Karaliaus Mindaugo 50, berods.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgirio arena"
Collapse
X
-
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...enas_in_Europe
Graziai ziurisi Zalgirio arenos "capacity" Europos in door arenu kontekste:
Žalgiris Arena 17,442 2011 Kaunas Lithuania
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąPagal detalų sklypas yra Karaliaus Mindaugo prospekte, numerio neatsimenu.
„Žalgirio“ arenos kontaktai
Adresas: Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas
o Donelaicio 60 yra Zalgirio krepsinio klubo bustine +UBIG
Comment
-
Kazkaip ne toje vietoje pagal skaicius...Parašė Hanza Rodyti pranešimąhttp://en.wikipedia.org/wiki/List_of...enas_in_Europe
Graziai ziurisi Zalgirio arenos "capacity" Europos in door arenu kontekste:
Žalgiris Arena 17,442 2011 Kaunas Lithuania
Comment
-
Reik paspaust mygtuką, kad rūšiuotų.Parašė Gator Rodyti pranešimąKazkaip ne toje vietoje pagal skaicius...
Bet man kažkaip kontraversiškai čia tie skaičiai atrodo, juk į įvairius renginius skirtinga talpa, o čia neaišku apie kokius renginius kalbama.
Comment
-
Vienaip ar kitaip esam tarp Europos grandu, o panaudotu technologiju prasme turbut ir i pirmaji penketuka patektume.Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąReik paspaust mygtuką, kad rūšiuotų.
Bet man kažkaip kontraversiškai čia tie skaičiai atrodo, juk į įvairius renginius skirtinga talpa, o čia neaišku apie kokius renginius kalbama.
Atvaizdas
Man butu labai idomu palygini techninius parametrus su labiausiai uzimta Londono O2 arena.
Comment
-
Tokiu atveju dažniausiai yra dedama maksimali talpa. Europoje esame devinti, o pasaulyje šiaip ne taip įsipaišome į šimtuką, tryse su 17.500 užimdami 99-asias vietasParašė Čikupakas Rodyti pranešimąReik paspaust mygtuką, kad rūšiuotų.
Atvaizdas
Comment
-
Bet keista kodel atsidarius puslapi ir nepaspaudus rusiuoti visos arenos jau buvo surusiuotos pagal talpa isskyrus ZalgirioParašė Čikupakas Rodyti pranešimąReik paspaust mygtuką, kad rūšiuotų.
Atvaizdas

Cia dar keisciau, kaip Europa atsilieka... 9 pagal dydi arena Europoje yra vos 99 vietoj pasaulyje. Stebinantis dalykas labai.Parašė Magician Rodyti pranešimąTokiu atveju dažniausiai yra dedama maksimali talpa. Europoje esame devinti, o pasaulyje šiaip ne taip įsipaišome į šimtuką, tryse su 17.500 užimdami 99-asias vietas
Comment
-
Krepšinis (Kaip ir ledo ritulys ar kitos sporto šakos, kurioms reikia uždarų arenų) Europoje nepopuliarus, todėl ir arenų didelių niekas nestato, o mes pasistatę daugiau mažiau mums normalaus dydžio areną patenkam tarp didžiausių.Parašė Gator Rodyti pranešimąCia dar keisciau, kaip Europa atsilieka... 9 pagal dydi arena Europoje yra vos 99 vietoj pasaulyje. Stebinantis dalykas labai.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Kiekvienas save gerbiantis US koledžas turi areną. Lygiai kaip ir NBA, WNBA ar NHL klubai (na, kartais dalinasi...). Be to, koncertiniai turai rengiami dažniausiai arenose, o Europoje - stadionuose, kad Amerikos žvaigždžių Europos turai atsipirktų. Taigi, yra ir reikalas jas statyti. Be to, pažiūrėk, kokia Europa atsilikusi stadionų atžvilgiuParašė Gator Rodyti pranešimąCia dar keisciau, kaip Europa atsilieka... 9 pagal dydi arena Europoje yra vos 99 vietoj pasaulyje. Stebinantis dalykas labai.
.
Paskutinis taisė Magician; 2011.08.23, 19:40.
Comment
-
Atmeskit vien JAV arenas, kurios ir sudaro didžiausią arenų dalį pasaulio arenų 100 - tuke. Plius, kiek mačiau Pietų bei Lotynų Amerikos, Azijos šalys yra daug pasistatę arenų - koliziejų, čia nuo senų laikų jie užsilikę. Atsilikę visomis prasmėmis. Nepalyginsi su moderniausiom Europos arenom.
Comment
-
Nu as cia kaip ir nukrypima, bet tiksliau tariant nzn kas cia daugiau nukrypsta nuo temos. Katik parlekiau namo, buvau prie arenos su dviraciu. Ir tik dabar pastebejau, kad ta stikline/apsaugine tvorele yra ne visur. Labai keista paliko, kad (tarkim nuo akropolio garazo ziureint) abu krastai uzdengti stikline tvorele, o is priekio tik aliuminio tinklu, hmmm keista . . . galvojau, kad visa sita tvorele bus stikline.
Comment
-
Praeitą naktį man tas pats klausimas kilo. Nuo abiejų naujų tiltų tik pasigrožėjau vaizdais ir pėdinau atgal :/ Nors dieną, mačiau, buvo žmoniųParašė Mjso Rodyti pranešimąĮdomu kodėl apsauga neleidžia nueit prie arenos, jei ji jau atidaryta? Kas per briedas?
Comment
-
busParašė Hanza Rodyti pranešimąIdomu, ar Z arenos puslapis tures sales virtualaus turo funkcija?
Siauliu bei Siemens arenos savo tinklalapiuose sia praktika taiko. Patogu renkantis bilietus.
Comment
-
http://www.eurobasket2011.com/en/coi...leMode_on.html
Dar siek tiek graziu zodziu ivykusiam arenos atidarymui...
Manau prigis si legenda 17 000...
Comment
Comment