Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
saroboS
Collapse
X
-
Dabar jau rodo, bet... Geriau jau nerodytų. Viršus nukirptas, žmogus perpjautas, o ir tie laidai vaizdo nepriduodaParašė Hitas Rodyti pranešimąDabar jau turėtų rodyti.
Comment
-
Kam taip piktai?Parašė spirit Rodyti pranešimąDabar jau rodo, bet... Geriau jau nerodytų. Viršus nukirptas, žmogus perpjautas, o ir tie laidai vaizdo nepriduoda
Comment
-
Aš nepiktai. Tiesiog pasakiau tai, ką pamačiauParašė Audrius Rodyti pranešimąKam taip piktai?
Comment
-
Ta "boba" maišėsi ir maišėsi man pusę dienosParašė spirit Rodyti pranešimąžmogus perpjautas
. Kaip tyčia!!
Comment
-
Velniai rautų ją!!!Parašė Hitas Rodyti pranešimąTa "boba" maišėsi ir maišėsi man pusę dienos
. Kaip tyčia!!
Reikėjo kokių porą žingsnių į dešinę paeit ir viskas
Arba nudaužt ją su kuo nors
Comment
-
Buvo trys galimybės:Parašė Hitas Rodyti pranešimąTa "boba" maišėsi ir maišėsi man pusę dienos
. Kaip tyčia!!
1. atsitraukti toliau ir fotografuoti,
2. paprašyti, kad moteris pasitrauktų į šoną,
3. kita.
Comment
-
Įmanoma. Tiems, kas įvaldę photoshopą, neturėtų sudaryti didelių problemų.Parašė Hitas Rodyti pranešimąTaip jau išėjo tai išėjo. O paredaguot jau turbūt negalima?
Comment
-
Kiekvienai foto taikomos skirtingos taisyklėsParašė Hitas Rodyti pranešimąO jum tai niekas neįtinka. Tai perdaug erdvės, tai per mažai erdvės, tai spalvos netinka ir t.t. Tai kaip po galais jums įtikti a? Visada jus renka nespalvotas nuotraukas, tai pamaniau kad nespalvotas tiks jums. Ir aš dedu toks koks man išėjo
Nepykit kad įžeidžiau ką nors
belekoks kadras niekada dėmesio nesulauks. Ypač banalus.
Comment
Comment