Parašė Aiwa

Rodyti pranešimą

O mielas(miela) Aiwa, jei nepavyko perskaityti to, ką turėjau omenyje, tai pakartoju. Kadangi FIBA draudžia pakartojimus, todėl arenoje matyti pakartojimų negalima. Kadangi negalima matyti pakartojimų, dingsta vienas naujų arenų pliusų - vaizdo kubai. Kadangi vaizdo kubai nebėra naudingi, turi būti kiti argumentai tam, kad eitumėm į arenas. Man tai yra atmosfera - žiūrėjimas drauge. Ir tam smagiausia būna, kai jautiesi minioje žmonių. Ž arena šiuo atveju yra bene prasčiausia iš naujų arenų, kuriose esu buvęs.

Netaip matyt tada buvau tave supratęs (gal). Arena atrodo suspaustesnė nei siemens, bet čia tik labai teigiamą dalyką įžvelgiu. Juk specialiai Miliūnas taip ir projektavo, kad žiūrovai būtų kuo arčiau aikštės. Bet juk pripažink (jei lyginant su Siemens, nes kitokio dalyko LT lyginimui papraščiausiai nėra) arena tik vizualiai atrodo suspaustesnė, kai patogumo, komforto, bei koridorių ir t.t. erdvumo atžvilgiu gerokai lenkia Siemensą
 Netaip matyt tada buvau tave supratęs (gal). Arena atrodo suspaustesnė nei siemens, bet čia tik labai teigiamą dalyką įžvelgiu. Juk specialiai Miliūnas taip ir projektavo, kad žiūrovai būtų kuo arčiau aikštės. Bet juk pripažink (jei lyginant su Siemens, nes kitokio dalyko LT lyginimui papraščiausiai nėra) arena tik vizualiai atrodo suspaustesnė, kai patogumo, komforto, bei koridorių ir t.t. erdvumo atžvilgiu gerokai lenkia Siemensą 
Comment