Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

''Žalgirio'' arena (2010-2011m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė GTRooTube Rodyti pranešimą
    Man tai atrodo, kad tas toks prastas vaizdas yra todėl, kad Vėtrūna atsisakė, to itin prabangaus tinklo, kuris ten daug milijonų kainavo, tai va pastatė taip kaip ir turėjo tik ant viršaus dar turėjo tas prabangus tinklas dėtis. O tas šiaip visas reikalas su tinklu juk vistiek turi būti, nes laiptai juk atviri, vien dėl saugumo reikalavimų reikės kažką dėti, kad paprasčiausiai žmonės neiškristų.
    Prieš metus:

    Netrukus turės būti pradėtas montuoti statomos Kauno arenos fasadas, jį architektas Eugenijus Miliūnas nutarė iš esmės pakeisti. Vietoj techniniame projekte nurodyto dekoratyvinio tinklo, numatyta įrengti atviras terasas.
    http://www.zalgiris.lt/LT/arena/naujienos/461/
    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

    Comment


      Parašė Tomas Rodyti pranešimą
      Trumpiau tariant - išlindo chaltūra, nes pirminiame projekte pagal kurį pradėta statyba fasadas buvo ištisinis visu perimetru. Pakoreguotą fasadą su atsiradusiom terasom teko pritaikyt prie jau išbetonuoto karkaso ir perdangų. Na ir gavosi, kad ne visai sueina apdaila.
      O jeigu dar trumpiau tariant - visiskai nieko nesupratai kas buvo kauniecio parasyta, taciau isvadas, kaip nebutu keista, pasidarei tartum suprates reikala.

      Leiski pasiteirauti - ar tave kas nuskriaude, ar siaip nuvyle arenos projektavimo bei statybos periperijos, kad taip tendencingai i vienus vartus vis musi? Neklaidinki zmoniu - gi ir taip tikros info cia neperdaugiausiai (optimistiniu atveju, gal 20% visos temos apimtyje).

      Turiu viltį, kad jau nebebus jokio tinklo.
      Laikyk kumstukus suspaudes tvirtai, gal pasiseks ir tavo lukesciai pasiteisins.
      Paskutinis taisė ernestas; 2011.06.02, 22:37.

      Comment


        Pasivaikščiojau saloje, tai ir keletas foto...







        19 val. ir dar dirba. Tubūt subrangovai



        O kas čia?

        You've got one life! Live it!

        Comment


          Tai žaibolaidis ko gero
          DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

          Comment


            Parašė fredis Rodyti pranešimą
            Pasivaikščiojau saloje, tai ir keletas foto...
            Nuostabios panoramos pirmose nuotraukose! Net Respublika iš toli čia visai gerai atrodo...vaizdą pagerina ir užsidengęs Akropolio garažas. Pamačius viršutiniuose arenos aukštuose sudėtus stiklus pagalvojau, ar visas arenos techninio aukšto perimetras bus dengtas stiklu, o ne tinklu?

            Comment


              Parašė Depeche Rodyti pranešimą
              Tai žaibolaidis ko gero
              Taip pačiai pagalvojau, tik tas juodas rutulys nuteikia kažkam kitam

              Parašė PhantomLord Rodyti pranešimą
              Nuostabios panoramos pirmose nuotraukose! Net Respublika iš toli čia visai gerai atrodo...vaizdą pagerina ir užsidengęs Akropolio garažas. Pamačius viršutiniuose arenos aukštuose sudėtus stiklus pagalvojau, ar visas arenos techninio aukšto perimetras bus dengtas stiklu, o ne tinklu?
              Kaip suprantu miksas, vienur langai, kitur tinklas uždengs paskutintą aukštą.
              You've got one life! Live it!

              Comment


                Būtų gražu jeigu visoj saloj tokias krantines padarytu. O šiaip tai ją būtu galima išnaudoti automobilių aikštelei, kurios stogą taip pat būtu galima apsodinti kaip yra dabar. Dviguba nauda.
                Post in English - fight censorship!

                Comment


                  Gaila, bet vieną "vamzdį" arenos projektuotojai pamiršo - alotiekį . Nuo Volfo ir Engelmano alaus daryklos - tik 1km. Girdėjau, lyg tai Prahos arena tokį "vamzdį" turi. Būtų visad šviežias, tik skaitliuko "ant įvado" reikėtų.

                  Comment


                    Parašė Vakaris Rodyti pranešimą
                    Gaila, bet vieną "vamzdį" arenos projektuotojai pamiršo - alotiekį . Nuo Volfo ir Engelmano alaus daryklos - tik 1km. Girdėjau, lyg tai Prahos arena tokį "vamzdį" turi. Būtų visad šviežias, tik skaitliuko "ant įvado" reikėtų.
                    Manau nuolatos būtų nuotėkis kažkur tarp alaus daryklos ir arenos

                    Comment


                      Kauno arenoj bus pilstomas Kalnapilis.

                      Comment


                        ar aš išprotėjau, ar man arena nuo salos pusės gražiai atrodo?.. va ką reiškia saulutė gražiai šviečianti ir aplinka sužaliavusi pilnai
                        Paskutinis taisė daktaras; 2011.06.04, 10:05.

                        Comment


                          lrytas info:
                          Amerikiečių dainininko Lenny Kravitzo gerbėjų žvilgsniai lapkritį kryps į Kauną. Antrąsyk Lietuvoje viešėsiantis atlikėjas pasirodymą surengs šio miesto arenoje.

                          2008-aisiais pilnutėlėje arenoje Vilniuje dainavęs L.Kravitzas tikisi šį triumfą pakartoti Kaune.

                          Lapkričio 12-ąją „Žalgirio“ arenoje įvyksiantis L.Kravitzo koncertas bus įtrauktas į gastrolių, kuriose atlikėjas pristatys naujutėlį albumą „Black And White America“, maršrutą.

                          47-erių rokeris po Europą ketina gastroliuoti visą rudenį. Numatytas ir jo pasirodymas Rygoje.

                          Koncertų rengėjai užsimena, kad Kaunas šiais metais gali sulaukti dar ne vieno visame pasaulyje garsaus dainininko vizito.

                          Domina Kauno arenos galimybės

                          Paties atlikėjo komandos gabenama visa įgarsinimo ir apšvietimo aparatūra, naujų dainų ir per du karjeros dešimtmečius išgarsėjusių kūrinių programa - L.Kravitzo pasirodymas Lietuvoje atrodys taip pat, kaip Vakarų Europos miestuose.

                          2008-ųjų vasarą atlikėjas koncertavo pilnutėlėje Vilniaus „Siemens“ arenoje, tačiau šiais metais jo koncertui pasirinktas Kaunas. „Nauja arena, kurią reikia išbandyti. Joje telpa daugiau žiūrovų. Be to, Kaunas - geografiškai geroje vietoje esantis miestas, bus arčiau atvažiuoti klaipėdiečiams, kitų miestų gyventojams. Iš Vilniaus į koncertą irgi galima atvažiuoti per valandą.

                          Be to, džiugina palankios arenos suteikiamos sąlygos koncertų rengėjams. Žinau, kad ne tik mes, bet ir kiti kolegos daug ką planuoja Kaune“, - sakė L.Kravitzą į Vilnių ir Rygą pakvietusios agentūros „Medusa Concert“ vadovas Remigijus Knabikas.

                          Bilietai, kuriais bus pradėta prekiauti kitos savaitės viduryje, kainuos nuo 120 iki 200 litų.

                          Talentas - įvairiapusis

                          1989-aisiais albumu „Let Love Rule“ debiutavęs L.Kravitzas - keturių prestižinių JAV muzikos apdovanojimų „Grammy“ apdovanojimų laimėtojas, visus sykius pagerbtas už geriausią roko vokalą.

                          Dainininkas išsiskiria tuo, jog groja daugybe instrumentų ir dažniausiai pats vienas įrašo visą jo albumuose skambančią muziką.

                          L.Kravitzo koncertai - sprogstama energija pasižymintys šou, kuriuose skamba daugybė populiarumą pelnusių dainų, nuo užvedančio roko kūrinio„Are You Gonna Go My Way“ iki lyriškų baladžių „Believe“ ar „It Ain't Over 'Til It's Over“.

                          Dėl pomėgio bohemiškai praėjusio amžiaus septintojo ir aštuntojo dešimtmečių estetikai bei pasirinkto muzikos stiliaus Lenny kartais lyginamas su legendiniu gitaristu Jimi Hendrixu.

                          Būsimame albume „Black And White America“, Lenny tvirtinimu, dominuos fanko ritmai. Plokštelę ketinama išleisti rugpjūčio pabaigoje, prieš prasidedant gastrolėms. „Tai - šis tas kiek neįprasto. Norėjau versti naują puslapį“, - sako dainininkas.

                          Garsėja meilės nuotykiais

                          L.Kravitzo talentas vertinamas ne tik roko, bet ir popmuzikos atlikėjų. Atlikėjas yra kūręs dainas garsioms dainininkėms Madonnai ir Vanessai Paradis, grupės „The Rolling Stones“ vokalistui Mickui Jaggeriui, bendradarbiavęs su Michaelu Jacksonu ir reperiu Jay-Z. Šį mėnesį jis JAV„apšildys“ keturis populiariosios airių grupės U2 koncertus.

                          Ne mažiau, nei pasiekimai muzikoje, L.Kravitzą garsina meilės romanai. Dainininkas turi 22 metų dukterį Zoe, kurios susilaukė su aktore Lisa Bonet.

                          Šios poros santuokai iširus 1993-aisiais, dainininkas pelnė mergišiaus reputaciją - tarp jo mylimųjų buvo minimos dainininkės Kylie Minogue ir Natalie Imbruglia, aktorė Nicole Kidman, modelis Adriana Lima ir daugybė kitų garsių moterų.
                          ką aš ir kalbėjau - jeigu galvos arenos valdytojai su teisinga vieta, Kauno arenoje renginiai suksis kaip turi būti. panašu, kad viskas pildosi

                          Comment


                            manau, kad siemensui arteja sunkus laikai

                            Comment


                              Dažnai seku šią temą, na lyg ir nebuvo įmesta čia Miliūno kalba Gegužės pradžioje. Gal kam bus įdomu.

                              http://youtu.be/INcwTqnsre4

                              Comment


                                Kita savaite kaska galesiu pakomentuoti apie arenos vidaus busima, filmavima, technika, video projektorius ir tai kas susije su televizija. Siandien suzinojau kad dede is siauliu dirba arenoj ir sake kita savaite vel vaziuos. Tai reiks pakamantinet kaip kas kada ) O gal jus turite kokiu klausimu susijusia sia tema tai rasykit bandysiu jo uzklaust. (siaip tiksliai nzn kokioje firmoje jis dyrba, bet kiek zinau tai specialistas (bent jis tikrai geras), nes ju brigada ar firma skaitosi skrido y kazakstana, slovakija montuoti televizijos yrangu ir pultu ir t.t...) Tai va jei kas domina, na kaskoks klausimas tai rasykit as jo paklausiu kai atvaziuos y kauna.

                                Comment


                                  Apsimesk dėdės brigados pagalbiniu ar šiaip kokiu darbininku ir įeik y arenos vidų,nuotraukėlių padarytum

                                  Comment


                                    Aha, teisingai. Su Dedes brigada vaziuok i arena, ir suzinosi daug daugiau informacijos. Ir nuotrauku is vidaus pridarytum. Paklausk dedes, kai jis lankysis arenoje, kad susizinotu apie kuba.

                                    Comment


                                      Šios dienos nuotraukos













                                      Comment


                                        Žiūrint į areną iš skirtingų pozicijų ji atrodo vis kitokia,man patinka ši arenos savybė

                                        Comment


                                          o jau krantine kaip graziai tvarkosi )) diuzgu

                                          Comment

                                          Working...
                                          X