Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Nmc

Collapse

X
- 

Neziurek, juokingi zmones pas mus Lietuvoje.Parašė dts Rodyti pranešimąnet nebeidomu ziureti..R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
 Comment
- 

Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąNeziurek, juokingi zmones pas mus Lietuvoje.
 nebeatrandi nauju kampu? ar kiti kompleksai kamuoja?
 Comment
- 

Tu lietuviškai rašyt moki?Parašė Airijos_Lietuvis Rodyti pranešimąno offense, bet man atrodo, kad ce labiau pavadinimas ne NMC, o Vilnius Skate park  www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi! www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
 Comment
- 

Turbut izeidziau tavo ego, tad alteisk man "DTS". Nekamuoja niekas blemba vasaros laukiu pasiilgau siltos vasaros saulesParašė dts Rodyti pranešimąnebeatrandi nauju kampu? ar kiti kompleksai kamuoja? O kampai gal atsiras kada prie progos ziuresim O kampai gal atsiras kada prie progos ziuresim R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“ R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
 Comment
- 

Na del kampo gal, ale norejau jau tokiu kampu fotografuot tai ir nufotografavauParašė deep'as Rodyti pranešimąBlogas kampas, pastatai išgriuvę, šviesos užgesę, nuotraukos koregavimas jokio žavesio nepridėjo, labai silpnai šįkart . Uzgeso sviesos, ziburiai po 5h buvo isejo turbut visi namo juk darbas baigesi . Uzgeso sviesos, ziburiai po 5h buvo isejo turbut visi namo juk darbas baigesi Pastatai isgriuvo, nes 17mm buvo gaila platus. Gaila tilt-shift neturiu brungus labai. Silpnai ka padarysi Pastatai isgriuvo, nes 17mm buvo gaila platus. Gaila tilt-shift neturiu brungus labai. Silpnai ka padarysi R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“ R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
 Comment
- 

Nepykstu, kodel tureciau.Parašė Airijos_Lietuvis Rodyti pranešimąNeisizeisk BEAD, bet man atrodo, kad ce labiau tiktu pavadinimas ne NMC, o Vilniaus Riedlenciu Parkas  R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“ R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
 Comment

Comment