22, 18:12.

Komentuoti:

• Sklansky
    replied
    Click image for larger version

Name:	62FFD7BD-4BF3-4B79-9DDA-861DDCDBAAAF.jpeg
Views:	3543
Size:	1,44 MB
ID:	2058658

Komentuoti:

• Draarvys
    replied

Lietuviai ir jų "einu paėst į maximą" mentalitetas. Jums taip viskas "šūdas," bet nesusimąstot, kad dabar dar baisiau statot, kur apskritai jokio dizaino nėra ir net minties....tai su tuo ir sveikinu.
    Gal tu žmogau neatstovauk visam miestui. Gali tik pats vienas save atstovauti

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied

Lietuviai ir jų "einu paėst į maximą" mentalitetas. Jums taip viskas "šūdas," bet nesusimąstot, kad dabar dar baisiau statot, kur apskritai jokio dizaino nėra ir net minties....tai su tuo ir sveikinu.
    1. Niekad nemačiau žmogaus ėdančio maximoj
    2. Tai, kad Merkurijus šūdas nereiškia, kad kažkoks naujas projektas negali būt šūdas.
    3. Daug kas susimąsto, kad šūdas. Šitam forume daug tokių susimąstymų galima paskaityt.
    4. "Jus lietuviai". Turbūt esi dar vienas šūdrusis turintis nostalgiją sovietų sąjungai.

Komentuoti:

• ernissss
    replied
    Tai va, kai pasižiūri į tuos "šiuolaikinius" mikro ar mini rajonus, pvz. aplink Romainius, su baisiom dėžutėm "a la kotedžais" be architektūros, be minties, be koncepcijos, be kelių, mokyklų, darželių, parduotuvių... be nieko, tai Šilainiai su Eiguliais visai dar nieko

Komentuoti:

• Raelis
    replied
    Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
    Man irgi šūdas. Atrodė nyki niūri sovietinė dėžė, darkanti Laisvės alėjos vaizdą. Vienintelis jos geras dalykas – Maxima rūsyje.

Kita vertus, jos neliko ir nebebus.
    Paskutinis taisė Raelis; 2023.06.15, 13:22.

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied
    Šūdas. Sovietinių dėžių priimtina vieta yra sovietiniai mikrorajonai, o ne laisvės alėja.

Komentuoti:

• Auwris
    replied

tai tau šūdas, tavo asmenine, subjektyvia ir siaura nuomone, kuri neatspindi viso miesto nuomonės.
    Reiktų pastebėti, kad ir Jūsų nuomonė neatspindi viso miesto nuomonės, tai nematau priežasties ko čia drąskotės ir putojatės

Komentuoti:

• Kitas Džiugas
    replied
    Man irgi šūdas. Atrodė nyki niūri sovietinė dėžė, darkanti Laisvės alėjos vaizdą. Vienintelis jos geras dalykas – Maxima rūsyje.

Kita vertus, jos neliko ir nebebus.

Komentuoti:

• Raelis
    replied
    Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

Aš nesakiau, kad visiem nepatinka, aš sakiau, kad šūdas, o ir mano avatare ne tik Šustauskas, bet ir katiniukas yra.
    tai tau šūdas, tavo asmenine, subjektyvia ir siaura nuomone, kuri neatspindi viso miesto nuomonės.

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied
    Parašė Austras Rodyti pranešimą
    AšNeRobotas ir yra Šustauskas.
    Taip

Komentuoti:

• Austras
    replied
    O ir šiaip labai keista girdėt priekaištus iš žmogaus, kurio avataro fotkė Šustauskas.
    AšNeRobotas ir yra Šustauskas.

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied

ane...daug tokių kaip tu nevaikščiojo...tik vis stovėdavo pirmam aukšte priešais vitrinas. Ir kaip sakiau, jeigu tau nepatinka, tai nereikia, kad visiems nepatinka...O ir šiaip labai keista girdėt priekaištus iš žmogaus, kurio avataro fotkė Šustauskas.
    Aš nesakiau, kad visiem nepatinka, aš sakiau, kad šūdas, o ir mano avatare ne tik Šustauskas, bet ir katiniukas yra.

Komentuoti:

• Raelis
    replied
    Nevaikščiojau, o jeigu ir būčiau vaikščiojęs tai dėl to, kad ten buvo parduotuvės, o ne dėl pastato architektūros.

Vadink jeigu nepatinka.

Tai kad tas Merkurijus atrodė kaip koks belangis kalėjimas, nelabai ką turi bendro su ideologija.
    ane...daug tokių kaip tu nevaikščiojo...tik vis stovėdavo pirmam aukšte priešais vitrinas. Ir kaip sakiau, jeigu tau nepatinka, tai nereikia, kad visiems nepatinka...O ir šiaip labai keista girdėt priekaištus iš žmogaus, kurio avataro fotkė Šustauskas.

Komentuoti:

• TrippleA
    replied
    Parašė Taiga Rodyti pranešimą

Tai viskas ok, niekas ir nesako, kad tai buvo ypatingas pastatas tarptautiniu mastu - jei būtų toks, tai nebūtų griovę. Bet tai tikrai buvo Kauno landmark'as ir jį TIKRAI būtų buvę įmanoma pritaikyti šiandienos poreikiams. Jei būtų noras - fantazijos atsirastų.

Dėl subjektyvios nuomonės kur tai gražu, o kur ne - tai aišku yra subjektyvu ir ginčytis beprasmiška, bet man ta suformuota pseudo-aikštė tikrai buvo miela ir labai gaila, kad tokios erdvės realiai neliks.
    Ju nelabai pritaiskysi, ns pritaikant is esmes reiketu iki karkaso valyt viska ir tada per nauja daryt, kaip padaryta su VCUP Vilniuj. Bet ir VCUP problema ta, kad pastatas nera labai patogus funkcionalus, tai Merkurijaus atveju griovimas ir naujo statymas yra visai gera iseitis.

Komentuoti:

• Taiga
    replied

Pats pastatas architektūriškai nebuvo kažkoks brutalizmo šedevras. Kalbant apie belangį kalėjimą tai yra dar ir funkcinis dalykas, ne tik estetinis. Nieks ten neinvestuotų pinigų į tamsų distopinį ofisų pastatą ar supermarketą.

Subjektyvia nuomone, brutalizmas yra monumentalus ir jeigu kai kur ir atrodo įdomiai tai nebent stovintis kažkur atskirai nuo visko aplinkui ir tiktai ne perimetrinėj gatvėj bei namais šlaitiniais stogais.
    Tai viskas ok, niekas ir nesako, kad tai buvo ypatingas pastatas tarptautiniu mastu - jei būtų toks, tai nebūtų griovę. Bet tai tikrai buvo Kauno landmark'as ir jį TIKRAI būtų buvę įmanoma pritaikyti šiandienos poreikiams. Jei būtų noras - fantazijos atsirastų.

Dėl subjektyvios nuomonės kur tai gražu, o kur ne - tai aišku yra subjektyvu ir ginčytis beprasmiška, bet man ta suformuota pseudo-aikštė tikrai buvo miela ir labai gaila, kad tokios erdvės realiai neliks.

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied
    Parašė Taiga Rodyti pranešimą

Kas juokingiausia, tai kad aš šitą pilnai suprantu ir galiu priimti, nes brutalizmas iš esmės yra stilius kurį arba myli arba nekenti.
    Pats pastatas architektūriškai nebuvo kažkoks brutalizmo šedevras. Kalbant apie belangį kalėjimą tai yra dar ir funkcinis dalykas, ne tik estetinis. Nieks ten neinvestuotų pinigų į tamsų distopinį ofisų pastatą ar supermarketą.

Subjektyvia nuomone, brutalizmas yra monumentalus ir jeigu kai kur ir atrodo įdomiai tai nebent stovintis kažkur atskirai nuo visko aplinkui ir tiktai ne perimetrinėj gatvėj bei namais šlaitiniais stogais.

Komentuoti:

• Taiga
    replied
    Tai kad tas Merkurijus atrodė kaip koks belangis kalėjimas, nelabai ką turi bendro su ideologija.
    Kas juokingiausia, tai kad aš šitą pilnai suprantu ir galiu priimti, nes brutalizmas iš esmės yra stilius kurį arba myli arba nekenti.

Komentuoti:

Working...
X