Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Aux Champs-Elysées

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Aux Champs-Elysées



    Eliziejaus laukai - pustusciai sekmadienio paryciais(EDIT: ne paryciais, o pries pietus - susimaisiau as ). Cia as kalbu apie vaziuojamaja dali, apie pesciuju zonas - kita kalba...
    Eliziejaus lauku gale, ant kalvos virsunes stovi Triumfo Arka. Uz sios Arkos - La Défense verslo rajonas. Cia matomi vos keturi "Defanso" dangoraiziai: EDF, Ariane, GAN ir kamputis AXA. Paciame centre balta Defanso Didzioji Arka nukerta Triumfo Arkos perspektyva.

    Nuo Eliziejaus lauku iki pat Defanso ir toliau po juo tesiasi vis tokia pati Eliziejaus lauku "tipo" ir plocio gatve. Ja is Eliziejaus lauku, pasinaudojant ivairiais kelia pagreitinanciais tuneliais(pvz po Triumfo Arka - kad nereiketu vaziuoti pro gigantiska ir chaotiska 12-os gigantisku aveniu Triumfo Arkos Zvaigzdes zieda, taip pat Porte Maillot, Neuilly ir kiti tuneliai) Defansa galima pasiekti labai greitai.
    Bet dar greiciau - Métro - nuo Eliziejau lauku iki Defanso tera penki(arba sesi - priklausomai kurioje Defanso stotyje islipsi) sustojimai, kas Paryziaus "métro" masteliais yra labai nedaug, be jokiu persedimu.
    Bet DAR greiciau uz métro defansa pasiesime "naujuoju metro" - RER. Isedus i RER Eliziejaus laukuose - Defansas bus sekantis sustojimas! Zodziu, greituoju ir efektyviu RER tai tera vos keliu minuciu reikalas.
    Nuotrauka daryta is Konkordo aikstes
    19
    10
    36,84%
    7
    9
    52,63%
    10
    8
    5,26%
    1
    7
    5,26%
    1
    6
    0,00%
    0
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

    #2
    Hm, nesu susipažinęs su tavo aparato galimybėmis, bet spėju, jog buvo galima išvengti to neišfokusavimo, kurs apkrauna akis, žiūrint į nuotrauką. Visa kita man labai patinka, ypač tas netolygus eismo juostų išdėstymas bei automobilių sanbrūzdis

    9
    Mano galerija Flickr'yje

    Comment


      #3
      Manau atvirksciai tas out of focus show sudaro erdves gylio fekta ir buvo padarytas specialiai, nes jo isvengti labai paprasta. Nuotrauka texniskai grazi, teciau turinys ir spalvos man nelabai patinka, tad nebalsuosiu.

      Comment


        #4
        foto liuks.
        Beje nesupratau tai 12 ziedu ar 12 juostu ziede.

        Comment


          #5
          / Kiek atsimenu, į tą žiedą "sueina" 12 gatvių

          Comment


            #6
            @Mantaz: specz yra teisus tik is dalies, nes as neturejau trikojo ir negalejau pridaryti diafragmos, kad tie automobiliai netaptu "susilieje". Labiau pridarius diafragma prie tokio stipraus tele-pritraukimo(apie 450-480mm) butinai reikia trikojo, nes objektyvas patamseja ir neimanoma fotografuoti is ranku. O prie pilnai atidarytos diafragmos sufokusavus objektyva ant visai salia esanciu automobiliu Triumfo Arka, Defansas ir kiti toliau esantys objektai taptu tik fonu(bokeh), ty jie visiskai susilietu ir mes matytumr tik ju konturus(kaip dabar automobilius), o ne detales. Kaip pvz cia:

            Zodziu, as neturejau pasirinkimo. O be to man taip viskas ir graziau - kaip tik nenukreipiamas demesys nuo toliau esanciu objektu.

            @Tomasl:

            Comment


              #7
              Man kaipsyk patinka tas "selective focus" efektas: geriau perduoda masteli. Kokia valanda si nuotrauka daryta?

              As duociau 9

              Comment


                #8
                @Varlamas: sorry, as netycia susimaisiau savokose- nuotrauka daryta ne paryciais(tai, kaip DABAR supratau, labai ankstus rytas), o pries pietus(priespieciais?), ty apie 11.30am O be to tai buvo savaitgalis.

                ps: vakar vakare vienas jaunas amerikietis nusoko nuo sitos Triumfo Arkos prie savo artimuju akiu

                Comment


                  #9
                  @ PornStar: Oi kaip kraupu ir net sakyciau savanaudiska ta padaryti savo artimiesiems ziurint

                  S.F. verda diskusijos ar statyti aptvara ant Golden Gate tilto apsaugant bandancius nusizudyti. Oficiali statistika specialiai neskelbiama bet sakoma kad tai viena is populiariausiu vietu savizudybems Amerikoje.

                  Comment


                    #10
                    Beje, G.G. tilte visa para budi psichologas o kas kelis simtus metru abiejose pusese yra irengti "crisis counseling" telefonai.

                    Comment


                      #11
                      @varlamas

                      gal galima butu siek tiek vaizdines medziagos? ne savizudybiu aisku. tik, rodos, mums butu lengviau isivaizduoti, kur ir kaip tos savizudybes ivykdomos


                      Prie ruso man buvo geriau

                      Comment


                        #12
                        @Varlamas: na statistikos cia taip pat niekas neskelbia... bet ji Paryziaus zymiuose aukstuose objektuose turetu buti gan kraupoka... Praejusia savaite ivyko gan kraupus nutikimas Eifelio bokste - pirmadienio vakare apie 22val., bokstui jau uzsidarius, is jo antrojo auksto su parasiutu soko vienas norvegas-ekstremalas(is viso bokste liko pasislepe trys norvegai), kuris atsitrenke i placias pirmojo auksto konstrukcijas ir zuvo vietoje... nors tai ir nebuvo savanoriska savizudybe, bet tokiu nesavanorisku ir savanoisku atveju pilna...
                        beje, praejusi pirmadieni(ta pacia tragedijos diena) apie 15val keturi taip pat norvegai buvo sulaikyti ant Montparnasse dangoraizio atvirosios apzvalgos aiksteles 210m aukstyje, is kur jie taip pat ruosesi sokti su parasiutais...
                        As tik tikiuosi, kad nei vienas is tu norvegu nebuvo musu alonso, nors kaip matau jis cia gyvas ir sveikas

                        Comment


                          #13
                          grizau gyvas ir sveikas



                          Prie ruso man buvo geriau

                          Comment


                            #14
                            Ale medziu forma kaip Kaune, laisves al.





                            Comment

                            Working...
                            X