Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujas biurų bei būstų kvartalas Jonavos g. 62
Collapse
X
-
Tai bet koks šiuolaiknis šlamštas bus geriau nei 1990tųjų sandėlio tipo krautuvė.Parašė CloudmakerLT Rodyti pranešimąNesvarstant apie stiklų technines ir optines savybes, tai bet kas geriau už dabartinį "Senukų" užstatymą.
Toks beprasmiškas pasakymas, kuris lyg sakytų, kad tinka netgi ir šlamštas, nes vis tiek geriau nei buvo?
Juk reikia lyginti su esamų kitų naujų projektų kokybe, o ne su kas ten buvo.
- 2 patinka
Comment
-
Kad šiuo atveju nei vienas iš pasiūlytų variantų nebuvo šlamštasParašė Gator Rodyti pranešimą
Tai bet koks šiuolaiknis šlamštas bus geriau nei 1990tųjų sandėlio tipo krautuvė.
Toks beprasmiškas pasakymas, kuris lyg sakytų, kad tinka netgi ir šlamštas, nes vis tiek geriau nei buvo?
Juk reikia lyginti su esamų kitų naujų projektų kokybe, o ne su kas ten buvo.
- 1 patinka
Comment
-
Kurioj vietoj tu supratak, kad aš teigiu taip?Parašė CloudmakerLT Rodyti pranešimą
Kad šiuo atveju nei vienas iš pasiūlytų variantų nebuvo šlamštas
Aš sakiau net jeigu šlamštas būtų pasiūlytas, jis būtų geresnis nei esama situacija, nes nelabai įmanoma suprojektuoti ar pastatyti dabar blogiau nei 9tųjų sandėlio tipo krautuvė.
Tad teiginys - bus geriau nei dabar yra visiškai bereikšmis ir neturėtų būti nei menkiausias vertinimo kriterijus.
Comment
-
Tai ten ir bus ne vien ofisaiParašė stasaitis Rodyti pranešimąNorėtųsi ir įmaišytos gyvenamosios paskirties, nes dabar auga ne darbo metu mirštantis biurų rajonas.
- 2 patinka
Comment
-
Ačiū už semantikos pamokąParašė Gator Rodyti pranešimą
Kurioj vietoj tu supratak, kad aš teigiu taip?
Aš sakiau net jeigu šlamštas būtų pasiūlytas, jis būtų geresnis nei esama situacija, nes nelabai įmanoma suprojektuoti ar pastatyti dabar blogiau nei 9tųjų sandėlio tipo krautuvė.
Tad teiginys - bus geriau nei dabar yra visiškai bereikšmis ir neturėtų būti nei menkiausias vertinimo kriterijus.
Gerai išdėstei savo nuomonę apie vertinimo kriterijų vertę. O ir kokybės siekiui pritariu. Kartu pasitikiu, jog bet kokio šudo tokio dydžio užstatymui ir šiaip tiesiog nebūtų galimybės atsirasti, ką ir rodo pateikti vertinti projektai
Comment
-
Čia ne semantika.Parašė CloudmakerLT Rodyti pranešimą
Ačiū už semantikos pamoką
Gerai išdėstei savo nuomonę apie vertinimo kriterijų vertę. O ir kokybės siekiui pritariu. Kartu pasitikiu, jog bet kokio šudo tokio dydžio užstatymui ir šiaip tiesiog nebūtų galimybės atsirasti, ką ir rodo pateikti vertinti projektai 
Tavo pranešimas interpretuotinas, kad nesvarbu kaip bus, svarbu, kad bus geriau nei buvo.
Su tuo kategoriškai nesutikau. Nes jei buvo tarkim 2/10 tai nei man nei turbūt niekam netinka nei 3/10, nei 5/10, nors tai ir būtų ženkliai geriau nei buvo.
Jei ne taip tavo pranešimas turėjo būti interpretuotas, malonu jei pataisysi.
Comment
-
Na jei bandai atskleisti frazės ar sakinio turinį ar esmę, tai kaip tai ne semantika.
Manau, jog pakankamai detalizavau, kad pasitikiu architektais ir užsakovais, jog tokioje teritorijoje nebus ekstra prasto projekto. Maniau, jog čia "common sense", bet, panašu, jog ne taip ir "common". Visada norisi 10/10, bet laikausi nuomonės, jog ir 7/10 būtų priimtina vertinant visą ilgalaikį Kauno sociokultūrinį ir evoliucinį paveikslą
- 2 patinka
Comment
-
Geras pastebėjimas
Menkos čia pastangos. Bet bandau suprasti tikrąją psichologinę kudakavimo prigimtį ir leisti dėmesio bent taip sulaukti.
Grįžtant prie projekto - man kiti ramesnio užstatymo projektai net geriau atrodo, nei pagrindinis laureatas. Ypatingai modernių tūrių pastatas gali keistai atrodyti to sovietinio Elstilos pastato ir River Mall (ex Prismos) dežutės kontekste. Net ir lyginant su River Hall ar Doku šitas gan išsiskirtų.Paskutinis taisė CloudmakerLT; Šiandien, 15:33.
Comment
-
Aš jau pirmame atsakyme tau atsakiau (ir sekančiame dar kartą pakartojau kai nesupratai) kad aš niekur neteigiu ir net nesitikiu, kad bent yra galimybė, kad čia bus ekstra prastas projektas.Parašė CloudmakerLT Rodyti pranešimąNa jei bandai atskleisti frazės ar sakinio turinį ar esmę, tai kaip tai ne semantika.
Manau, jog pakankamai detalizavau, kad pasitikiu architektais ir užsakovais, jog tokioje teritorijoje nebus ekstra prasto projekto. Maniau, jog čia "common sense", bet, panašu, jog ne taip ir "common". Visada norisi 10/10, bet laikausi nuomonės, jog ir 7/10 būtų priimtina vertinant visą ilgalaikį Kauno sociokultūrinį ir evoliucinį paveikslą
Kadangi tu to iki šiol nesupratai, akivaizdu, kad nesupratai ir iš to išplaukiančios minties ir drabstaisi visokiomis semantikomis, kurios yra ne į temą.
Aš sakiau, kad net teoriškai jei tai ir būtų ekstra prastas projektas, jis vis tiek būtų geresnis nei esama situacija.
Todėl ir klausiau - kodėl tu įvardinai faktą, kad "bus geriau nei dabar" lyg kažkokį pasiekimą ar svarbų dalyką, kuris neva turėjo paneigti diskusijas dėl tų stiklų rėmų (tavo mintis gavisi - nesvarbu ar atrodys rėmai taip gerai, ar blogiau, nes visi tiek bus geriau nei dabar).
Tai pagal tokį teiginį tada nereikia apie jokį šio projekto gerumą at blogumą kalbėti, nes vis tiek bus geriau nei dabar.
Jei perskaityti šitą pranešimą 3 kartus ir ramiai sudėliosi mintis, tikrai pagaliau suprasi kas turėjo būti aišku po mano pirmo atsakymo tau.Paskutinis taisė Gator; Šiandien, 17:48.
Comment
-
Gerai, bandom ir tamstą atvesti į sveiką protą.Parašė Tomas Rodyti pranešimąNežinau, kam tiek stengiesi atrašinėti į tą Gator kudakavimą.
Įsivaizduok, kad dabar pristatomas Britanikos atnaujinimo konkursas ir jo darbai.
Chebra diskutuoja apie juos ir vertina, kažkas paklausia - ar tikrai išeis padaryti tokį sprendimą kaip parodyta vizualizacijoje.
Ir kažkas išlenda su teiginiu: nesvarbu gausis tas sprendimas, ar nesigaus, vis tiek bus geriau nei esama situacija Britanikoje dabar.
Tau tikrai nesuprantama ant kiek absurdiškas, nesąmoningas ir bereikšmis toks teiginys būtų diskusijos kontekste?
Comment
-
Va čia tai pastangosParašė Gator Rodyti pranešimą
Aš jau pirmame atsakyme tau atsakiau (ir sekančiame dar kartą pakartojau kai nesupratai) kad aš niekur neteigiu ir net nesitikiu, kad bent yra galimybė, kad čia bus ekstra prastas projektas.
Kadangi tu to iki šiol nesupratai, akivaizdu, kad nesupratai ir iš to išplaukiančios minties ir drabstaisi visokiomis semantikomis, kurios yra ne į temą.
Aš sakiau, kad net teoriškai jei tai ir būtų ekstra prastas projektas, jis vis tiek būtų geresnis nei esama situacija.
Todėl ir klausiau - kodėl tu įvardinai faktą, kad "bus geriau nei dabar" lyg kažkokį pasiekimą ar svarbų dalyką, kuris neva turėjo paneigti diskusijas dėl tų stiklų rėmų (tavo mintis gavisi - nesvarbu ar atrodys rėmai taip gerai, ar blogiau, nes visi tiek bus geriau nei dabar).
Tai pagal tokį teiginį tada nereikia apie jokį šio projekto gerumą at blogumą kalbėti, nes vis tiek bus geriau nei dabar.
Jei perskaityti šitą pranešimą 3 kartus ir ramiai sudėliosi mintis, tikrai pagaliau suprasi kas turėjo būti aišku po mano pirmo atsakymo tau.
Gator, aš gal taip skaudžiai neimu žodžiu
atleisk, suprantu, kad gali būti jautru.
Tavo nuomonė stipri ir tebūnie ji tavo, aš irgi lieku prie savosios, kurią detalizavau net per keletą atsakymų
Comment
Pritariu. Kiti projektai tikrai nenusileidžia.
Comment