Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
da hood
Collapse
X
-
Nelabai man cia geto primena (jeigu tai turejai galvoje su nuotraukos pavadinimu). Pats kadras geros kokybes, neblogos spalvos, bet kadravimas nuobodus. Nuotraukoje nieko idomaus. Labai statiskas vaizdas.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Ir kodelgi ne? Kai kurie pavyzdziui JAV pavojingiausi getai/projektai geriau atrodo, jei turejai mintyje, kad per graziai cia atrodo kazkasParašė Ežiukas Rodyti pranešimąNelabai man cia geto primena
O cikupakas buvo vienas is tu, kurie pamalonindavo Lietuvos vaizdais konkursuose, dabar ir jis persimete prie emigraciniu vaizdu deliojimo
Paskutinis taisė Gator; 2012.07.12, 21:43.
Comment
-
Gaila ir man pačiam, kad nebegaliu fotografuoti savo mylimo miesto. Šiuo metu turiu surezgęs tokį planelį, kuris jeigu išsipildys, tai ateityje galėsiu daugiau laiko skirti savo hobiui ir daryti dar geresnius fotoreportažus iš Kauno.Parašė Gator Rodyti pranešimąO cikupakas buvo vienas is tu, kurie pamalonindavo Lietuvos vaizdais konkursuose, dabar ir jis persimete prie emigraciniu vaizdu deliojimo
Comment
Comment