Buvau šiandien parodoje , ir mačiau vizualizacijas kažkokių kotedžų - individualių namų rajonėlio Debesų gatvėje. Tik nelabai dabar randu internete to projekto
As ir buvau parodoj, galvojau, kad debesu gatvej kazka statys..
Ten pasirodo tas debesu 36 yra tos 'firmos' koordinates (taip jau man pasake kazkokia blonde)
Tai galėčiau pasakyt kad keistokai ten tie kotedžai aprašyti
Beje šiandien pamačiau dar vieną daugiabutį naują, netoli Kalniečių vidurinės. Jis jau kelis aukštus iškilęs bet nieko taip ir negirdėjau apie tokį
kol kas 4, o kaip ten toliau bus tai neaisku. aplinkui nemaciau jokiu iskabu su projekto foto
siaip ten aplinka tokia, kad as neisivaizduoju kaip zmonems gyvent reikes. praktiskai is visu pusiu shiukslynai. ok, prie pat namo sutvarkys viska, taciau kas ten stovi uz kokiu 20 metru tai net klaiku ziuret
smagu savo butą turėt... nzn kaip ten butai bet atrodo neblogai, man žiauriai patinka butai per 2 aukštus... beveik kaip nuosavas namas... o su mašinom nebus ten problemų? yra kokia aikštelė kieme?
Mes irgi ziurejom ten buta, bet kas atbaide tai kiemo nebuvimas, automobiliai tikrai ten netilps, be to jie aiksteles kazkaip idomiai kvadratiniais metrais o ne vienetais parduoda. Kas dar nepatiko - koridorius per visa auksta, kuriame tikrai kas nors sugebes prirukyti..
Comment