/\ Sveiki. oho kokia diskusija, dėl dėmių ant objektyvo  Jeigu kalbama apie šią nuotrauką ir lyg šydą prie atramos Nr.3, tada galiu atsakingai pareikšti, kad kaltas mano šuo, kuris palaižė objektyvą ir aš gerai jo nenuvaliau.
 Jeigu kalbama apie šią nuotrauką ir lyg šydą prie atramos Nr.3, tada galiu atsakingai pareikšti, kad kaltas mano šuo, kuris palaižė objektyvą ir aš gerai jo nenuvaliau.  

Atsiprašau už offtopic'ą ir baigiam diskusiją nuotraukų atžvilgiu, nes jos skirtos atliekamiems darbams pateikti, o ne nuotraukų kokybei aptarti.
					 Jeigu kalbama apie šią nuotrauką ir lyg šydą prie atramos Nr.3, tada galiu atsakingai pareikšti, kad kaltas mano šuo, kuris palaižė objektyvą ir aš gerai jo nenuvaliau.

Atsiprašau už offtopic'ą ir baigiam diskusiją nuotraukų atžvilgiu, nes jos skirtos atliekamiems darbams pateikti, o ne nuotraukų kokybei aptarti.

darbai juda i prieki
 darbai juda i prieki

na kaip matau darbai juda , bet labai jau letai
 na kaip matau darbai juda , bet labai jau letai  

Comment