Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"SBA" gyvenamasis ir verslo rajonas H. Ir O. Minkovskių g.
Collapse
X
-
Tikėkimės tai tik pradžia dar didesnės pertvarkos Minkovskių gatvėje bei aplink ją esančių teritorijųParašė Trimitas Rodyti pranešimą"Nemunaičiuose" montuojami kranai.
- 8 patinka
Komentuoti:
-
O man "darnios ir harmoningos" tai skamba panašiai kaip "sviestas sviestuotas"
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Na tikėkimės, kad "SBA" nepasišlemėkins po Vienybės aikštės rekonstrukcijos ir pratęs savo kaip kompanijos, kuri asocijuojasi su kokybe įvaizdį.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
mano nuomone, pasirinko patį prasčiausią variantą iš tų 3 finalininkų. tie patys Minkovskiai geriau skamba. bet dzin, svarbu architektūra bus gera.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Nereikia žiūrėti taip toli į praeitį. Aš turiu omeny dabartį ir Europą. Pavyzdžiui vien Lenkijoje yra 10 miestų didesnių už Kauną. Lietuvoje - taip, Kaunas yra ''didmiestis''.Parašė Gator Rodyti pranešimą
Žiūrime Lietuvos kontekste, kuriame yra 5 didmiesčiai.
Carinės Rusijos kontekste buvo provincija.
Komentuoti:
-
Jei išpildymas bus, kaip Vienybės aikštės ar bent Doko, tai dėl manęs, nors ir Pimpiškės gali vadintis. Prie pavadinimų kažkaip lengviau priprantama, nei randų ant miesto veido.
- 9 patinka
Komentuoti:
-
Man pavadinimas ok, balsavau uz Upius. Visokie pseudo angliski kaip Nemunas Town skamba provincialiai, o neva modernus ten koks Nem05 tai kaip vardiniai numeriai ant X6.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Lyginti reikia su NT projektų pavadinimais, o ne mikrorajonų pavadibinais.Parašė liutass Rodyti pranešimąPavadinimas visai normalus. palyginkite su kokiu nors "Zverynas", "Eiguliai", "Karkazai" ir panasiai
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Pavadinimas visai normalus. palyginkite su kokiu nors "Zverynas", "Eiguliai", "Karkazai" ir panasiai
Komentuoti:
-
Žiūrime Lietuvos kontekste, kuriame yra 5 didmiesčiai.Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąTiek ''Nemunaičiai'', tiek ''Nemupiai'' nėra nei per ilgi, nei provinciniai pavadinimai. Tiesa, Kaunas nėra didmiestis, o gal netgi labiau provincija, žiūrint kokiam kontekste žiūrėsime
Carinės Rusijos kontekste buvo provincija.
Komentuoti:
-
O koks būtų provincinis pavadinimas? Man tai labiausiai visokie 'Lietuvaičiai' su tuo asocijuojasi. Lietuvos kontekste didmiestis, tai ir yra svarbu, nes užsieniečiai nelabai ką supranta ir nesvarbu jiems.Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąTiek ''Nemunaičiai'', tiek ''Nemupiai'' nėra nei per ilgi, nei provinciniai pavadinimai. Tiesa, Kaunas nėra didmiestis, o gal netgi labiau provincija, žiūrint kokiam kontekste žiūrėsime
Komentuoti:
-
Tiek ''Nemunaičiai'', tiek ''Nemupiai'' nėra nei per ilgi, nei provinciniai pavadinimai. Tiesa, Kaunas nėra didmiestis, o gal netgi labiau provincija, žiūrint kokiam kontekste žiūrėsimeParašė bimbam Rodyti pranešimą
Aš nesiūlau kažkokio "newtown'o" arba "workland'o" (laisvės al. toks yra). Tiesiog manau, kad toks ilgas, nepatogus, provincinis pavadinimas netinka didmiesčio naujam rajonui. Manau Nemupiai buvo labai paprastas ir modernus. Aš visiškai už Lietuviškus pavadinimus.
Komentuoti:

Komentuoti: