Tiesiog tokioj vietoj, žmonės įsibaizduoja, kad parkingas turi būti nemokama prigimtinė teisė, tai ir rizikuoja statydami pakampėse po ženklais, “ant avarinio” ir t.t.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno klinikų projektai
Collapse
X
-
Parašė ernissss Rodyti pranešimąTokios problemos nesunkiai sprendžiasi evakuatoriais
Comment
-
Parašė Simex72 Rodyti pranešimą
Tai būtų sudarant baisius kamščius kai kuriose gatvėse, kurios aplink Klinikas siauros, kai kur padarytas tik vienakryptis eismas. e-policija į paskutinį mano reportą visai nesureagavo. Bent jau aš jokios žinios iš jų negavau, nors pridaviau labai naglai įvažą užstačiusį vairuotoją.
Comment
-
Vaikštant po Kauno klinikų teritoriją susidaro keistas jausmas.
Tai labai didelė teritorija, kurioje per paskutinius 15 metų vyko labai daug pastatų atnaujinimo ir naujų pastatų statybos projektų.
Liūdniausia, kad visi šie projektai daryti kaip atskiri projektai, žiūrint į kiekvieną pastatą atskirai. Teritorijoje nėra jokios aiškios architektūrinės idėjos ar logikos, vienas pastatas rudas kitas geltonas, vienas baltas kitas stiklinis o dar šalia su klinkerio apdaila. Jokio vientisumo, bendros idėjos ir t.t. Urbanistiškai ir architektūriškai mano nuomone tia yra labai stipriai išdarkyta teritorija, kuri patekusi į tinkamas rankas galėjo virsti ne tik ligoninės pastatų teritorija bet ir gražia urbanistine bei architektūriškai išpildyta teritorija.
- 9 patinka
Comment
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimąVaikštant po Kauno klinikų teritoriją susidaro keistas jausmas.
Tai labai didelė teritorija, kurioje per paskutinius 15 metų vyko labai daug pastatų atnaujinimo ir naujų pastatų statybos projektų.
Liūdniausia, kad visi šie projektai daryti kaip atskiri projektai, žiūrint į kiekvieną pastatą atskirai. Teritorijoje nėra jokios aiškios architektūrinės idėjos ar logikos, vienas pastatas rudas kitas geltonas, vienas baltas kitas stiklinis o dar šalia su klinkerio apdaila. Jokio vientisumo, bendros idėjos ir t.t. Urbanistiškai ir architektūriškai mano nuomone tia yra labai stipriai išdarkyta teritorija, kuri patekusi į tinkamas rankas galėjo virsti ne tik ligoninės pastatų teritorija bet ir gražia urbanistine bei architektūriškai išpildyta teritorija.
Comment
Comment