Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Salotinė
Collapse
X
-
Neįsižeidžiau. Ačiū už informacijąParašė specz Rodyti pranešimąNer cia ka komentuoti, sutapima pamatei ale objektyviai pazvelki i nuotrauka ir pagalvok kam ji zavi ar patraukianti aki pasirodytu? Jei neisizeisi tai pasakysiu jog slamstas cia, beabejo cia tik mano nuomone.
Triuksmams nuimti naudok Neat image.
Comment
-
Man.Parašė specz Rodyti pranešimąNer cia ka komentuoti, sutapima pamatei ale objektyviai pazvelki i nuotrauka ir pagalvok kam ji zavi ar patraukianti aki pasirodytu?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Per Photoshop'ą kartais bandau Reduce noise, bet rezultato nesimato. Gal po to reikia dar kažką daryti?Parašė JohnPauliezai, triuksmus visai gerai salina Corel Paint Shop (ko gero ir Photoshop, nors neesu tikras, nes jau neneudojau jo 100 metu, turbut po to isejo bent 5 naujos versijos). Del programos mokamumo... kaip cia pasakius... juk tai priklauso nuo tavo paties morales normu
Comment
-
Man triukšmas šitoje nuotraukoje visai nemaišo - atvirkščiai, atrodo gana tapybiškai. Beje žmonės pasaulyje vis dar aktyviai naudoja fotojuostą Kodak Tri-X. Jis pasižymi "grūdėtumu" (šiuolaikiniais terminais šnekant triukšmuParašė Ramunas Rodyti pranešimąNuotrauka kaip sake specz deja slamstas. O kai fotografuoji pabandyk isjunkti auto rezima ar sumazink ISO nustatyma, nes labai jau tas triuksmas lenda.
) kuris suteikia fotografijoms savitumo.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Oj nelygink triuksmo su grudetumu. Visiskai skirtingi dalykai. Grudas daznai suteikia savotisko sarmo, ta pati Tri-x labai megstama geriausiu pasailio gatves fotografu. As pats mielai fotografuodavau su ISO400 juosta, kuri duodavo gana nemazai grudo, netgi skaitmenini gruda retkarciais panaudoju. Taciau triuksmai 99% atveju tik smukdo technine ir estetine kokybe.
Comment

Comment