Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

''Žalgirio'' arena (2010-2011m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Maarko Rodyti pranešimą
    šiuo atveju aš išreiškiau ne nuomonę apie areną, o savo pasipiktinimą vienadieniais forumo "nariais" kurie ateina, parašo kokią nors nesamonę ir tuo viskas baigiasi, aš gi tuo tarpu šioje temoje esu parašęs vos 2 pranešimus, įskaitant ir tavo pacituotą, taigi kadangi neturiu ką protingo pasakyti tai ir nerašau nesamonių, kaip ne kaikurie, o taip pat labai siūlau pasiskaityti štai šį moderatoriaus postą: http://www.miestai.net/forumas/showt...047#post545047 kad daugiau ir pačiam tokių kvailų klausimų nekiltų ir apskritai, tikiuosi kad visos šitos blevyzgos, įskaitant ir mano bus ištrintos, žmonės čia ateina pasiskaityt normalios info apie arenos statybas, o ne tokių nesamonių
    Gerbiamieji,
    Pats prisiregistravau cia tik sestadieni nors forume lankausi jau daugiau kaip du metai.
    Gerb. Maarko, isiskaityki i sios erdves pavadinima FORUMAS:
    1. senovės Romoje - miesto aikštė kaip visuomenės gyvenimo centras.
    2. prk. svarbus, plataus masto suvažiavimas, pasitarimas ir pan.
    3. prk. keitimosi nuomonėmis vieta: Televizijos f.

    Cia pilieciai susirenka zodzio laisves vedini isreiksti savo subjektyvia nuomone. Jeigu ji nesusikerta su paprasciausiomis morales normomis, kiekviena is ju reikia gerbti ir diplomatiskai vertinti.
    Daugiau tolerancijos aplinkai. Belaukdami arenos de facto - vertinkim, kritikuokim, girkim, siulykim, darykime isvadas ir pirkime sampana, kad liepos 6d galetume su malonu issauti uz arenos funkcionalumo bei estetikos sekme!

    Comment


      Visada atsiranda žmonių kurie negerbia tavo nuomonės ,aš asmeniškai taip pat negerbsiu tų zmoniu nuomones. Beje niekas nežino kiek vietų Žalgirio arenoje buvo numatyta pardavimui ?(Eurobasket metu)

      Comment


        Parašė k1preris Rodyti pranešimą
        Visada atsiranda žmonių kurie negerbia tavo nuomonės ,aš asmeniškai taip pat negerbsiu tų zmoniu nuomones. Beje niekas nežino kiek vietų Žalgirio arenoje buvo numatyta pardavimui ?(Eurobasket metu)
        Pasak "Lietuvos ryto" Lietuvos sirgaliams i Zalgirio arenos finalini etapa buvo skirta 45% bilietu. Kitos proporcijos paskirstytos kitoms salims. Reiktu archyvuose ieskoti kiek konkreciai bilietu tukstanciais buvo skirta i LT rungtynes (neskaiciuojant kvotu remejams, VIP'ams etc". Nepamirskim, kad kazkuri zona arenoje bus skirta zurnalistams. 1zmogus minimum 2 sedimos vietos, kadangi reikalingas stalas, iranga etc.

        Comment


          Naujokai, pykit nepykit, bet forumo taisyklės yra griežtos, o už jų nesilaikymą pyragų nesitikėkit. Kas patinka ar nepatinka galit papasakot savo bobutėms, o vienas iš forumo reikalavimų yra savo nuomonės argumentavimas.
          Palyginimui paskaitykit 2 komentarus:

          Parašė Athens Rodyti pranešimą
          Na, nežinau, ar čia ironija ar ne, tačiau, kad stiklas vertinamas kaip prabangos ir juo labiau kaip stabilumo išraiška architektūroje - ši mintis gyva ir dabar. Pradėsiu nuo toliau. Iš esmės per vakarų civilizacijos istoriją finansinį stabilumą, amžinumą užtikrinanti architektūra tai klasikinio orderio elementais grįstos kompozicijos, o nuo 20a. jau ir stiklinė. Štai Lietuvos banko konkursui parengtaas ne tik esamas Songailos projektas. Buvo ir daugiau, kurkas tuolaikiškesnių pasiūlymų, žodžiu, modernizmo. Tačiau užsakovui labiausiai patiko dabartinis variantas, besiasociajuojantis su tvirtumu, kurį užtikrina orderis. Vėliau gi, pasaulyje taip ir Lietuvoje dominuoja įvairios modernizmo formos, iš esmės kiek suvienodinusios architektūra. Nuo 7-8 deš architektūra keičiasi. Bankų, verslo kompanijų pastuose ima dominuoti postmodernizmo kryptis vadinama slick - tech. Grynas slick - tech'as iš esmės apsiryboja dažniausiai pirminėmis geometrinėmis formomis tūriniuose sprendimuose, o svarbiausiai reiškiasi per medžiagą - veidrodinį stiklą. kaip teigia Peter Goldberger (turbūt geriausias architektūros kritikas pasaulyje) šis stilius gyvas ir dabar tiek JAV, tiek kitur pasaulyje, nors yra kiek modifikavęsis. Tačiau tokia architektūros kryptis, be abejo, tiek verslininkams, tiek arch specialistams asocijuojasi su stabilumu, galia, todėl ir su didingumu. Galbūt todėl, kad tai yra tam tikras GRYNAS sprendimas, besiremiantis viena matoma medžiaga, reflektuojantis aplinką ir taip ją "įsiurbdamas".
          Kauno arena nėra slick - tech, tačiau ta vieta, ta fasado plokštuma jokiu būdu neprimena "stiklainio". Visgi, tai greičiau grynų medžiagų pagalba juntamas siekis ir pretenzija apie LT krepšinio amžinumą, tradiciją, tad siekiama tai sustiprinti stiklo pagalba. Labiau nei ištisas stiklas, tokiu atveju, yra atgyvenusios stiklų juostos. Ir išvis, nereikia būt stiklofobais. Svarbiausia kad ši medžiaga rastų tinkamą egzistavimo formą kiekvieno pastato architektūroje, o kaip yra su Kauno arena dar sunku kalbėt, tačiau viena aišku, kad šis pastatas reikalauja daugiau nei paprasto vertinimo "gražu - negražu". O jo meninė kokybė turbūt išryškės, per pora dešimtmečių.
          Ir štai toks komentaras:
          Parašė k1preris Rodyti pranešimą
          Sveiki, katik užsiregistravau šiame forume. Kauno arena mano manymu yra puikus statinys, svarbiausia arenai yra yra kaip ji atrodo is vidaus , kaip arena atrodo per TV. Alytaus arena per televiziją atrodo tragiškai , o Šiaulių arena ,kurią projektavo tas pats architektas kaip ir Žalgirio areną , per Tv atrodo nuostabiai. Tad manau ,kad kalbos jog Žalgirio arena yra fiasko yra be pagrindo .
          Ar jaučiat skirtumą?

          Comment


            Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
            Naujokai, pykit nepykit, bet forumo taisyklės yra griežtos, o už jų nesilaikymą pyragų nesitikėkit. Kas patinka ar nepatinka galit papasakot savo bobutėms, o vienas iš forumo reikalavimų yra savo nuomonės argumentavimas.
            Palyginimui paskaitykit 2 komentarus:



            Ir štai toks komentaras:


            Ar jaučiat skirtumą?
            Be abejones, cia nera ka ir lyginti. Argumentuotai pateikta nuomone visada paklius ant pjedestalo. Beje, Cikupakas esi vienas is megstamiausiu mano sio forumo dalyviu ir toliau palaikyki toki lygi !

            Comment


              Nuotrauka nėra kokybiška ir negali perduoti šiuo metu vargano vaizdo iš vandens. Matyt statyba dar nebaigta ir pradėjusi rūdyti, konteinerius primenanti siena galiausiai bus nudažyta ar pasidengs vienodu sluoksniu rūdžių. Tikiuosi, kad ir pavirtę paskutiniai du trys stiklai bus pataisyti negirto meistro (jei taisys girtas tai nors kokį gulsčiuką pasiima), tas „fanierą“ primenančius skydus apačioje matyt vėliau nuims, bet ką daryti su nesutampančiomis perdangų linijomis, cinkuotos ir pigiai banguojančios skardos paviršiais – jų jau joks tinklas nepridengs.
              Nuotrauka įkėliau ne todėl, kad norėčiau sumenkinti visų mūsų Didžiąją Lietuvos Areną, bet vildamasis, kad statybininkai nors kiek susigės ir bent šiek tiek patvarkys broką. Kaip suprantu laikas baigėsi, pastato priėmimas bus tik simbolinis ir statybos klaidų taisyti nereikės.

              Rytas. Šlapia. Miglos. Tiltas. Upė.
              www.airfoto.lt

              Comment


                Gerais nariais irgi iš karto netampa. Reikia mokintis ir mokintis, tuo pačiu ir klumpant bei klystant. Tarp kitko, gal moderatoriai jau galėtų šiek tiek iškuopti šitą temą?

                Comment


                  Parašė blitz Rodyti pranešimą
                  Gal kas žino kiek (maždaug) laiko praeis kol ta skarda surūdys?
                  Va, čia tikrai geras klausimas. Gal kas darbuojatės su metalais? Špuntas niekuo nera dengtas... mano nuomone realiausias vaizdas bus apie pavasari.
                  Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

                  Comment


                    Parašė G-Shock Rodyti pranešimą
                    Va, čia tikrai geras klausimas. Gal kas darbuojatės su metalais? Špuntas niekuo nera dengtas... mano nuomone realiausias vaizdas bus apie pavasari.
                    Manau tiek tikrai nereikės laukti. Metalas rūdimis pasidengia labai greitai, tad per EČ manau jau bus įgavęs savo spalvą špuntas. Vizualiai žiūrint jis po truputį keičiasi.

                    Comment


                      O galėtų kas nors nufotografuoti kokybiškai?
                      N N N

                      Comment


                        Nebent 45 laipsNių kampu, ryt

                        Comment


                          Parašė LBP Rodyti pranešimą
                          O galėtų kas nors nufotografuoti kokybiškai?
                          Iš to taško suunkiai. Nebent laivą paskolintum.

                          Comment


                            Rizikuoju vėl nukrypt į lankas ir pradėt bereikalingus šaukimus, bet tiesiog noriu pateikti pavyzdį, kad net NBA arenos nėra kažkokie architektūriniai stebuklai. Štai Oklahomos Thunder arena:

                            Comment


                              Parašė caaprius Rodyti pranešimą
                              Rizikuoju vėl nukrypt į lankas ir pradėt bereikalingus šaukimus, bet tiesiog noriu pateikti pavyzdį, kad net NBA arenos nėra kažkokie architektūriniai stebuklai. Štai Oklahomos Thunder arena: Atvaizdas
                              ir sporto halė ne stebuklas, bet ją statė miesto pakraštyje, praktiškai miške, o naujoji arena miesto viduryje, noriu tik priminti: vieno iš gražiausių lietuvos miestų viduryje...
                              pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

                              Comment


                                O gal netycia kuris is jusu turit pavyzdziu kur butu panaudotas tas spuntas kituose objektuose , nes atrodo tai tikrai labai prastai ir nuvilianciai...

                                Comment


                                  Parašė D-Mason Rodyti pranešimą
                                  O gal netycia kuris is jusu turit pavyzdziu kur butu panaudotas tas spuntas kituose objektuose , nes atrodo tai tikrai labai prastai ir nuvilianciai...
                                  Parašė index Rodyti pranešimą
                                  Bijantiems rūdžių puikus pavyzdys kaip puikiai jos atrodo šalia skaidraus stiklo (Kątik pagalvojau, kad būtų buvę neblogai tas neįstiklintas vietas tokiu tinklu uždengt).
                                  Mielieji, nepatingėkite pasinaudoti paieškos funkciją, nes klausimai vis kartojasi.

                                  Comment


                                    Parašė skyrma Rodyti pranešimą
                                    Mielieji, nepatingėkite pasinaudoti paieškos funkciją, nes klausimai vis kartojasi.
                                    Jeigu pastatas nedidelis, tai įgauna "cinkelį". Bet jei didesnė dalis arenos bus a la "rat style"...

                                    Comment


                                      ir kas cia per pavyzdys? man nei kiek nepanasus i ta spunta kuri naudojo arenoj plius cia dar skyles ir tarpai yra o arenoj tiesiog uzdengta siena . paieska as moku naudotis mielasis o kai ji nieko gero neranda paklausiu...

                                      Comment


                                        Putvinskio g. pastate kaip suprantu panaudotas specialus plienas (Cor-Ten), kuris veikiamas oro ir kritulių "patinuojasi", t.y. pasidengia stabiliu, maždaug vienodos spalvos rūdžių sluoksniu ir toliau beveik nerūdija.

                                        Tuo tarpu arenos "apdailai" matyt panaudotas standartinis konstrukcinis plienas kuris rūdys pastoviai iki visiško suirimo. Grindinys prie tos sienos bus užterštas rūdimis, špunto paviršius bus pastoviai "murzinas", o po kelių ar keliolikos metų žmonėms ant galvų pradės byrėti geležies oksidų ir plieno gabalai. Su tuo visus ir sveikinu
                                        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                                        Comment

                                        Working...
                                        X