Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Daugiabučių namų statyba
Collapse
X
-
"Varpo apartamentai" Varpo gatvėje Nr.22. Dar vienas juodulys. Nors... statytojas apie savo namą sako "Pastatas bus dailus, jo išorė bus dengta ilgaamžėmis klinkerio plytelėmis."
Gal diena niūri papuolė, gal akis ne taip pažiūrėjo, bet mano foto tokios...
Sandėliukai kieme. Vadinasi, namas be rūsio. O kur bulves laikyti?..
Kadangi niekaip nepavyko rasti galimybės nufotografuoti namo iš balkoninės pusės, dedu statytojų fotkę. Gal labai nesupyks?..
Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
Gal diena niūri papuolė, gal akis ne taip pažiūrėjo, bet mano foto tokios...
Tinka ir Lietuvai...
- 3 patinka
Comment
-
Ačiū skyrma. Bet ir toliau Kaune ( beje, turbūt ir Lietuvoje ) atrandu tik pilkus ir juodus pastatus. Va, šiandien keliavau sau Algirdo gatve, krypt žvilgsnis kairėn - ogi kažkoks naujas juodulys kyšo. Aš tapu tapu aplink, link jo, akurat, naujas juodulys jau stovi, saulė žaidžia jo languose. Šitiek po Kauną maldamasis net nesuuodžiau, kad čia kažkas gali išdygti.
Tvirtovės al. 83. Pirma nuotrauka ne mano, kad geriau užuostumėt kur tai yra...
Keliauju per Lietuvą
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Konradas Rodyti pranešimą
Reikia palaukti iki pilno išpildymo, bus galima geriau įvertinti. (šaltinis: https://www.algirdonamai.lt/galerija/)
- 1 patinka
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
WTF? Su vienos dalies stiklo fasadu ant balkonų? Matyt, padarė tokį renderį, kad geriau atrodytų pirkėjams, o bus stiklinės atitvaros iki pusės (?)
Comment
-
#2450 poste rašiau apie pastato, Petrašiūnuose, Betonuotojų g. 4, keitimo iš mokslo paskirties į gyvenamąją rekonstrukciją. Per gerą pusmetį eiga pasistūmėjo, bet galas dar kažkur... ( gal netoliese, o gal...? )
Aplinka sodinama gan dideliais medžiais, pro šalį einant labiausiai man NEpatiko sodininkų bendravimo kalba ( "Želda" ) - visi bachūrai keikėsi taip ryškiai, kad, mano manymu tie medžiai iš baimės turėtų nudžiūti.
Keliauju per Lietuvą
- 4 patinka
Comment
-
Parašė evil Rodyti pranešimąIr vėl pilkas nors ir joks paveldas neribojo
- 1 patinka
Comment
Comment