/\ vadinasi viskas ten tvarkoje?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątai kad nurinkti jau kuris laikas pastoliai, man regis tik stogą tvarkė, deja...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąAtvaizdas
Senai neprisiruosiau ikelt Tiem, kuriem nepatiko laisves alejos "rekonstrukcija" idomu kaip patiks, tai, ka KTU daro su savo senuku
O ten tai taip, ruosiamos auditorijos. Nes siame pastate taip pat yra ir "šilumos ir atomo energetikos katedra", o ne vien socialiniai mokslai.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątai kad nurinkti jau kuris laikas pastoliai, man regis tik stogą tvarkė, deja...
Gimnazija iš ES fondų gavo bene 3,5 mln lt.
Ankstyvą pavasarį tvarkant stogą, lietus užpylė trečią aukštą, ten nevyko pamokos ir t.t. Buvau užėjęs į vidų - darbininkai visuose aukštuose dirba. Panašu, kad ne kosmetinis remontas
Comment
-
Atnaujintas Sporto dispanseris centre
Atnaujinta Kauno kolegijos Justino Vienožinskio menų fakulteto Dizaino katedra Žaliaklanyje
abu pastatai sutvarkyti, neišdarkyti, atrodantys gražiai ir nuosaikiaiPaskutinis taisė Skrandis; 2011.07.29, 09:28.
Comment
-
Parašė Zilvis_1 Rodyti pranešimąnežinau kokį čia blogį įžvelgei, bet kaip tu gali lyginti laisvės al. su paprasčiausiu kiemu.
O ten tai taip, ruosiamos auditorijos. Nes siame pastate taip pat yra ir "šilumos ir atomo energetikos katedra", o ne vien socialiniai mokslai.
Na, blogi izvelgiu nebent viena - baisus
Comment
-
Parašė aDamned Rodyti pranešimąPora gandų:
Gimnazija iš ES fondų gavo bene 3,5 mln lt.
Ankstyvą pavasarį tvarkant stogą, lietus užpylė trečią aukštą, ten nevyko pamokos ir t.t. Buvau užėjęs į vidų - darbininkai visuose aukštuose dirba. Panašu, kad ne kosmetinis remontas
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąAtvaizdas
Senai neprisiruosiau ikelt Tiem, kuriem nepatiko laisves alejos "rekonstrukcija" idomu kaip patiks, tai, ka KTU daro su savo senuku
čia ne ta vieta, kur reikėtų ieškoti sliekų
Comment
-
Parašė Auwris Rodyti pranešimąTen ne Kauno Antano Martinaičio dailės mokykla , o Kauno kolegijos Justino Vienožinskio menų fakulteto Dizaino katedra
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimą/\ Kokios šios vietos koordinatės?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKas cia isikurs?
Ir man kažkodėl atrodo, kad po kurio laiko jie nusipirks ir sudegusi kluoną šalimais ir kažką įkurs (nes jis skaitosi kaip paveldo saugomas).,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
Comment